Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

M-am gandit sa scriu si eu cateva randuri mai calme, ca v-oti fi saturat sa ma tot plang.

Nelia, succes cu "doftoriceala" Agatei! Multa sanatate va dorim!

Ioana, pe mine una graficele m-au linistit: copiii mei nu sunt grasi, ba mai mult Maria are greutatea ideala pt. inaltimea ei.

Laura Radulescu, ochisorul lui Stefan e f. bine. Chiar ma mir, pt. ca acum aprox. 2 sapt. i-a curs rau de tot, ca facuse rana la coada ochiului. Usor-usor i-a trecut, iar acum nu mai are nici o secretie, chiar daca il apas eu pe nasuc. Sper ca e vindecat. Sigur ii va trece si Cristinei. Stii ca daca ma luam dupa dr., acum 3 luni il operam .

Felicitari tuturor celor care progresati cu diversificarea! Si noi stam bine. De cateva zile Stefan mananca si carnita si e incantat! In schimb varsa f. f. mult, mai ales lapticul. Azi m-a speriat. Acum eu am si pitici pe creier, ca am citit ca un simptom al paraliziei cerebrale este refluxul gastro esofagian.

Iaurtul - eu stau in dubii. Inca nu i-am dat si nu stiu ce sa fac. Mariei i-am facut in casa pana la un an, dar nu mai ma pot inhama la asa ceva. Ei ii dau acum Danone, da ram auzit atatea despre el. Ce marci preferati?

Andreeaatan, felicitari pt. dintisor!

Ne laudam si noi cu cei doi dintisori de jos iesiti: unul acum o sapt. si celalalt ieri. A zgariat deja toate linguritele .

Lili, asa patesc si eu cu baile/dusurile. Isr de fiecare data cu apa siroind pe mine si fac baie doar la 1 noaptea.

Marti mergem si noi la vaccin si bilant de 6 luni. Am deja mari emotii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Intru si eu rapid ca vreau sa mai citesc in seara asta o carticica pe care tb sa o returnez la biblioteca miercuri.
Florentina - am vazut pe Stefan cel Mare (cum vii dinspre Obor undeva pe partea dreapta, inainte de stadionul Dinamo parca sa zic)un magazin cu haine de ocazie numai de culoarea rosie. Mi s-a parut super ideea. Acum depinde daca persoana nu considera culoarea prea tipatoare. De asemenea in Obor (mai ales la etaj) mai sunt magazine cu rochii. Si in magazinul Victoria.
Pisik, Nelia, Andrea.a - multumim de complimente. Ana are ochii albastri ca marea deocamdata, dar nu exclud sa se transforme in verzi, pentru ca asa ii am si eu, iar tatal meu ii are albastri (cred totusi ca-l va mosteni pe el), iar mama caprui. Deci din mine ochi verzi si tati - ochi caprui - nu stiu ce poate iesi.
Numaram a doua seara de succese la cereale cu lingurita. AM descoperit si metoda cum sa o fac sa deschida gurita cand nu mai are chef - ii ating buza de jos usor cu lingurita si aaaaaaaaaa. Oricum se pare ca ii place maclavaisul, dar acum am un dubiu: cand voi incepe cu piureul care se pare ca nu are nici un gust (eu nu vreau sa-i pun sare) ce reactie va avea? Presimt ca se va arunca asupra lui crezand ca e cereale si apoi il va refuza scarbita. Sa traim noi pana atunci si vom vedea.
Va pup si va doresc o saptamana de vis!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

ChrisDun - merci de informatii. Gasisem si eu MP pe bara, dar nu vazusem optiunile ca sa le activez ca mai aveau un pic si ma muscau de nas. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Beatriced,eu ii dau lui Cris iaurt Danone,scrie pe cutie ca se poate da de la patru luni,tre sa fie si pe la voi si biscuiti tot de la 4 luni fara gluten.Iaurtul chiar ii place tare mult.
Se gaseste in Danemarca brinza de vaci nesarata?.In Olanda nu se gaseste decit sarata.
New Mami,lui Cris nu i-a iesit inca dintisorul,cred ca nu s-a simtit bine in ziua aceea cind am vorbit,probabil l-a durut burtica dar acum e ok.
Patrick cum e,maninca mai multe acum?.Referitor la minarica din borcanase,poti linistita sa prepari acasa si sa iei cu tine mincarica la drum,nu are nimic citeva ore,chiar si o zi intreaga.Si noi ne plimbam si uneori incalzesc mincarea in masina intr-un incalzitor pentru borcanase.
Tare dragalas mai e Patrick imbracat in dovlacel

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si o saptamana frumoasa si linistita(cat se poate). ma simt mai odihnita acum, ca zilele astea am incercat sa dorm cu Alex dupa amiaza si tare bine a fost! si pentru mine si pentru ea, ca se cuibarea la sanul meu si adormeacu tzatza in gura, fericita.
Am nevoie de ajutorul vostru, stiu ca unele dintre voi v-ati confruntat cu constipatia la bebelusi. Nu stiu de ce, dar de vreo 3 saptamani Alex nu mai face kk in fiecare dimineata, asa cum eram obisnuita, ci la 2 sau chiar 3 zile, si atunci cu supozitor. I-am facut masaje la burtica, exercitii cu piciorusele, bea ceai de musetel(Milutee instant), suc de portocale si...nimik. Astazi iar se implinesc 3 zile, astept pana diseara poate-poate. Am luat pere si crec ca o sa-i dau azi niste suc sau para rasa pe razatoarea de sticla. Voi cum v-ati tratat bebelusii?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Mygirl si eu i-am dat para rasa pe razatoarea de sticla si amestecata cu celelalte fructe si suc de pere amestecat cu mar si morcov. Si a avut efect. Apoi s-a reglat.

De unde mai cumparati biscuiti fara gluten? Eu cred ca o sa renunt la ei ca se gasesc greu si o sa iau populari.

Cornelia ma bucur ca ai scapat de problemele cu ochisorul lui Stefan. Cristinei ii curge asa incat si ea a facut iritatie la coada ochiului. I-am dat cu crema de galbenele si i-a mai trecut roseata. Doamne, cat imi doresc sa nu ajungem la operatie!

Androix ma abonez la tine la cafeluta de dimineata! La 2 cesti de fapt!

O zi cu soare ....cu dinti va doresc

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Bine v-am regasit dragi mamici si pitici!
Noi am fost plecati o saptamana in Romania...in voiaj de nunta...
n-am apucat sa va anuntam ca a fost o chestie spontana gen "ce facem azi, draga?" iar el:"nevasta, baga repede doua izmene in plasa ca plecam in luna de miere!". Mai bine stateam acasa!
Ma apuc sa citesc ce ati scris intre timp si revin.

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata si o saptamana perfecta pt toata lumea.

Eu incep sa fac pregatiri pt maine, ca s-au anuntat o multime de musafiri. Si e musai sa fac si un tort, ca doar un baiat are mama.

Daca vreti sa vedeti cat a crescut puiul meu, uitati-va la poza asta:

http://community.webshots.com/photo/498277047/499010349IHveKF

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)
http://community.webshots.com/user/ada_74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neata fetele!
Greu e luni de dimineata cu Andrei. Ca vine dupa doua zile de rasfat la greu de la taica-su. Luat in brate, bibilit, nelasat sa plinga. Se invata baiatul cu binele. Prin urmare de dimineata l-am lasat sa urle sa vad cit il tine. Maxim 10 minute. Acum sta linistit si isi studiaza manutele si imprejurimile prin camera, adica revenim la programul nostru normal
Nu stiu ce sa-i fac noaptea, ca face taras de la un capat la celalalt al patului. Nu se opreste decit la capat, cind da cu capul in tablie. Daca am noroc oboseste pe drum si adoarme pe burta o vreme. Noroc ca treaba asta il apuca spre dimineata, undeva pe la 4-5, cind il aud si ii dau o portie de tzitzi.
Presimt ca in curind se ridica si el pe 4 labute. Ridica din fundulet si se ridica si pe mainile din fata, dar nu in acelasi timp Cind o sa sincronizeze, am incurcat-o. Dupa o slaba tentativa de a-si atinge piciorusele, in continuare le ignora cu desavirsire.
I-au trecut bubitele de pe el. Sa vedem cit o sa tina. Pentru ca am folosit Advantan, care face minuni de obicei doar pe termen scurt. Dar nu-mi vine sa cred ca are iar pielicica alba ca laptele, dupa cit de groaznic arata saptamana trecuta, ziceai ca e oparit pe jumatate din corp. Pina una alta imi intra in rutina de acum si hidratarea pielii. Sa vedeti ce mult fun am sa dau cu crema un bebe care se invirte in loc ca titirezul si se misca precum un peste pe uscat. Iar eu cu mainile alunecoase de la crema trebuie sa-l tin in loc!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Uau!!!Lili, super idee ai avut cu comparatia intre Sergiu si catzel! Intr-adevar, a crescut mult, e un adevarat cavaler, si are niste ochi...si niste buze...sa moara fetele dupa el, nu alta.
Si eu vreau sa fac ceva special pentr Alexandra la 6 luni, chiar acum cautam pe net idei ptr torturi, si maaaama ce de am mai vazut...dar cred ca mai bune sunt alea de cumparat.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput