Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
salutareeeeeeeeeeeeeee![]()
ete-ma mama ca aparui..ufff avusai multa treaba azi
si maine..si in urmatoarele zile voi cam trage chiulul pe aici..da lasa ca ma intelegeti voi..![]()
Asa deci...nu ajunsai pe la endometru sa vad cum stati dar in mare ma cam luminarati voi pe aici..deci sa inteleg ca nimic nou??
ufffff....
ce sa mai zic...cuvintele mele sunt de prisos acum...
da am altele mama..stati linistite si CAPUL SUS..SI..SI..SI......INAINTEEEEE......
am considerat ca nu mai are rost sa bocesc pentru ce vi se intampla ..ca sigur nu va ajuta cu nimic boceala mea...eu dupa cum stiti sunt drak si trebe' sa va ridic,,,sa nu dea 'mama''naibiii sa cadeti ca va bat la popou de nu va vedeti...
gata...fug la endo' sa vaz ce se intampla ...
va pupacesc pe toate...sper sa revin cat mai curand in forta...
si...si...si..sa nu ma uitati cat lipsesc ![]()

toate fetele fara EXCEPTIE
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
bety spune:
Pentru Gabriele si Mihaele - "La multi ani!", sanatate si
mult dorit sa apara odata si-odata!
pe toate-toate
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
INDY spune:
Buna fetelor!
Bety, eu sunt in saptamana 23, la sfârșitul săptămânii intru în luna a 6-a. Sunt tare mândră de burtica mea. Mă bucură optimismul tău, mai ales că te-i gândit și la adopție. E un subiect controversat și n-aș vrea să supăr pe nimeni. Dar cine iubește copiii cu adevărat, poate să crească orice copil. Știi că și eu eram la un pas de adopție; deja aveam discuții și certuri în casă pe tema asta, pentru că soțul meu zicea să mai așteptăm.... ce să mai așteptăm? să-mi vină menopauza?
Apropo, și eu aș fi vrut să am gemeni(băiat și fată), aveam cazuri în familie... dar n-a fost să fie.
MRL, capul sus (ia uite ce frumos e afară) ca să vezi ce trebuie să mai faci ca să-ți ții puiul în brațe. Poate totuși nu ajungi la FIV.

... și 

... pentru toate fetele (Amely, Thea_M, Cătă, Anca, Liana30)
Amely spune:
Ce fac fetele mele dragi? Liana, vad ca te-ai trezit si ai scos capsorul!
Indy, nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape asse luni! Doamne, cum trece timpul, ma bucur din tot sufletul pentru tine, si iti multumim ca impartasesti cu noi fericirea ta!
-ici tie lu' ala micu!
Betica, simt ca ai un tonus foarte bun, conditie esentiala pentru a reusi in decembrie sa ramai cu bebe! sa vezi atunci veselie pe noi!
Liliana,
dulci si tie, sa stii ca mie foliculul tau nu mi se pare deloc rahitic, din contra, e supe pt. ziua 11, plus endo beton, plus toate sansele... hai sa fie vesti bune luna asta!
Cata, stai linistita ca o sa scapi repede de problema, atat timp cat e Bia OK, si tu esti OK!
Oana, ce vesti ai? Nu ne mai fierbe ca suntem cu inima cat un purice, vino cu II!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
mamiFlori spune:
MOana Multumesc (cam tirziu) pentru raspunsul la intrebarea cu inseminarea... dar mi-am luat concediu 2 zile si nu pot intra pe internet decit la servici. Eu lucrez la birou dar mi-e teama mai mult de frig. E frig afara si frig la birou, ca astia nu ne-au dat caldura inca!! In unele zile am stat si cu paltoanele pe noi. Cred ca totusi o sa-mi iau concediu .. dar oare cit? In cit timp se prinde sarcina? Doua saptamini?
Va pup!
Florina, mamica Elenei (4 ani)
- noi ne putem inscrie cu succes toti trei la "Asteptind un ingeras in viata noastra" pt ca aia mica are aproape 2 ani de cind seara dupa Tatal nostru si Inger ingeras se
sa-i dea Doamne Doamne un fratior sau o fratioara... 
Alexia27 spune:
Multam pentru lamuriri, fetelor! Taman bine dupa ce le-am citit am visat azi noapte ca vorbeam cu Moisica si ca-mi ceream scuze ca nu i-am dat nimic. Ma revansez data viitoare.
bety spune:
Da' ce liniste apasatoare pe la noi!
Sa fie ceata de vina sau mahmureala de dupa sarbatoare?!
Eu sunt in prima de invazie clara, deci probabil pe 18.11 voi fi la eco de ziua 10.
Va
si
ca-s singurica pe aici!!!!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
bety

sa nu mai plangi mama...
eu voi fi duminica la Giulesti...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
galinarodica spune:
Fata lica la muti ani pentru ieri. Pai daca vii duminica la giulesti poate ne vedem.
Liana30 spune:

multam..multam mama..ca am tipat si eu in stanga si-n dr da nimeni nu mi-a zis nica![]()
stii ca duminica e in 13...am noroc eu..stii tu..![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"