Superpacientele visatoare si gravi - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Carmenico am ajuns la destinatie, am citit impreuna cu profesoara sefa Danutza, am cugetat si concluzionez: la un contact sexual normal tre' sa treaca 7 ore pana la intalnire, dar la inseminarile noastre, cica astea 7 ore se scurteaza caci e depus mai sus de vagin, adica se trece de col si se ajunge in uter....
Ma intorc sa mai citesc link-ul Domniei tale, ca e asa de interesant...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Danutza, te salut si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Carmen.cita te pup si eu dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Mai, fetelor eu am cautat pe net de mi-au iesit ochii ca la melc si nu m-am lamurit inca in cat timp strabat traseul, am tot felul de informatii care se bat cap in cap, ba 90 secunde (), ba 45 minute, ba 8 ore... ne poate cineva lamuri?
Pana atunci hai sa ne amuzam putin:

"Intrecere de viteza intre spermatozoizi

In Germania va fi difuzata din toamna o noua emisiune de genul reality-show, din care face parte si deja celebrul "Big-Brother".
De data aceasta insa, "actorii" principali vor fi spermatozoizii celor 12 concurenti care se vor intrece pentru primul loc, premiat cu o masina Porsche. Dupa ce a decis ca "Big-Brother" din Germania sa dureze un an de zile, firma Endemol, detinatoarea licentei concursului, pune la cale o noua emisiune si mai socanta. 12 barbati se vor supune unor analize complexe pentru a determina care din ei are cea mai sanatoasa sperma. "in cadrul emisiunii vor fi difuzate numeroase documentare stiintifice care vor explica telespectatorilor modul de functionare si formare a spermei. Multe din aceste informatii sunt foarte putin cunoscute de publicul larg.
Nu va fi nimic respingator sau obscen", explica Borris Brandt, directorul companiei Endemol, din Germania. La concurs vor participa barbati avand diferite preocupari si personalitati. "Vor fi sportivi, vegetarieni, carnivori, sedentari, oameni care beau sau nu alcool. La preselectie s-au inscris deja peste 1.000 de barbati care doresc sa participe la emisiune", mai spune Borris Brandt. Dupa sase saptamani de concurs vor ramane doi finalisti. Sperma unuia din ei va fi folosita in cele din urma pentru inseminarea unei femei fara copii, participanta la emisiune. Unul din finalisti va fi ales chiar de viitoarea mama, iar celalalt pe baza unor analize de compatibilitate genetica si a starii de "sanatate" a spermatozoizilor. Cu ajutorul unor tehnologii speciale, telespectatorii vor putea urmari "intrecerea" finala dintre spermatozoizii celor doi concurenti. Castigator va fi declarat barbatul ai carui spermatozoizi vor ajunge primii la ovulul femeii. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Eu ma inscriu pe lista telespectatoarelor........
In Anglia am prins o alta emisiune taaaare interesanta, care se difuza dimineata la ora 8,30. Era invitata o domna insarcinata si mai multi domni, care erau presupusii tati ai viitorului copil. Se facea testul de paternitate si se dadea vestea in direct. Uneori domnii erau cu neveste sau amante langa ei si toata lumea era intr-o tensiuneeee........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Carmen.cita,M Oana si tuturor fetelor.
multam pt ajutor,eu nu am luat utrogestansi nici duphaston,nici inainte de inseminare nici dupa.Am luat utrogestan prin luna iunie 2005 la recomandarile altui dr.(cel care m-a operat cand am avut extrauterina),care m-a trimis acasa sa muncesc ca aveam ovulati pe stanga si degeaba.
Nici la noi spermograma nu sta bine:la IAS 0.5ml A+B=12mil/ml,la ultima spermograma vol=4.2,timp fluidificare=22min,ph=7.2,nr.18mil/ml,moibilitate normala=48%,aspect normal=58%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetele frumoasele, acum am revenit de la spital. Am fost de dimineata pentru monitorizare si l-am luat si pe mister al meu just in case. Situatia a fost: ziua 13 (sau 12, dar hai sa zicem 13) folicul de 25 si endometru de 10,2, scor cervical cam 11. Pregnil 5000u si peste 3 ore ISA. Sotul s-a comportat "perfect" dupa cum a zis Moisica, 0,5ml si 62 mil A plus B. Maine ma duc la ea la cabinet sa vedem daca s-a spart monstrul, daca nu, mai facem si maine o ISA.
si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, tin pumnii sa iti dea verde si pentru a doua inseminare...bravo, esti tare BAFTA MULTA!

Fetelor, la aproape 30 de ore de la Pregnyl, va anunt ca nu am simtit nicidecum ca as fi ovulat , aseara am avut ceva intepaturi, pt. scurt timp, dar ar fi fost mult prea devreme (ziua 12). Am avut niste greturi de nu-mi venea sa cred...o fi rectia la pregnyl? De prestat am prestat... Altceva nu stiu ce sa mai zic...o sa vedem maine dim. la eco.

Carmencita, dezvolta te rog subiectul cu si timpul de "ajungere"... sunt direct interesata, caci si eu am niste semne de intrebare. tare aia cu reality-show-ul!

Pup toate-toate moisicile!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

acum aterizai si nu rezistai sa nu va salut..
gata am comis-o..si duminica si azi..am facut 2 IA..sunt convinsa ca v-a anuntat oanacareia ii multumesc din suflet

hai sa va spun valorile..
z10....E-7,5/Fs-19,5
z11....E-8 / Fs-24..Fd-20..A-B-84...scor-11.....am facut-o..
z12....E-8,5 / s-au spart foliculii dar mai erau vreo 2,3 rataciti nu mai aveau mult...sanse mariiiii..am mai facut-o odata...

hai sa ma treceti la panou.
va pupacesc pe toate..mi-a fost tareeeeeeee dor de voi..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Visatoarelorrrrrrrrrrrrrr....trezireaaaaaaaa...

un buchet mare de flori pentru voi

bety chiar vrei sa vin cu la tau?????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput