Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
Ma, iouuu m-am trezit, acum sunt cam pe la apusul zilei, consum ceaiuri
pentru cresterea valorilor in vederea inseminarii ce urmeaza in acest weekend, dar lipsa Domniei tale s-a simtit profund in ultima vreme....
Asteptam sa se invecheasca jucaria
, ca sa ne mai bucuram urechiusele cu muzica aleasa.....
peterpan spune:
Don'soara Oana, nu ma satur cu una cu doua de jucarioara...Nici n-am apucat sa ma bucur de ea cum se cuvine. Nu's cum facui dar deja am 1200 km de joi seara pana azi.
Astept zapada!
Winter Wind: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=170
M Oana spune:
Si eu astept zapada
, dar acea zapada in care sa-mi testez bebicul la patine si catarat pe munti..........![]()

AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, dragi oligospermisti ! Ce mai faceti, totul este O.K. ?
Va scrie o astenospermista care traieste cea mai frumoasa zi din ultimii ani !
Azi la ora 5,30 mi-am facut un test care are.......II

Va pupa pe toti....
Aysha
5 fix
Carmen.cita spune:
Felicitari, AYSHA! 

Veste ca asta n-am mai primit de mult si tare o ma asteptam!
Sa fie intr-un ceas bun!

Iti doresc sa ai un copilas
sanatos si norocos! Si sarcina usoara! Fericito!
AYSHA 2 spune:
Multumesc, Carmen.cita ! Asteptam si de la tine vesti mariiiiii !
Caut calculatorul de pe DC sa calculeze DPN ! Nu mai dorm de la 5,30 si sunt fresh Ca sa vezi mai ce chestie
Sunt suparata pe jumatatea astenospermista ca nu este acasa si are telefonul inchis, dar ma uit la test si imi trece...
Revin
P.S. E prima data cand semnez
5
greuceanu spune:
Bravo Aysha,bravo.Vrem detalii.Tocmai voiam sa-i raspund lui nounou ca nici barca nu se mai poate numi forumul nostru care a cazut in desuet ci valiza plutitoare.Iata ca vestea de la tine a venit la fix si pentru noi care ne cam flescaisem.Sper sa incepem o noua batalie ceilalti.Mult succes si s-auzim de bine.Yeeeeesssssssssssssss.
M Oana spune:
AYSHA, AISTA DA VESTE!!!!

Vei fi eroina noastra multe luni de acum incolo, asa ca tre' sa ne spui toata povestea de succes, ca sa stim si noi ce avem de facut.
Aseara ma uitam peste niste PM-uri mai vechi de la tine si nu stiam ce ma atrage inspre ele, in dimineata asta am aflat...........
Sa fie intr-un ceas bun!!!!
nounou spune:
AYSHA, SUPER VESTE! 

Felicitari !!!!
Sa va traiasca minunatia si abia asteptam detalii, sa mai prindem si noi curaj in barcuta!
Carmen.cita, te asteptam cu un bis aici! 

ingeras26a spune:
Aysha, felicitari si sa fiti fericiti! si bb si mami sanatosi! Ce ma bucur! nu a mai fost de mult timp o veste buna prin apropiere! nu mai fii suparata pe jumatatea astenospermista, o sa vezi tu ca nu mai scapi dupa ce-i spui!!!
Ingeras