Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

A venit fluxu`?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

E numai o briza. Urmeaza fluxul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

neeeeh, nu merge asa ..
e o maree atipica, soarele nu apune niciodata in acelasi loc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fluxu' si reluxu'! Acum sunt in faza de flux, dar si cand o veni refluxu'! Pana atunci,

Mergi la inceput

Lipseste triggerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Nici acum nu s-a intors barbye de la cumparaturi.Va dati saema ce mai de cadouri a luat?
Nounou: ce ai vazut prin alte saloane?spune-ne si noua ca abia stam.
Peterpane sa ne spui cum e la prima cheie.Ce sentimente te incearca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, ce mandra sunt de voi, ashe nebunei frumosi imi sunteti.......
Greule, Nounoutza a vazut prin alte salonase cum ca eu aman verdictul de la inseminare pe luni.......
M-am dotat cu un Clear Blu si maine dau examenu', caci am lasat sa treaca mai multe zile pana la marea testare........

Mergi la inceput

MOana, pana acum no news sounds like sooo good news!
Sunt 16 zile de speranta, tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Da, iubita mea, sunt sperante, dar eu in viata am suferit de o big problem: invatam tooooot pentru examene, scriam toooooot si eram cam la limita cu notarea, cand venea ziua de raspuns......
Asa mari emotii aveam atunci cand trebuia sa ma uit pe listele de la examene (desi stiam cat de bine facusem), incat acum am ramas cu sechele grave, caci nici la intretinerea de la bloc nu ma pot uita sau pe alte facturi, caci am sentimentul ca sunt NEDREPTATITAAAAAAA....

Iti dai seama ce figura am, cand trebuie sa privesc in fata betigasul Clear BLUUUU......
Doamne, mai bine as mai pleca intr-un weekend, decat sa dau examenu' de maine.....

Mergi la inceput

Scapam de temeri infruntandu-le cu tot tupeul! La un moment dat se va schimba si norocul asta al tau, iar maine pare a fi o ocazie foarte buna ..
In plus, sansele tale se maresc simtitor 'stand' in preajma mea ... toate persoanele de care ma atasez intr-un fel sau altul devin invariabil parinti, intr-un timp record!!

Mergi la inceput