Suceava (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Si Dragoi e un medic bun, si Hancu(ea).

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

carmencyta, macar pentru ca este foarte politicos, vorbeste frumos si te asculta, iti acorda atentie, etc. si tot merita sa incerci la dr. rotaru.. la urma urmei, daca nu iti place, (daca nu "trece curentul") nu te obliga nimeni sa mai mergi la el si a doua oara, nu ? Eu recunosc ca prima oara cind am mers la el eram sceptica si nu vroiam decit sa testez terenul... se poate spune ca am fost in recunoastere !Dar n-as fi crezut ca se poate merge la ginecolog cu placere !!!!!!!
Iata programul lui : marti, miercuri si vineri, intre 14 si 17
si telefoanele : 520857 si 0744662738

Pupici la toata lumea de pe aici.

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Merticariu e medic bun, sint de acord cu Iliuta, dar nu prea stie sa vorbeasca cu pacientele, sau cel putin asta a fost impresia mea. In ce priveste pe dr. Hincu, mie nu-mi inspira incredere un medic la care faci programare prin telefon cu o saptamina inainte si cind te duci la data si ora programata, descoperi inca 7 persoane programate la acceasi ora si data !!!! Si te mai pune sa te dezbraci la gramada, cu inca cel putin 5-6 persoane si iti da sa te imbraci cu un halat dubios si care nu se stie de cine a fost purtat inaintea ta.
Asa ca am trecut-o la rubrica unde-i si dr Savescu, la "Nu, multumesc".
De Dragoi nu am auzit prea multe, dar nu m-a atras cu nimic.
Drept ii ca am o prietena care a lucrat cu ei toti, a fost asistenta la blocul operator la Obstretica-Ginecologie, si mi-a mai deschis ochii in legatura cu unul, cu alta !
Dar fiecare trebuie sa cintareasca argumentele pro si/sau contra si sa mearga unde crede de cuviinta, important e sa ai incredere in relatia medic/pacient pe careo construiti impreuna.
Pupici tuturor, ca adorm pe mine de somn, abia acum am vazut cit e ora. Zamfiruca doarme ca un ingeras, iar eu bintui pe DC.

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata fetelor!va multumesc pt raspunsuri.chistul era de 1.4cm .tataranu a zis ca e ziua 12,dar daca mie mi-a venit pe 15 si la eco am fost pe 28 nu era ziua 14?sau nu ma pricep eu la calculat?
oricum eu am citit despre chisturile astea ca se forneaza atunci cand nu se elibereaza ovulul.sper sa fi inteles eu gresit,dar daca nu,si patesc asa in fiecare luna?off,sunt disperata.

Mergi la inceput

apropos,am 25 de ani si la eco mi-a zis ca totul este in regula.si atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata fetellor,

se anunta vreme bune asa ca scoateti carucioarele si la plimbare. eu astazi nu am putut sa merg la servici asa ca fac ceva mancarica si pe la ora 12 ies cu daria sa o luam pe ana de la gradinita, sper sa mai stea daria in carut ca nu am mai pus-o de prin noiembrie. Aseara pe la ora 18 cand am venit de la servici am imbracat fetele si am iesit cu ele la plimbare pe jos, am venit cocosata peste o ora. Alta treaba cu ziua asta mai lunga, parca ma simt altfel cand vad ca e ora 19 si e inca ziua afara. Lunga a mai fost hibernarea.
Referitor la medici, sunt perfect de acord cu ce a zis ilincuta importanta e relatia medic - pacient; nu toata lumea si simte bine la acelasi medic. Eu la ambele sarcini am fost la dr Hancu si am fost multumita, nu am avut nici un motiv sa ma duc la alt medic dupa prima sarcina. Oricum am sperat dupa ce am nascut-o pe Ana ca pana raman din nou insarcinata vor mai fi schimbari la cabinetul ei dar cu Daria si-a facut aparitia f rapid si pe neasteptate nu am vazut nici mari schimbari la cabinet. Acuma, eu cand mergeam la control ori ma duceam imbracata in fusta si dadeam doar desuurile jos ori imi luam o fusta de acasa si in cabinet o ridicam doar in sus can ma asezam pe masa . Papuci de casa la fel imi duceam de acasa. Chiar o data era sa raman fara papuci ca pana sa ma dumiresc eu mi-i si luase una la rand crezand ca sunt de acolo. Rabdare cu mine a avut pentru ca si eu eram interesata de multe chestii si nu ma multumeam cu ce spunea ea ci mai puneam si eu multe intrebari (ma duceam cu carnetelul) asa ca pot sa spun ca am "educat-o" dupa mine. La ambele sarcini am avut in salon dupa ce am nascut cate o pacienta de la dr Merticaru si una de la dr Dragoi. Mult mai des venea la mine dr Hancu si statea mai mult de vorba decat ceilalti (chiar pe merticaru nici nu l-am vazut la a doua nastere). Trebuie sa ne gandim ca merticaru are si cabinet, e si sef de sectie .. nu prea mai are el rabdare de palavrageli ... din pacate.

O zi frumoasa va doresc si ne mai "scriem"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Buna dimineata tuturor!!! (ca la mine nu-i prea buna)
Carmencyta, nu te-as sfatui sa mergi la dr. Hancu, eu personal am avut o experienta fff neplacuta cu dansa, si stand in spital dupa aceea am vazut ca se purta foarte urat cu pacientele ei. Cu dr Merticariu l-nascut eu pe cel mic, am avut o sarcina foarte grea, cu multe dureri si nu mai zic de greata, ma duceam des la el sa vad de ce ma doare burta asa tare iar el i-mi spunea ca nu stie ca poate are copilul ceva, ca poate e o suferinta fetala ca poate muri la nastere ca bla bla bla de ieseam plangand de la el din cabinet, numai Cel de Sus m-a ajutat sa trec peste toate si sa am in final copilul sanatos.
Am auzit de pe la colegele mele de o d-na dr, Andrei care cica ar fi buna profesional si care vorbeste/trateaza pacientele frumos . Este doar in spital, cel putin asa stiu eu, la et IV. Mai este si un doctor basarabean in policlinica din Combinat , se numeste Dumitriu si de care am auzit ca este fff bun . Partea proasta insa e ca nu are ore si in spital, dar poti merge la el sa-si dea cu parerea despre problema ta.

Mergi la inceput

fetelor,dar de dr.bostan ati auzit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

DA
DAR NU DE BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

nu dati cu rosii dar eu am o prietena care lucreaza chiar la ginecologie in spital si ea mi-a zis ca dr vexeler profesional e f bun; o fi el surd, chior, nu vorbeste bine dar am inteles ca e bun ca medic. Nu stiu ce sa spun... imi dau si eu cu parerea.

Mergi la inceput