Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza la fete!

La multi Ani! ANA MARIA (tzumpiloi); Sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa-i asculti pe parinti!

Mai Alex s-a culcat aseara pe la ora 22.00 si s-a mai trezit dimineata la 8.00. Nu ne venea sa credem... Pentru ca el deobicei avea vre-o 2 treziri pe noapte... Sper sa-l tina obiceiul asta, ca doar ne indreptam spre 6 luni si probabil o sa inceapa sa-si faca program, adica poate sa si-l schimbe...

Fetelor, ziceti si la mine iaurt le dati copiilor? As vrea si eu dar nu stiu de care?

Apoi le dati sa bea din canuta?

Mai si ce fel de biscutiti sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Beatriced- pai la ce chestii destepte aveti voi acolo, eu in locul tau i-a da iaurt bio, fara fructe.
Eu am renuntat la Danonino, care cred ca e, totusi, o porcarie. O sa-i dau iaurt natural si numai din cand in cand, pentru ca il cam regurgiteaza. Dar dupa 8 luni sigur va manca si iaurt natural.
La ei, in lumea civilizata, sunt niste iaurturi nemaipomenite, ca ti se face scarba ce marfa proasta avem in Romania.
Ce sa mai vorbim de fructe de mare si branza, depinde pe unde mergi.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Andreea, pai cica iaurtul nu trebuie sa fie gras, sa nu contina smantana, de-asta nu stiu de care sa-i dau... Astazi o sa iau unul mai slab... Sa vedem... Dar de biscuti? ce stiti? de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

biscuiti fara gluten, beatriced.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Aaa, multam pisik!

Gasiram ceva, sper sa-i placa! O sa-i dau in combinatie cu mar ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Astazi am papat si noi trei lingurite de suc de portocale. Maine vreau sa-i dau suc de morcov si apoi o sa i le combin.

Noi abia ne-am intors din oras, am mers sa-i cumparam lui buni rochita de soacra si nu am gasit mai nimic dragut. Am vazut noi ceva frumos la Alb si Negru dar era cam scump... 9 milioane. Mai cautam si maine sper sa gasim ceva pana la urma - chiar voi unde imi recomandati sa mai caut - azi am mers numai la Unirea si in Cocor?
Maya a stat cumintica tot timpul, toate vanzatoarele ne opreau sa se joace cu ea si ei tare mult ii placea..le zambea tuturor mandra din brate de la buni!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Ne-a iesit si noua un milimetru de dintisor azi, adica o fi iesit el candva, dar numai azi am observat. Al doilea dintisor se simte tare sub gingiuta, deci apare si el imediat. Thomas rade cu gura pana la urechi cand ii spun:"Ai un dintisor", pentru ca il intreb de multa vreme daca are sau nu vreun dintisor si stie ca e de ras.

Azi ma mancat spanac, vreo 100 grame, si ne-a placut asa si asa. In momentul in care s-a aratat satul de spanac, am trecut la pireutul obisnuit. Mancam si maine, pana ne place de tot.

Beatriced-iaurtul care il papa Thomas are v reo 2,5 % grasime, deci nici prea, nici foarte foarte.

Piscoturi-am vazut numai pentru peste 12 luni. I-as da si eu biscuiti; care este marca pe care o cumparati voi? Biscuiti de ros pentru dinti exista in tara asa?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

ioana: PM-uri: in stanga paginii e un meniu albastru care incepe cu:
Toate forumurile
Subiecte active,... etc

Mai pe la sfarsit scrie: Mesaje private. In dreapta ai "Options" si te duci acolo.

Intrebare: care-i faza cu "reclamele" la alte saituri?! Pe cuvantul meu daca inteleg de ce nu ai voie sa treci un www complet, si, mai ales, unde scrie ca n-ai voie. Nu de alta, dar eu nu am citit EULA-ul atunci cand m-am inscris pe DC. Cine l-o fi citit?!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu toate siturile se considera reclama, ci doar cele la site-uri concurente despre copii, de exemplu www.parinti. com, www.bebelusultau. ro, www.reclamamascata. ro . Altfel, se pot pune adrese de site-uri fara probleme.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Florentina, in magazinul Titan sunt haine mai frumoase, de ocazie si la preturi rezonabile.
Andreea, biscuitii mai tari sunt cei care erau si pe vremea raposatului, sunt si fara zahar deci numai buni pentru micuti. Se numesc biscuiti POPULAR si se gasesc vrac in orice piata, sau magazin cu asa ceva.
Chris, te referi la regulament daca l-a citit cineva? EU. Primul lucru pe care l-am facut cand m-am incris. Nu stiu daca scrie la regulament. Ideea cu acest filtru care inlocuieste orice site .ro care are magazin cu cuvantul "reclama" a venit in momentul in care DC punea pe picioare BUBURUZA. Mi se pare normal sa nu lase sa fie promovata concurenta pe forumul propriu.

Noi am avut un we tare incarcat: sambata am luat motzul finutzului nostru Rares Mihai care implineste 1 an pe 9 nov. Si astazi am scos la biserica finii pe care i-am cununtat acum 2 saptamani. Ne-au cumparat un cadou super: un expresor. Va ofer un capucino sau un expresso virtual, care dupa nevoie (de nervi tari) sau dupa gust, cum preferati doamnelor, vorba cantecului "avem di tateeee!"
Filip este in continuare destul de mucios/fornait cu tot oscillococcinumul meu, iar acum pe seara m-am vazut nevoita sa apelez si eu la o doza ca m-a luat si pe mine. Nu stiu cand am reusit performanta de a raci.
Aseara am trecut prin carrefour sa cumparam un cadou si erau niste clovni care se maimutzareau la copii, umflau baloane si pictau copiii pe fata. I-au dat si lui Filip un balon si a fost in extaz. Radea in hohote de am crezut ca o sa lesine de ras. A fost un dulce.
Maine poimaine sper sa primesc si eu ceva poze de la nunta, pe mail. Problema este ca cele mai multe si mai profi au fost facute pe film foto, iar cele de pe digital sunt putin mai nereusite. Dar acolo o poza doua oi alege si eu.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput