Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
pe unde sunteti muica....

acum incep eu...ps...ps..pssssssssssssssss![]()
![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
mamiFlori spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie daca in ziua 6,7 se vede la ecograf ce ovar va ovula. Moisica vrea sa ma insemineze luna asta dar tati lucreaza tocmai la Baia Mare si ar trebui sa anunte la servici inca de saptamina asta ca e nevoie sa ramina in Bucuresti.
Si mai am o intrebare... Ciclul meu e de 29 de zile asa ca dr.M mi-a zis sa ma prezint in ziua 11 la ecograf. Culmea exact luna asta mi-a venit CM in ziua 26! Oare se va produce ovulatia mai devreme de ziua 14??
Va pup!
Florina
thea_m spune:
Buna ziua fete dragi!
Ciclul de 4 fete inseminate s-a incheiat azi, cu ultima nereusita, a mea. Asta e, ma indrept cu pasi repezi catre FIV. In noiembrie nu am cum sa fac inseminare, mai ramane decembrie, daca va fi vreun folicul pe ovarul care trebuie. Imi pare rau pentru voi, Oana, Liana, Bety. Acum tinem pumnii Lilianei ( cand faci inseminarea?), lui mamiFlori , da, ar trebui sa se vada in ziua 6,7 pe ce ovar sunt foliculi, chiar daca sunt mici, dar nu este foarte sigur ca acei foliculi vor ajunge la maturitate.
La multi ani cu intarziere pentru Mihaela si Mihai, Gabriela si Gabriel!
Indy constat si eu cu surprindere ce repede a trecut timpul! Acus ai baiat mare! Bine ca sunteti sanatosi si sa mai intri pe la noi sa ne spui ce mai faceti.
Va pup, fetele mele dragi, pe toate!
Teodora
Poze
bety spune:
Buna!
Eu azi sunt cam cu fundul in sus...
Teo - eu nu comentez nimic, ca nu mai am ce.
pe toate-toate.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Teo... imi pare atat de rau...
. Inteleg ca in noiembrie nu ovulezi pe partea care trebuie, de aia nu faci inseminare? Oricum, ma rog sa-ti ajute D-zeu, oricare ar fi calea pe care o vei apuca! pana la urma, vei fi mamica, asa cum iti doresti!
Betica, te inteleg... cand se vor risipi norii, noi vom fi tot aici, langa tine...
Maine merg la eco (la T.) ziua 10. Doamne, oare cat o sa ne mai zbatem printre monitorizari si teste? cat de departe sau de aproape o fi implinirea visului nostru? Abia astept sa aflam raspunsul intr-o zi.
Va pup cu drag pe toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
MRL spune:
fetele!
Oana, Liana, Bety, Teo, imi pare rau fetelor
. dar trebuie sa mergem inainte pentru ca sunt sigura ca pana la urma vom reusi.
Eu am facut inseminarea marti pe la 12 la cabinet. Inca nu se sparsese foliculul meu minunat. Ieri am mai fost inca o data la cabinet sa vedem ce s-a intamplat si totul era bine. Deja ovulasem si aveam foarte mult lichid ... hai
ca am uitat cum ii spune, lichid care se formeaza dupa ovulatie, stiti voi despre ce este vorba. Totul arata bine, acum ramane sa astept rezultatul. daca nu se intampla nimic am hotarat sa iau leg cu dr. in ianuarie ca sa ma apuc de treaba cu FIV-ul. Asa ca asta a fost ultima inseminare pentru mine.
mamiFlori, teo are dreptate - foliculii se vad in ziua 6 sau 7 asa ca te poti duce la monitorizare mai devreme de ziua 11. Iti tin pumnii sa fie cu noroc.
Indy, Cata va pupic dulce pe voi si pe bb vostrii scumpi si dragalasi.
Amely, sa fie bine maine la eco. Sa ne dai un semnal.
galinarodica,
dulci
aileene, ce face frantuzoiac nostra? Alexandre mic ce face la scoala?

pentru toate=toate fetele
M Oana spune:
Thea M de saptamana trecuta numai vesti proaste aud, ca am inceput sa ma revolt si cand ma trezesc la restaurant cu o cafea prea mica in continut sau cu o scrumiera mica si prea neincapatoare, desi eu nu sunt fumatoare....

Si cu cat avalansa de vesti naspa vine peste mine (si au fost vesti serioase, in serie 

), cu atat ma ambitionez sa le intampin cu zambetul meu mucalit pe buze
, caci asa poate se descurajeaza si incep sa ma ocoleasca.....
Am esuat la niste inseminari, dar pana la pierderea razboiului mai e muuuuuult, iar eu am atataaaaaa rabdare.........
MRL pai daca tu ai facut inseminarea de sfintii Mihail si Gavril
, inseamna ca acum esti in perioada aceea frumoasa de asteptare....
Cand tu vei afla rezultatul, eu ma voi insemina (nr. 2), caci la mine numaratoarea de luna asta a inceput marti, iar azi sunt deja in ziua 3 de la CM......
Eu, mai nou, am pasiunea valorilor (numar
, scor cervical, endometru, folicul....) la inseminari. Tu ce valori ai avut? Stiu ca norocul e cel mai important, dar eu caut cifre
, sa aflu cum e cu algoritmii matematici, poate gasesc matricea ideala
.
Alexia27 spune:
Fetelor, buna seara! Eu am niste manifestari ciudate luna asta, sunt ziua 9-10 de CM si de vreo 2-3 zile ma doare ovarul ca la ovulatie, ba chiar in seara asta am luat pe hartie un fel de mucus bejuliu!! Prima oara cand se intampla genul asta de manifestari, eu ovulez normal in ziua 18 . Sa fie de la laparo de luna trecuta? Sa fie ovulatie asa de devreme? E drept ca in ziua 3-4 de CM era un folicul de 7 mm, pe care Moisica l-a etichetat drept "rezidual". Chestia e ca marti ma duc la ea la monitorizare pentru o inseminare. Aveti idee daca manifestarile astea sunt de la cresterea foliculului? Sau aveti vreo idee? Oricare?
M Oana spune:
Ma, io idei am multe, asa, de felul meu
, acu' sper sa fie si folositoare....
Pai luna trecuta, cand am ovulat fortat cu pregnyl in ziua 15, ca natural cred ca ovulam totusi in ziua 16, in ziua 4 nu am avut nici urma de folicul, ci doar un endometru, care nu putea fi masurat, din lipsa de valori demne de bagat in seama.
De abia in ziua 10 aveam un folicul pricajit de 10 mm si un endometru de 4 mm.
Daca tu aveai un folicul de 7mm in ziua 4 (ce endometru?), iar foliculul creste cam cu 1mm /zi inainte de ovulatie, iar cu 2-3 zile inainte creste ca-n povesti cu 2-3 mm (la mine a crescut cu 3,5 mm inainte) parca vezi ca ovulezi prin ziua 12, ca doar n-ai ovulat ieri, c-ai bate toate recordurile mele matematice, in cazul aista...
Ce-ar fi sa te duci maine dimineata la Giulesti, in jur de ora 9, ca doar in ziua 10 se fac monitorizari si-i spui c-ai venit la monitorizare.....![]()
Adica ai citit tot mesajul meu, ca sa afli ca trebuie sa vorbesti cu Moisa..... A meritat, nu???

Liana30 spune:
..seara buna
teoiti fac o serenada 
asa sa mai uiti de cele rele![]()
oana
betysa vin sa te ajut sa intorci
in jos???![]()
MRLiubita sparge tu gheata te rog ...iti doresc din tot sufletul sa reusesti 
Amelybafta multa sa ne aduci numai vesti bune
teoinca nu s-a terminat ciclul......mey..meyyy,..pe simo ati uitat-ooooo
olteanca
Liana