Suceava (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Buna ziua sucevence!!! Ma primiti si pe mine in clubul vostru??
V-am citit si v-am vazut pozele , sunteti toate niste frumoase si aveti copilasi si mai frumosi , sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Si eu sunt din Suceava, locuiesc vis a vis de Tribunal , am doi baieti de 5 si respectiv 2 ani. Noi ne facem veacul in parc la '3 Barbosi' sau pe Tatarasi cand este mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna ziua! Oare chiar vine primavara?
Iliuta mult succes! Da Doamne sa ti se indeplineasca visul!
Gyna bine ai venit printre noi!
Ma bucur ca se ingroasa randurile pe DC cu sucevence.
Plimbare placuta celor ce sunt pe-afara.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am mai identificat si eu ceva sucevence pe DC si le-am dat linkul de la subiectul asta, sa vedem daca vor sa intre sa stea de vorba cu noi!
gyna,bun venit!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetelor am facut o plimbare de vreo 2 ore de-s franta!
Mai intai am fost la institut, m-am gandit sa se plimbe si copilul, pe jos, fara carucior. Bineanteles ca a facut cunostinta cu absolut toate baltile de pe acolo si vroia numai prin spatele bancilor (pe unde era adunata zapada - murdara, evident)....m-am plimbat dupa ea de mi-a iesit limba. Asa ca am pus-o in carut (sa mai respir si eu) da ce credeti ca vroia in carut sa stea...nuuuuuu.....a trebuit s-o iau din loc....asa ca am ajuns pana la Bucovina. Si apoi ne-am intors acasuca unde a papat tot si acum e la somn....unde cred ca ajung si eu in curand!
In concluzie, pt mamicile cu pitici mici: afara e misto, mai ales la soare e foarte cald....asa ca haideti, scoateti nasurile pe afara ca merita!
Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna ziua!fetelor.sunt si eu suceveanca si rau imi pare ca v-am gasit asa greu.cunoaste cineva un medic ginecolog competent in suceava si care sa aiba rabdare cu pacientii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

carmencyta, bine ai venit !
eu am facut o pasiune pentru dr. Rotaru... glumesc ! ..
Dar, serios, este medicul a trei prietene de-ale mele, toate trei mamici cu copii minunati adusi pe lume cu ajutorul lui... una din ele are probleme de sanatate specifice specialitatii lui si se trateaza de ceva timp la el.. si mi l-au recomandat... si asa am ajuns la el la cabinet dupa ce am ramas insarcinata, si m-a urmarit si am nascut cu el prin cezariana. Daca eu sint foarte multuumita, asta nu inseamna ca obligatoriu trebuie sa placa tuturor. Are cabinet linga Baie, daca te intereseaza iti pot da orarul si nr de telefon.

Pupici, mici da'multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

of, fetelor cochetelor, mor de ciuda !!!! m-am apucat de scris si mi-a venit chef sa va povestesc ce-am mai facut eu azi de dimineata si pe unde am fost... si dupa un kilometru de cuvinte am facut o manevra gresiya si mi s-a volatilizat tot mesajul.. nimic, nimucuta n-a mai ramas din el.. si nu pot s-o iau de la capat, ca s-a trezit Zamfiruca si i se aude trompetica printrei usi inchise... fuuuug sa ii dau sa pape.. poate revin mai pe racoare !!!!
v-am pupat pe toate !
Toate cele bune !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

vedeti voi la mine problema este ca nu reusesc sa.am fost la dr.savescu si m-a cam expediat sub pretextul ca la 1 an e prea devreme sa-mi fac griji,insa fara sa ma trimita sa fac vreo analiza.asa ca m-ar interesa cineva care sa fie dispus sa ma asculte.
din propria mea initiativa am fost la eco si mi-a zis ca am un chist folicular.asta m-a cam ingijorat.multumesc de raspuns si daca vrei poti sa-mi dai programul dr.rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmencyta, daca ai sub 35 de ani, un an e suficient de mult...e practic limita de la care incepi sa investighezi serios problema..si se incepe INTOTDEAUNA cu spermograma sotului, pentru ca e cel mai simplu/rapid/ieftin..in mod clar tre sa ajungi la un dr care sa iti acorde atentie!
despre ecografia facuta, "chist folicular" poate fi perfect normal, mai ales in faza luteala a ciclului, adica dupa ovulatia pana la urmatoarea menstra..depinde si de dimensiunea lui, desigur, si daca e descris cumva aspectul lui ecografic

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

CARMENCYTA, BINE AI VENIT PRINTRE NOI. ITI INTERZIC SA MAI MERGI LA savescu.Ea e motivul nenorocirii mele. Numai cand ii aud numele mi se ridica parul pe cap.
Gyna, bine ai venit si tu.

Eveline, Megbeng, Ramonaa, Ilincalif, Carmen(sper ca n-am uitat pe nimeni). Nu am facut nimic azi. Nu pot face Fiv-ul la stat. Nu ma accepta. Tre' sa ma pun pe strans bani serios, si cad o sa-i am o sa-l fac..................Mi-a iesit rau si testu Papanicolau...........

Carmencyta,daca vrei un medic competent, ti-l recomand eu pe Merticariu. Nu stiu cum se comporta, dar ca medic e ff bun.

Pentru toate fetele din Suceava mea draga: FERITI-VA DE saveasca!!!!!!!!!!!!!!!

Va pup.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput