Oligospermie (15)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Mai da flestesiti mai sunteti,ia bagati o receere de week-end,la aer curat si lasati amareala deoparte,cumva trebuie sa fiti invingatori,va mai ajut cu o izma de horinca,ca de ,am intrat in febra sarbatorilor si printre sughituri mai pun urechea pe burtica sa aud ce zice samburica,halal de tata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Salutare, cum sa nu te primim Liliana 30, bine ai venit sedere cat mai scurta,adica sa te muti la burticoase.Ne spui si noua problema ta.
Greuceanu....numai la facturi ti-e gandul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu ma gandeam intr-un timp la inseminari dar fiind putini si lenesi sansele sunt asa de mici!

Pe mine cel putin tot FIV-ul ma va paste cand voi avea bani...

In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Am uitat sa ma prezint!Sotul are oligoastenospermie!Avea acum cativa ani vreo 15 mil/ml ...30% mobilitate...

Noi avem 2 FIV+ICSI la activ!

Si stimulari si tratramente pt sot cu hormoni si naturiste de toate felurile!

In asteptarea invitatiei la interviu pentru emigrare CANADA...

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Bun venit Liana.Pai daca singura-ti spui drak treaba-i clara.Avem urechile cat farfuria pt a-ti auzi povestea.CV-ul deci...
Gabid:bine mai concitadinilor unde fuserati pana acu,ca vad ca de postat postarati dar prin alte locuri.Necajiti si voi bag sama dar cu cotizatia la zi la fertilizari.Si cand asteptati ma rog invitatia?Ati pus burtica pe cartea de franceza?Sau engleza?
Si nu in ultimul rand de ce vreti sa parasiti aceasta tara minunata si din pacate locuita?

Mergi la inceput

Barbye:mai mult la chitante decat la facturi.Eu as dori de la MOS doua liniute(nu peste palma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Greu, Ayshu e eroul zilei, ce sa mai, tre' sa recunosc. A dat si de baut la niste amici, eu i-am zis, bey, se da de baut cand naste nevasta, nu cand cade grea, da', zice el,dar asa e modern
Oana, eu am rams cu abstinenta de 5 zile, dar e recomandabil si 3

Mergi la inceput

Aysha2 am banuit eu,d-aia te-am si intrebat.N-o sa ne uiti,da?

Mergi la inceput

O perioada nu prea am mai intrat pe forum...acum sunt aici ... vreau sa ajung iarasi in frunte...

Invatam franceza...interviul va fi in franceza si engleza dar mai mult in franceza!

De ce emigram?Pentru ca ne-am saturat "sa muncim ca sa platim facturi"cum spune o prietena care deja este acolo...si pentru ca fetita mea sa nu treaca prin ce am trecut NOI!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

greuceneeeeeee io nu te uit mi-ai intins odata o mana..si io iti trimit

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput