Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

dureri de coloana: mie ginecoloaga mi-a spus ca e normal sa le avem, ca mai persista o perioada relativ indelungata dupa nastere, se datoreaza faptului ca centrul nostru de greutate a fost deplasat si discurile dintre vertebre s-au tasat si acum trebuie sa se reajusteze din nou. si eu preferam sa dorm pe burtica si nu mai pot, si pe mine ma doare spatele si asta ma enerveaza...dar ce putem face?

newmami
, eu tocmai am demisionat din postul ala in care aveam un salariu frumusel si nu faceam eu mare lucru... ziceam ca sper sa gasesc altul... cam tot pe acolo!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

gabitzam, multumim pentru grafice!!! noi asteptam masurile de sapt viitoare... am inceput numaratoarea inversa, ca 6 luni e data importanta, ce mai!!!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare fetelor!

Intru si eu pe fuga sa va salut si sa va mai scriu cateva cuvintele. Sunt mai tot timpul pe drumuri, de cand cu nunta asta am tinut-o numai in vizite, a trebuit sa impart o groaza de invitatii si cum am multi prieteni iar cu majoritatea nu am apucat sa ma intalnesc de cand ne-am intors, vizitele se prelungesc, pe acasa nu mai stau deloc, noroc ca noi papam numai de la tzitzi si nu e nevoie sa ne caram cu bucataria ambulanta dupa noi...

Nunta si botezul sunt exact peste o saptamana, sunt inca multe de rezolvat... ca sa nu va mai spun ca sunt plina de nervi pentru ca nu ne-au iesit actele pe care le-am depus la starea civila pentru echivalare acum o luna si jumatate si care trebuiau sa fie gata in patru saptamani. Asa ca daca nu ies actele pana vineri nu stiu ce o sa facem..... Am dat ieri zeci de telefoane, ne-au pasat ca pe o minge de ping pong, cand am incercat sa o "abordez" pe d-na de la Institutul de Evidenta a Populatiei care ne gasise actele intr-un final, ne-a spus ca nu are timp de parlamentari si ca ea face totul dupa cum e procedura .

In rest... ce sa va mai povestesc... ma intreba Ioana de prietena mea care a nascut acum o luna si care a stat cu fetita in spital trei saptamanai. Acum sunt acasa, fetita va fi sensibila toata viata, chiar i s-a recomandat sa aibe grija de fetita sa nu raceasca pana la sapte ani! Oare cat trebuie sa te stresezi sa reusesti aceasta performanta? Credeti ca se poate? Mama se duce in fiecare seara sa ii faca baita fetitei, noi inca nu am vizitat-o acasa pentru ca i s-a recomandat sa nu intre in contact cu copiii mici pentru ca sunt purtatori de virusi.

Maya este cumintica, ieri i-am cumparat cereale de la Milupa cu mere si morcov si se pare ca ii plac mult mai mult decat cele cu biscuiti de care nu prea s-a atins.... dar lasa ca le mananca mami ca ei ii plac

Gata... am fugit ca e praful cat casa la mine (inca nu s-a mutat santierul de la noi)!

Va pup pe toate!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bre, e cam pustiu pe aici. E week-end, de, si sunt sotiorii acasa. Asa e?
Pisik - stii care-i culmea cu durereile de spate? Desi pe mine ma doare de mult timp - se pare ca am un inceput de scolioza - cand am fost insarcinata nu m-a durut deloc spatele. Se tot facea burta mare si asteptam cu groaza sa inceapa durerile, dar pana nu au inceput contractiile nu am stiut ce e aia durere de spate in sarcina. Ma rog, asta nu impiedica probabil faptul ca discurile dintre vertebre s-au tasat si deci am dureri.
Babygirl - da o tineti numai in sarbatori in decembrie . Nici mie nu-mi vine sa cred ca se termina anul. Eu de Craciun am dat vestea la birou ca sunt insarcinata, dar vreo 2 colege au avut avanpremiera cand am imbodobit bradul, adica cu vreo saptamana inainte. Si ce soc a fost pentru ca colega mea anuntase si ea cu vreo luna inainte ca asteapta un bebe! Ce vremuri de bucurie, dar nici acum nu ma plang.
Ah, stiam eu ca deschid cutia Pandorei daca va zic de graficele lu' peste. Sper sa nu va stresati prea rau - nici de grasani, nici de slabuti...
Noi in seara asta am papat pentru prima oara cereale cu lingurita. Ma declar multumita desi inceputul nu a fost promitator. Nu a dat chiar asa mult afara cu limbuta, ba spre sfarsit s-a prins ca poate sa suga lingurita si sa pape mai usor. Asa ca ne laudam cu cele 5 lingurite cu varf pe care i le dadeam in bibe luate la bord in proportie de 75% cu lingurita. Incerc sa nu ma bucur prea mult ca si cu biberonul i-au placut 4 zile si in a cincea nu mai fost chip sa i le bag pe gat.Am pus si niste pozici, daca aveti timp sa va uitati!
Hai sa aveti o duminica frumoasa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Amindoua fetele mele sint fornaite, nu stiu daca e vreun virus sau pur si simplu au racit de statul pe afara... poate ca am exagerat un pic ieri. Cu aia mica rezolv repede, e atit de docila, ma lasa sa-i fac orice, i-am pus in nas apa de mare (adica de ocean, ca de unde mare pe aici) si respira mai bine. A papat foarte bine pireutul de morcovi, cartofior si mar, a supt apoi pina a adormit. Dar cu caprita mare am de tras. Nici cind era bebe nu ma lasa sa-i fac nimic, si nici acum: nas nu vrea sa sufle, apa de ocean nici nu se pune problema ca urla de zici ca o taie cineva cind ma vede cu sticla linga ea, sirop nu vrea, ceai nu vrea, supita calda nu... numai sucul de portocale l-a acceptat. Si imi mai spune si cao doare urechea! Si pe acest fond, mofturi peste mofturi. Daca nu-mi vine sa ma duc sa aduc un psiholog sau un autor de carti pentru copii acasa si sa-l pun la practica, ca la teorii sint cu totii buni! Ma rog, cert este ca am mai linistit-o un pic si am reusit dupa lupte crincene sa o pun in pat la culcare. De obicei nu mai doarme la prinz, dar acum ii este si rau si e si obosita, ca asta-noapte s-a trezit de cel putin 3 ori... plus 5 ale Tudorei. Asa ca, sint singura in casa – tati e plecat sa testeze citeva masini, totusi am ajuns la concluzia ca nu putem intra in iarna cu bubulina noastra si ca ne-ar trebui una mai buna – obosita dupa o jumatate de zi petrecuta cu maimutele mele mofturoase si fara chef de nimic. Adica de DC da, dar de curatenie, calcat, facut mincare – nuuuu! M-am uitat la pozele Anei, ce scumpica e! Si are niste ochisori... superbi! Sint verzi sau albastri? Sa va traiasca! Ma duc totusi sa mai fac cite ceva, ca acusi se trezesc fetele si nu mai pot face nimic! Pa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Mai, mai fetelor, azi a fost o zi faina pentru mine. In sfarsit, ne-am facut timp toti trei sa mergem sa cumparam ceva pentru .... mine. Lucru care nu s-a mai intamplat de 1,5 ani cel putin.
Asta dupa ce ieri am vrut sa merg cu Thomas prin oras si m-am enervat ca nu aveam cu ce sa ma imbrac.
Asa ca de zi incolo am cu ce, mai: 1 bucata blugi Rifle si una bucata pantaloni de catifea verde. Nu mi-am luat nimci fitos ca nu am stare si fizic pentru haine artistice. Cand ma gandesc ca acum vreo 2 ani voiam sa-mi iau pantaloni de piele si am incercat 10 perechi si am zis ceva de genul: astept sa mai slabesc 2 kg ca sa intru in aia de marimea 40. Si uite-ma unde sunt, la o marime pe care mi-e jena sa o scriu aici, dar cred ca banuiti si voi cat e de mare.
Dar m-am bucurat ca mi-am gasit lucrurile astea, pentru ca de obicei si cu lungimea am probleme la metri mei.

Dusi de val, am mai spart bani si pe niste adidasi Reebok pentru tati si pe 2 jucarii pentru Thomas: un volan cantaret care mi l-a zdranganit ca un apucat prin magazine si un set de cuburi cu prajiturele si fructe in ele, cred ca le stiti, alea de la Fisher Price.

Am vazut un premergator de la Chicoo, ii zice UFO. Ce parere aveti de el? Toti doctorii zic ac apucatii, in cor, ca nu e bun premergatorul, jumperul si hinta aia de agatat la cadrul usii. Eu nu stiu ce sa zic. Sunt derutata.

Azi i-am scapat lui Thomas in pireul de la amiaza o ceapa fiarta intreaga, dar nu a zis nimic. Va fi mare ciorbar Thomas, ii place zeama de numa-numa, acum ii dau direct din canita, fara adaptorul de baut, sa se invete.

Tinut de axile, sare ca o broscuta si daca il tin de manute trece f. usor din pozitia in fundulet in picioare. Si rade de ma topesc .
Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

frumusica foc ana. nu ma mai saturam sa ma uit la pozici, chiar le-am derulat de 2 ori...imi face dor de aia mica, ptr ca sapt asta a fost plecata cu tati la bunica si mamica a ramas singurica. dar se intorc ei maine si pupa mamica fetita!!!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Hello din nou!

Trebuie sa ma laud ca i-am dat si eu azi lui fi-miu mar ras cu lingurita si sunt fff multumita de felul in care s-a descurcat. Se pare ca e fan mere, deocamdata.
In schimb, nu prea mai vrea sa suga de la mine. Suge 1 min, doua, maxim 3 si gata - incepe sa urle. Ma simt asa.. aiurea. Si nici nu stiu ce sa fac. Am tot incercat, doar doar il pacalesc dar clar are nervii mai tari ca mine. Se pare ca voi termina si eu cu alaptatul in curand.. Oricum, pot sa ma declar multumita. Sau cel putin asa ma consolez..

Ioana - am admirat-o si eu pe Ana. E frumusica foc si are niste ochi!! Sa va traiasca!

pentru toate mamicile!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Buna dimineata!

Ioana nu mai stiu cum se activeaza PM dar Gabizam sigur stie. Gabizam, te rog frumos, spune-i si Ioanei cum sa activeze PM. Multumesc.

Vine iarna! Este un frig afara si o ceata........

Se pare ca majoritatea bebeilor sunt fornaiti. Si Cristina este, parca este un purcelus.

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Stefania, mai dar ce mare e Bumbu a ta! Sta singurica in funduletz si mai sa o ia la fuga in patru labe.

Ruxel, esti de invidiat cu o comoara ca Alex. Auzi tu, sa stai juma' de ora in baie fara sa te deranjeze nimeni!
Sper ca te simti mai bine cu spatele.

Elisor, ce-ti mai face coloana?

Adina, cu atatea antibiotice risti sa nu-si mai faca efectul.

Lui Sergiu nu-i mai convenea ritmul in care ii dadeam piureul de legume, adica nu reuseam sa-i bag in guritza pe cat de repede ar fi vrut el, asa ca am trecut la canitza cu adaptor. Asa toata lumea e multumita: termina de mancat in vreo 5 minute si nici nu se mai mozoleste ca un purcelus.

Sa va spun ce am facut aseara. Inspirata de Ruxel cu baia ei (ca eu numai dusuri super-rapide fac in ultima vreme), mi-am oprit apa fierbinte in cada si mi-am facut iluzii ca daca e 12 noaptea si copilul doarme, ma relaxez si eu cel putzin jumatate de ora! Da' de unde, ca nici nu am apucat bine sa intru, ca au inceput sa bubuie niste artificii de la un restaurant din apropiere de zdranganeau geamurile. Si in secunda doi - OAAAAAAAAA . Si uite-asa am tras un sprint cu apa siroind pe mine ca sa-l linistesc.
Si asta n-a fost tot, ca am avut si a doua tentativa, dar s-a intamplat la fel (mai putzin artificiile, ca le terminasera) si s-a dus pe apa sambetei baia mea relaxanta.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput