Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 12
peterpan spune:
Oooooooo ! Ce vesti bune !!! Aysha 2 a trecut clasa deci nu mai este corigenta ! Felicitari Aysha, ai devenit noua stea calauzitoare a corigentilor azooligonormospermisti.
De prestat prestam "la greu", avem spor cat China da' notele sunt sub asteptari. Poate ne soptesti vre-un secret, acolo ceva, cum poti ajunge din corigent - premiant, ei ?
barbye, esti o sotie extraordinara; m-ai lasat cu gura cascata
, cu asa initiativa musai te vad si pe tine la premianti. O sa-mi fie dor de tine dupa aia pt. ca premiantii nu prea mai vorbesc cu corigentii...
barbye spune:

Peterpan hai ca mai facut sa ![]()
![]()

vai de el daca nu dau de 
buni sar putea sa ma apuce Revelionul tot in Craciunita inbracata.... si vai de
nu vine cu cadourii 
..... 

Si sa stii ca corijentii trebuiesc incurajati de premiantii , uite exemplu la AYSHA 2 ....care a ramas gravi, uite cum ne incurajeaza...numai ca ne ascunde reteta ei secreta....
titelu spune:
AYSHA felicitari uite cum vine Mosul cu sacul plin de jucarii,dorim tuturor acelasi lucru ,sa dansati de bucurie in jurul bradutului.Va pupam pe toti si va tzinem pumnii.Titelu si Melania+samburic 17 sapt.
beatrix spune:
Tzuni,
nu sunt experta, dar eu cred ca sunt sanse si natural (mai greu) si cu inseminari dar depinde foarte mult si de ceilalti parametri, mobilitate, morfologie...;
nu stiu sa interpretez cei 40% activi!
Titelu, M Oana, CarmenCita, Nounou, Paterpan, Greuceanu si toti ceilalti, haide-ti sa o scoatem pe Tzuni din impas si sa o lamurim cum sta treaba cu 

Succes tuturor,
Beatrice
AYSHA 2 spune:
Pete, Titelu, multam fain pentru ziceri !Pete, vedea-te-as in curand ca pe sotul meu acum !adica super tatic ! Titelu, sa-ti cresca samburelul mare si dudulush si ai grija de el si de matza ta. Au foarte mare nevoie de tine acum, amandoi.
Ce reteta, fratilor, pai nu scrisei cateva pagini mai sus, ? noroc chior, asta-i !
Tzuni, citeste cateva randuri mai sus patania mea si poate te dumiresti .
Va pupa pe toti
Aysha
5+
greuceanu spune:
Am trecut sa va salut.
Aysha ia povesteste-ne tu cum se comporta Ayshu tau,falos fiind ca a facut asa o treaba buna.
In privinta spermogramei lui Tzuni o las pe doamna diriginta sa faca un expozeu complex,caci noi suntem destul de afoni.Dar dupa cum s-au vazut diverse cazuri e posibil orice.Prin urmare imposibil nu e.
M Oana spune:
Tzuni, scumpa oligoastenospermista, Dna Diriginta a cugetat si concluzioneaza
: daca ai timp si rabdare poti obtine o sarcina si cu aceasta spemograma, Aysha a demonstrat ca se poate........

Daca timpul te preseaza, solutia este sa incepi o tura de inseminari (4-5-6), caci sansele cresc considerabil, mai ales daca problema este doar la el........
Dupa lungi studii, eu am ajuns la concluzia, ca in cazul spermogramelor sotilor nostri e nevoie de o abstinenta de 3 zile intre contacte.
La o zi jumatate de abstinenta am avut spermatozoizi apti de inseminare in numar de 10.000.000. La 3 zile jumatate de abstinenta am avut o valoare de 36.000.000 spermatozoizi, deci sanse mult mai mari, care inca nu stiu daca au dus sau nu la reusita, saptamana viitoare dau testul de sarcina........
barbye spune:

Dar ce liniste este pe aici! S-au santeti in post? Daca santeti cu ce cadouri v-a veni Mosul?
greuceanu spune:

Suntem in Silenzio Stampa.
La mine,urmand exemplul copiilor etiopieni,mosul va veni cu niste facturi,cateva penalitati si in sfarsit niste majorari.