Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

OANA
Ai voie si tu sa plangi, sa stii ... face bine cateodata ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

DAAAAA, Nounoutzo sunt NEDREPTATITAAAA si la testele Clear Bluuuuuu.....
Dar nu nici sa ma storci, caci prefer sa fac haz de necaz, ca-i mai sanatos....
Jur pe ce am mai sfant ca rad fara incetare, de data asta, si ma minunez si eu cum am ajuns in stadiul asta....
Oricum, pana la pierderea bataliei, iti dai seama ca ma simt inca pe val...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

MOana, iti doresc sa-ti ajute Dumnezeu da devii mamica in cel mai scurt timp si sa uiti definitiv de nedreptatile testelor (oricare ar fi ele).
Asigura-te ca viitoarea masina are sistem isofix pt. scaun de bebe. In mod sigur vei fi mamica, asa ca e momentul sa fii atenta la detalii aparent neesentiale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

oana,ce faci?ai facut testul?ne dai vestea cea mare?Nu mai stiu nimic de tine,nici pe mess nu mai esti.

Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Oana,imi pare nespus de rau pt rezultat.Eu iti doresc din suflet sa devi cat mai curand mamica.imi place de tine ca esti optimista si nu ti-ai pierdut speranta.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Peterpane sunt onorata de incurajarea Domniei Tale.... si-ti multumesc din suflet pentru grija ce mi-o porti....
Dupa cina romantica de joi seara am primit promisiunea ca daca Seatul cel Ros' n-a fost sa fie pe 2005, pe 2006 va fi o Imparateasa Alfa 147, pe care inca n-am cautat-o la scaun, dar primul lucru, asta am sa fac....
Lucia multumesc cu plecaciune! Am picat cu brio dis de dimineata, dar nu ma las, indiferent cat de crancena vrea soarta sa-mi fie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Atunci: La cat mai multe cine romantice !
Si o ghitara pentru atmosfera: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=244
"El amor brujo".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Pacat Oana,chiar asteptam o veste buna de la tine.Nu vrea nimeni sa o ia pe urmele lui Titelu? Alfa tot rosha?
Noutzo:s-apropie fulgii de nea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

o pt Oana!
singur intr-o zi va venii si randul nostru!
eu chiar daca n-am mai scris va citesc aproape zilnic!
noutati, nu prea am! doar ca am scapat de acel polip si acum asteptam intrevederea cu domn doctor sa vedem ce mai urmeaza!
mult succes tuturor,
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Greule, iar ma-ncerci ...
Adevarul ca sunt cam panicata putin de treaba asta cu fulgii de nea unde nu pot face poze pe schiuri, sa zic asa .. intotdeauna marea a fost metafora sublima pentru mine si niciodata nu era si zapada in peisaj, ci foarte dimpotriva ... o sa trebuiasca sa ma zbat mult sa las unele treburi la locul lor din tinerete ... offf

Mergi la inceput