Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata, anda ...
ma taie o mare necesitate de adrenalina ... mai baga tu o tema d-aia horror, cum stii numai tu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce sa mai zic mai dienuto, ca si eu am o zi din aia mai zaharisita, cum ziceai tu...am un teanc de lucrari pe masa si-mi e o silaaaa si-un somn. Si azi nu plec acasa pana nu le fac . Mie mi-ar prinde bine o povestire cu happy-end de-a inei...ceva vesel...Stiu ce ne trebuie: sa nasca ripley azi, adica sa i se rupa apa acum la serviciu...Pe mine m-ar inveseli iar pt. tine ar fi niste adrenalina...Ripley, glumesc

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
In primul rand felicitari noilor mamici, carora le doresc sa aiba mult laptic si sa se bucure de puiutii lor sanatosi si mancaciosi.
Eu am fost ieri la si situatia se prezinta astfel: la 36sapt si 2 zile bebe cantarea 2600 gr., dar a-ar putea sa aiba si mai mult pentru ca nu prea a stat la masurat, ACF prezente ritmice =157, lichid amniotic in cantitate normala, placenta posterioara gr. II, bebe cu capul in jos in pozitie de nastere. La controlul vaginal colul este inchis, lung, dopul gelatinos la locul lui,deci se pare ca mai avem de asteptat pana sa vina bebe. Ceea ce nu prea imi place mie e greutatea lui bebe care mi se pare cam mica, desi dr. zice ca este in grafic si ca are timp sa mai creasca cu pana la 500- 1000 de gr.. Voi ce parere aveti?
Legat de discutia cu dopul gelatinos dr. mea spune ca seamana cu albusul de ou si are vinisoare rosii sau maronii si ca trebuie retinuta data la care se elimina.
gabita 36+ Ioana Mateea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda esti tare... uite d'aia si mai stau, da' de ma apuca pe aici si va anunt cum ud mocheta .

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Coralia, nu fi necajita ca vei gasi tu o cale se ne citesti.( poate le mai faci o vizita astora la serviciu din cind in cand…). Noi ne vom gandi la tine!
Anda, nu dormeam dar eram cu trebi’ importante ( pregatit cina, calcat, aranjat, etc.
Aseara am creat o atmosfera romantica, am pus lumanarele mirositoare in bucatarie, sufragerie,lumini difuze , etc. am pus o caseta cu muzica clasica..him…sa nu va ganditi ca am vrut sa premeditez ceva, nici vorba, barbata-meu a venit tarziu acasa, fraint de oboseala, dar asa imi place mie sa ma rasfat, mai ales ca meritam, am muncit mult si cu spor.
Astazi o iau de la capat cu treburi, ma simt ca un robotel caruia nu i se termina bateria, telul meu este sa mi le termin pe toate cat pot de repede si apoi , sa te tii distractii, cine o sa colinde prin magazine, vizite, cine o sa stea tolanita sa se uite la filme, sa asculte muzica, sa citeasca…ei, ghiciti? Dar pina nu-mi termin ce am de facut, nu pot, stiti bancul ala cu “ constiinta nu si nu! “ ce vreti, comunista convinsa, intai munca si pe-urma huzureala.
Gabitaco eu cred ca bebe mai are timp sa creasca si apoi, cu greutatile astea totul este relativ, daca ai citit-o pe Lavi02, si bebelusha ei se parea ca ar fi mai mica, si cind a iesit afara a fost mai maricica decit se astepta, asa ca nu te intrista!
Ripley, daca nici in weekend-ul asta nu mai nasti, apoi nu mai stiu cind o vei mai face! Haide, bre, ne tii in suspans aici? Incearca si tu o “ verificare” -ca plimbari stiu ca ai facut destule, saracutza de tine, de acasa la serviciu si nu numai- spune-i lui Marius ca declari “stare de urgentza” imbata-l daca nu vrea sa stea si studiaza problema.
Anda, deci tie ti s-a terminat concediul ? de cind incepi sa stai acasa?
Vrei ceva care sa te scoata din pasa mai nasoala...okay, atunci gindeste-te ca-i sf. de saptamina, doua zile la rand vei dormi mai mult. Este greu, stiu, mai ales cand ai un maldar de lucrari de facut si chef lipsa, dar incearca sa-ti concentrezi gindurile spre ceva pozitiv , ca de exemplu, ca te apropii cu pasi repezi de momentul cind iti vei tine odorul in brate...
Mona, speram ca s-a mai rezolvat problema cu lapticul si ai ajuns la un consultant al lactatiei care te-a ajutat! Cum este treaba cu furtunelul ca nu sint la curent, ti-o cumperi tu de la farmacie sau ti-o dau ei de la spital?
Astazi cred ca Bic se va intoarce acasa – acum, depinde cit le tine acolo, aici iti dau drumul a doua zi ( a treia dupa cezariana).

Fetelor, ma duc la treaba ca urla constiinta in mine! Trec sa va “vad” mai tarziu.

Va pupicesc cu drag,
Ina si bebelusha matinala 35+

Mergi la inceput

Ina, esti culmea cu robotitul, parca ma vad pe mine. Uite ca eu sunt cam gata cu ce se putea face acum si tot nu stau la tv, nu ma plimb prin magazine si tot ce speri si tu sa faci cand termini. Eu pur si simplu nu am stare, am o carte fte buna si efectiv parca citesc printre randuri, la tv imi fuge imaginea si schimb doar programele, nu-mi gasesc locul deloc.
Chiar ca dc nici weekendu' asta nu nasc ma iau si ma apuc de jogging si scriu la dpn "'om vedea". Cu Marius nu-mi merge cu imbetatu', ca nu bea mai nimic nici cand iesim, are o constiinta de mama focului :)) Cu greu l-am convins de cateva ori sa bea cate un jack pt mine dc nu pt el.
Coralia, poate reusesti si acasa o conexiune de pe dial-up, sau zapp sau ceva, solutii mai sunt. Daca nu, noi nu te uitam si ne anunti tu prin careva din fete cum esti.
Asta cu greutatea stabilita la eco si eu zic ca e orientativa, pt ca sunt sigura ca la mine e mai mare fata si nu vrea sa-mi spuna dra sa nu ma sperie, oricum nu se poate calcula exact. vom stii cand vom naste. Parca si din mamicile noastre stiau careva de greutate mai mica iar la nastere s-a dovedit a fi mai mare.
Am fost in piata, m-a necajit cumva ca e mai pustiu, marfa mai putina si mai proasta si evident mai scumpa, mi-e dor de inceputul lui sept cand imi lua 1 ora sa ma plimb si sa aleg din toate. Dar tot m-am trezit cu cumparaturi de vreo 10 kg, le-am adus pe rand pe scari in casa, sa nu cumva sa tulbur fata din inertia ei de "nu ma nasc decat cand vreau".

Ripley, 39

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am ajuns si eu acasa de la gym. Unele tipe au inceput sa faca zilnic. Bine ca am aflat ca nu trebuie sa fac exercitii acasa, ca era sa fac o prostie.
Acum sa iau mesajele la citit.

Ilenutza eu fac gym la Giulesti, chiar in spital, la ultmul etaj - dupa ce trec pe langa sala de chiuretaje - ce poate fi mai oribil pentru o gravida Asa ca putem face schimb de informatii sa vedem daca primim aceleasi sfaturi.

Fetelor care nasc la Giulesti - se da la maternitate Vigantol gratuit, deci Lavi nu a fost un caz izolat. Iar o sticluta ajunge cateva luni si pana atunci poate trece criza.

Felicia 35

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: e criza declarata de vigantol, dar cika se rezolva curand, a mai fost si in vara.
Pozele micutei Smaranda sunt super - e o minune! Fericita de Bic.

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, eu nu am vrut sa va sperii cu dopul, dar cred ca e mai bine sa ne urmarim simptomele, sa nu avem surprize.
joy e f.posibil sa nu sesizezi cand il pierzi. Dar nu seamana cu o scurgere a carei textura este fainoasa, asta e gelatinos rau.
Iar anda nu e obligatoriu sa fie cu firisoare roz. Una careia i se rupsese cu o seara inainte bucati, nu tot, spunea ca era exact ca albusul, dar cu o tenta galbuie.
Eu nu-mi fac probleme ca daca ar fi sa nasc peste 2-3 saptamani, nici n-ar mai fi prematura. Asa ca - cum o vrea Ilincuta.
Ina luni oricum te va controla vaginal, nu? Sigur va verifica si starea dopului. Stai linistita, nu e motiv de panica, ruperea/fisurarea membranelor este.

Felicia 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tare as fi vrut sa-mi dau cu parerea apropo de dop... da', desi l-am pandit si la andrei... nu stiu cum arata. in teorie ati descris f bine. numai ca practica ne omoara... bine ca nu e asa , din metale pretioase sau pietre scumpe, sa-ti para rau daca il pierzi si trece neobservat!

oricum ar fi criza de vigantol, daca se da de la maternitate... avem timp berechet cu o sticluta pana se importa iar. de-aia am si intrebat-o pe lavi daca a primit.

si, ca tot se vorbea de crema bepanthen,ieri am rugat-o pe-o prietena sa mi-o ia pe reteta gratuita de la pediatrul ei, ca se ducea cu bb la control. si cica nu mai e pe lista de gratuite. acum nu stiu, bble ei era mai mare, un an jumate, poate la bebelusi se mai da totusi...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput