Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mamiFlori....aaaaaaaa acum te stiu..doamne aia mica tare frumusica ....iar tu ai brunetoooo,,asa e nu ma insel nu?aveai parul strans in coada

hai fetelor care ati mai fost???????

oana la prima am avut 3 zile abstinenta..ca nu m-am putut abtine si am sarit pe el

dar am niste banuieli ca nu va fi nici de data asta,,,lasa nu le spun acum....la final....la finalll.

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

bety daca nu apari te caut cu interpolul..ai grija ca nu ma las asa usor..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Liana, asa e, eu eram aia bruneta, cu parul strins, nemachiata si agitata rau! Iti dai seama simbata dimineata scoala si tiriie copilul la spital.. dar nu aveam cu cine sa il las (Dl. Sot abia venise din deplasare dupa 2 saptamini si nu avea nici o intentie sa se urneasca din pat sa spele, hraneasca, etc.. copilul). Dar tu unde erai? Erai cu sotul si ai intrat inaintea mea la ecograf, cumva?
Eu ma duc miine din nou la eco ca sa vedem pe cind inseminarea. Poate chiar saptamina asta.. Apropo, daca pe ovul il apuca sa isi dea drumul duminica ce ma fac? Lucreaza Moisica si duminica? Ca la mine asa se pare ca va fi...

Te pup si iti tin pumnii
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Gata - am reaparut!
Liana - Nu ma cauta cu intepolul si nici cu ...: am fost ce e drept si cu fundu-n sus, dar mi-a trecut de multisor!
La servici, am avut probleme si cu si multe altele de rezolvat.
Nu am mai intrat pe net de nici o culoare, nu v-am neglijat numai pe voi, ci si pe al meu sot, caruia nu i-am mai scris nimic de 10 zile. Acasa eram prea obosita ca sa mai citesc ceva.
Deci...
Maine o sun pe dr, ca-i ziua 9, ceea ce inseamna cu vineri voi fi mot pe culoarele Giulestiului.
Deci, probabil ultima inseminare din viata asta a mea o voi face sambata sau chiar duminica, pentru ca luna asta am luat closty+estrofem, iar de obicei, cand ma stimula, aveam ovulatia in ziua 11, max. 12.
Asa, ca va voi tine la curent!
Va pe toate-toate!
Pe maine!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

mamaaaaaaaa betyce bine..iti tin pumnii..o sa fie bineeeee

mamiFlori..nu am intrat inaintea ta..ci dupa tine a intrat blondina..si apoi eu..eram cea care stateam in colt retrasa...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mamiFlori stai linistita ca in orice zi daca trebe Moisica va fi prezenta la cabinet...daca e duminica atunci va fi acolo...bafta multa...si tin pumniiiiiii...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

apropo..bety...asa cum ai aparut..brusc..promt..foarte serioasa si la obect...am simtit cum mi-ai dat 2 palme..plotz...plotz....
nu mai fac...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bety eu voi face sambata sau chiar duminica a doua inseminare din viata mea, asa ca vom fi partenere....
In ziua 8 aveam endometru de 6,7 mm si folicul de 13, iar Moisica a zis ca endometrul nu e tocmai pe gustul ei si mi-a dat estrofem sa iau 3 zile (zilele 8-10). Am cumparat, am citit, dar am refuzat sa-l iau la cate reactii adverse sunt scrise pe el. Am luat tinctura de marar+lemn dulce (maresc estrogenul) si acum astept ziua de 11/vineri cand ma duc la monitorizare......
Pana sambata/duminica oricum endometrul meu creste cu 1mm/zi de la natura, asa ca un endometru de 10/11 mm mie mi se pare bun, nu stiu de ce s-a luat de el.......
Tu cum te stimulezi si de ce???? Sunt virgina in domeniu......

Vineri sunt la Giulesti intre 9.30 si 10 pentru monitorizare, am uitat sa-ti spun.... Dar Bety eu nu inteleg cum tu esti maine in ziua 9, cand eu maine sunt in ziua 10, iar mie CM-ul parca mi-a venit dupa tine.... Prima mea zi de CM a fost marti, 8 noiembrie, cand tu parca stiai deja verdictul.........

Mergi la inceput

..plec la nani..sper sa visez ceva frumos

noapte buna!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liana - ce-ai?! Sper ca ai visat frumos! Eu m-am bucurat cand am vazut ca intrebi de mine; nu am avut de loc intentia aia !!! Dar, crede-ma, nu mi-am imaginat niciodata ca voi ajunge la a 10a inseminare sau la FIV!!!! Asta cred ca e de ajuns pentru fundul meu in sus.
Orice om are o doza de optimism, care uneori se mai duce-n plopi!
M_Oana - eram sigura ca ma vei intreba: eu imi pun prima zi de ciclu, ziua in care e sangerare; cum urme vagi de tot au fost cu 2 zile (luni dimineata) inainte de prima zi oficiala (9.11 - miercuri), am stiut verdictul;
Stimulare am facut cu 1/2 pastila closty ziua 3-7 si din ziua 6 pana in ziua 11-12 (cand fac inseminarea) estrofen iar apoi utrogestan; de ce...pentru o mai multa siguranta (care o fi aia, nu stiu), avand in vedere varsta mea, faptul ca sotul nu prea sta pe acasa - asta in trecut, pana la laparo; acum - pentru ca e ultima luna de inseminare, dragutii mei de pusi la congelat, terminandu-se.
Cred ca ne vom intalni...chiar acum o sun pe dr. sa-mi spuna ora la care sa fiu.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput