Bebelusi de martie - aprilie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am si citit,ca nu era f mult.Vad ca-i place in tarc si ma lasa sa va scriu.

coco super faina gandirea barbatilor.Merci si pentru mail. :))
alessia excelente bancuri. Azi ce a mai facut Benny?
Ce meniu si-a autoservit? Ce a atacat si ce locuri a mai descoperit? mamacita cum ai facut pana la urma?
andira ce mai faceti?Irina? BB2?
rrox merci.AI MARE,MARE GRIJA CU REGIMUL. Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar nu cred ca-i de preferat sa fi slaba, dar bolnava. Si oricum,eu am vazut pozele cu tine,nu esti deloc grasa! Nu cred ca ar trebui sa tii chiar asa un regim drastic.
andruzza multumim. Da,uitatul in carte e una dintre ocupatiile lui preferate. Rares?Ce face? mare,mare,mare!
caramella merci. Cartea am luat-o de la o librarie de langa piata Doina. Am vazut-o si la Sensiblue insa mai scumpa. Eu am dat 75 mii pe ea. Dincolo era 120(nu st' daca am retinut bine). Inconvenientul e, ca-i din carton si nu cum aveam noi, din plastic.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Sa va spun ce am facut noi azi.
S-a trezit tot la 8 ,parca are ceas ,dar a fost fetita cuminte si dupa ce a papat laptic s-a mai jucat putin in liniste si a dormit ,adica am dormit pana la 11.Apoi ne-am dus in sufragerie sa il lasam pe tata sa doarma ca el a fost tura de noapte.N-am jucat si spre bucuria mea a stat putin mai mult singura in fund ca de obicei.In schimb nu a mai fost asa de vorbareata,numai cand vrea ea vorbeste.Ieri au venit niste prieteni pe la noi si nu a vrut sa zica nimic ,nici un sunet.
Azi am facut spanac si a mancat putin ,totusi e ceva ,la prima incercare nu a vrut nici sa deschida gura.Cand s-a trezit tata am fost la plimbare,infofoliti bine.Acum se joaca in scaunelul ei si se uita la mine cum butonez.A papat para cu cereale pe la 7.
Imediat vom face baita si la nani cu noi,adica cu ea ca noi mai stam.Profitam si noi de putina intimitate
Am vrut sa va intreb daca ati vazut careva dintre voi emisiunea SUPER Nanny ,am vazut duminica trecuta si mi-a placut.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, este super super tarcul. Sa se joace Brien toata ziua in el Rares doarme, astazi am fost la stomatolog si a cam obosit.

alessia, da' nazdravan mai e Beny Niste ceafa de porc la gratar mai are sa fure si chiar a incheiat cu diversificarea

Ana71, cumva Victor asta vara la tenis era in grupa cu Vlad si Hana?! Ca parca imi pare cunoscuta mutrita lui cea dulcica.

caramella, Alicia a fost mai putin vorbareata astazi?? Rares de 2 saptamani nu mai "vorbeste", nu mai spune nimic, nimic, nici mama, nici tata, na na, da da . Daca ii spun eu tataaaaaaaa, rade cu guritza pana la urechi, dar el e mut! Am vazut si eu o data 5-10 minute din emisiunea super Nanny, insa prea putin ca sa imi fac o parere.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,multumesc pentru raspuns,dealtfel ai fost si singura care m-a bagat in seama;am mai incercat o data la 18,a luat cateva lingurite,ceea ce e bine tinand cont ca azi premiera e para,dar portia de cereale nu si-a facut-o.Intentionam sa-i mai dau,dar a facut un scauuun,al treilea pe ziua de azi,asa ca m-am gandit ca n-are rost sa exagerez.Asa este,laptele trebuie sa fie minim 500 ml,am mai gasit si intervale de 500-800ml,dar unii spun ca nu trebuie sa-i dai pana la 8 luni solidele inainte de masa,altii sustin contrariul,cert este ca eu nici pana la ora actuala nu sunt lamurita:daca am inceput la 6 luni,la ce varsta ii inlocuiesc complet o masa si cand doua mese?Si cititul prea mult dauneaza
am vazut pozele,tarcul e foarte incapator,il stiam de prin perindarile pe net,sa-l stapaniti sanatosi;am uitat sa-ti spun ce mult imi place cum il imbracati pe Brien,de fapt toti copilasii nostri fac parada modei.
rrox,asa este,eu am saltea de latex si am spus bogdaproste toata sarcina,mai ales in ultima luna cand datorita confortului deosebit pe care-l asigura reuseam si eu sa ma odihnesc.E cea mai buna inventie in materie de saltele,e foarte scumpa dar face toti banii.Acum avem una italiana,caci initial era Domoflex facuta la noi sub licenta.S-a nimerit ca a noastra a avut un defect si n-au mai avut la 180/200,cum avem noi patul,si ne-au inlocuit-o cu 2 de 90/200,dar italiene de la mama lor si e diferenta ca de la cer la pamant,insa si pe prima era foarte confortabil.
La rahitici,sternul da impresia ca e proeminent din cauza "mataniilor" costale,adica a articulatiilor sternocostale mult marite si a arcurilor costale largite.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita pai nu ti-am raspuns ca m-am gandit ca-i tardiv... Nu cred ca trebuie sa mai tii seama de o anume varsta cu mesele, ia-te numai dupa reactiile lui Alexut, acum e baiat mare deja. Adica inlocuiesti complet o masa cu solide cand ajunge sa pape la masa respectiva cat sa se sature. Fireste ca mai bea putin dupa masa, dar preferabil apa. Dupa aproximativ o saptamana cu o masa inlocuita complet, incepi cu a doua, putin cate putin pana o inlocuiesti si pe asta. Urmeaza a treia la fel. Si cam asta e. Ar trebui sa ajunga la 4 mese pe zi.

Andruzza i-am dat astazi o pauza regimului din cauza crampelor la stomac, asa ca azi am mancat doar paine prajita cu branza de vaci dietetica. As mai fi avut weekendul asta si incheiam cele 2 saptamani. Nu mi-a fost greu deloc, dar nu apucam sa mananc atat de des cum trebuia. Sunt putin dezamagita fiindca alta data cu aceleasi doua saptamani am scapat de 7, respectiv 5 kg., iar acum in aproape doua saptamani am scapat doar de 2 kg. Cred ca din cauza hormonilor. Chiar daca nu mai alaptez, inca nu au scazut suficient hormonii si organismul e croit tot pe facut rezerve. Oricum, ma dreg astea 2-3 zile si continui cu regimul 3+3+3, celebru prin Monica Anghel. Trebuie neaparat sa mai slabesc, nu mai am nici cu ce sa ma imbrac, plus ca arat ca dracu'
Salteua am comandat-o la Mobexpert. E latex, dar nu integral. Aveau si numai latex, dar costa cat China. A noastra era imediat urmatoarea ca pret (in jos adica ) si e un fel de sandwich, latex pe fete si mijlocul din poliuretan. Ei ziceau ca-i durabila. Si e excelenta. Am fost la Mobexpert si le-am incercat pe toate de acolo, au vreo 8 tipuri si iti comanzi dimensiunea dorita. E super ca le au puse pe somiere si te poti tolani pe ele sa-ti alegi ce vrei A costat vreo 11 milioane, dar am aruncat-o la gunoi cu mare bucurie pe cea veche, tot ortopedica aveam si noi si ma sculam cu dureri de spate zilnic. Bine ca am scapat de ea!

Daria Esti o draguta , dar hai sa fim seriosi, sunt o grasana cat se poate de vizibila Am acum 78 kg. la 1.60 m. inaltime! E enorm. La varsta ta aveam 50 kg., acum vreau macar 60
E foarte frumos tarcul, sa se joace mult si cu placere maxima in el

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

rrox,multumesc de raspuns,nu-i tardiv;daca ajung la 4 mese pe zi,mai alaptez dimineata si seara?Nu-i prea putin de 2 ori/zi la 7 luni,cat ar iesi daca merg pe socoteala asta?
Sa stapaniti sanatosi salteaua,cred ca e buna si sandwich.Noi am luat China,ca si eu tot asa eram

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Am uitat sa precizez:vreau sa-l intarc la 1 an.

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna dimineatza...

aseara am incercat sa il fac pe Alex sa pape si elm lapte praf in loc de tzatzi...dupa vreo 75 ml bautzi cu canutza nu a mai vrut deloc.. asa ca in continuare i-am dat cu linguritza... dar e de munca...
dupa vreo 200 ml ne-am oprit... l-am culcat ca era foarte obosit si dupa vreo 45 de minute s-a trezit asa ca i-am dat si tzatzi....

as vrea totusi sa il trec pe forrmula pentru ca nu mai merge....nici nu dormim ca lumea, si in plus cei 5 dintisori strang cam tare... uneori chiar musca....

aveti niste sfaturi si pentru noi?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!!! pentru Alexia - CatXO si Gabriel Stefan - Gabrianah.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI Alexia - CatXO, Gabriel-Stefan -Gabrianah

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3

Mergi la inceput