Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

azi e marti nu am uitat..iti fac si aici galerie oana

....
.............
..

sa ne aduci vesti buneeeeeeeeeeee....

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Liana, in primul rind iti tin pumnii sa fie de bine luna asta. Ai grija cu frigul si umezeala asta...
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine intr-o problema. Eu sint la prima inseminare, abia fac monitorizarile (joi e ziua 12). Analizele astea hormonale le face Moisica la Giulesti pe loc, cind mergi la monitorizare? Si ce e scorul asta care la Liana e 12?
Nu vine nici una din voi joi dimineata la Moisa? Poate ne intilnim.
Va pup, Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Am venit de la Moisica si sa va dau si voua rezultatul: la ora 15,30: folicul de 23/22, tensionat, scor cervical 10. La ora 16,15 a doua ISA, de data asta cu doar 24 mil A si B. Asteptam 11-12 zile si bagam un HCG. Sper sa se fi spart deja foliculul.
mamiFlori , scorul cervical este starea colului si a glerei cervicale in momentul respectiv. din cate am auzit peste 10 este foarte bine, dar nu pot sa bag mana in foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mami Flori eu sunt programa vineri la Giulesti, imi pare rau...
Azi am tras duet cu Alexia la Moisica si ce bineeee a fost, mai ales la cafeaua de dupa.......
Liana la a doua inseminare cati au fost, ca am nevoie la statistica, sa stiu daca iau in calcul si eu a doua inseminare, mai ales ca ai mei oricum sunt ametiti, vai mama lor, si la prima tura de inseminare.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Alexia, foarte bine, cu 2 inseminari bati recordurile, sau te pregatesti de a 3-a? Ai intrebat ce inseamna 'tensionat', oare avea emotii foliculul tau ca inainte de examen? Si hcg in ziua 11-12 unde il faci? Ca ma bate si pe mine un gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Carmen.cita, am vazut ca foliculul meu sufera de tensiune dupa ce am iesit, dar mi-a spus M ca sta sa se sparga, deci presupun ca era tensionat din cauza emotiilor, o data in viata se sparge foliculul! . A treia nu o mai fac, ca nu are rost, iar HCG cred ca la Medsana, ca la Giulesti il fac doar martea si joia.

Mergi la inceput

Alexia am inteles bine??????ieri ai facut-o?/
pe la ce ora mama??????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

oana prea bine nu stiu pt ca nu mi-a mai notat nimic..am intrebat de ce nu mai trece si mi-a spus ca nu mai e nevoie....ma rog...mi-a confirmat ca e unul pe stanga care sta sa ne stropeasca si e de 25..E-8,5..scor12..iar a-b-64..la o zi iti vine sa crezi????????

alexia ma lamurii mama crezui ca ai fost cand am fost si eu...

mey..mey..sa stiti ca ma supar rau..rau..da..tot...da rau..auziti voi..chiar nu spuneti nici una daca ati fost duminica??????
de ce va ascundeti mama???

doamne sa va spun am vazut o blondutza si sambata la Giulesti..si duminica la cabinet...o bomboana de fetitza....sigur e o superpacienta...tare as vrea sa stiu cine e....
asa ca strig in gura mare poate imi raspunde-ti vreuna>....

..ati fost mama sau nu ati fost vreuna...?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Liana, eu am fost simbata la ecograf la Giulesti, dimineata pe la 8,30 cu aia mica a mea (si blonduta) dar nu am fost duminica la cabinet.
Te pup! Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liana in ziua 11, la prima inseminare ai avut A+B 84 milioane, iar a doua zi, la a doua inseminare ai avut 64 milioane???? O-la-la!!!!!!
Iar de pe o zi pe alta ti-a crescut cand un folicul, cand altul cu 5mm/zi??? Fara sa iei nimic??? O-la-la-la-la!!!!
Pentru prima inseminare ce abstinenta a fost? O zi-doua-trei......

Mergi la inceput