Suceava (4)
Raspunsuri - Pagina 10
eveline spune:
Cassandra bine ca ai ajuns!
Carmen saru' mana....vaiii ce bucurie imi faci....parca-s copchil...da ce vreau jocul.....tinem legatura!
ilinca sa dea caldura si ne intalnim la impins carucioare. Ce-ar fi sa pui si tu niste pozute sa-ti vedem mandretea de fata...si pe tin of course?
Cat despre sala de care vorbiti e sigur sigur a lui Stoleru...
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Fetelor, m-am uitat si eu prin poze, dar nu cunosc pe nimeni.
O sa ne cunoastem noi...eu incerc sa-mi pun poze, dar nu reusesc sub nici o forma.
Ce bine-mi pare ca se mai deschide ceva la noi. E prea putin Metro si Univers All-ul.Ar fi super daca s-ar deschide si la noi un Moll, sau un Crrefour. Stiu ca e orasul mic, dar eu una cred ca ar fi ffff bune. E bun, cand ai de unde alege.
Sa stiti ca nu vreau compatimiri pt. povestea mea, am scris-o doar ca sa stie toata lumea ce fel de "medic" e Saveasca si sa se fereasca de ea.Luni am programare la ambulatoriu. Am emotii, o sa vad daca pot face Fiv-ul la stat........oricum, nu-mi pierd speranta ca voi avea si eu intr-o buna zi un bebe mic.
Eu am terminat Sanitarul, in '98.La chimie-biologie.Acum am vazut ca s-a facut Informatica acolo.Frumosi ani, anii de liceu.........n-aveam nicio grija, nimic.........
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
carmen spune:
Nu am fost niciodata la sala la dl Stoleru, il cunosc si cred ca asta a fost prima bariera si apoi am auzit si eu de mirosuri etc. Oricum a desfiintat sala si acum acolo are cabinet de medicina muncii dna Stoleru, sotia lui. AM inteles ca sala de pe marasesti are si dusuri si un minibar.
Megbeng nu mai are sens sa iti spun ca tatal tau e un domn.
Eveline te anunt cum am jocul.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
carmen, intrebam pentru ca stiu ca tata lasa impresii extrem de variate, de la foarte bune la...foarte nebune
carrefour in suceava ar fi frumos, da....doar sa nu se miste cu lentoarea de la metro...acu nu ca mi s-a urcat mie bucurestiul la cap, insa aici, cand e aglomeratie se deschid cam toate casele, se misca repede fetele de la case...am fost inainte de craciun la metro si erau cozi pana printre stanuduri..si doar vreo 4 ase deschise....ba, la un moment dat a picat curentul, asa ca evident s-au inchis calcualtoarele, lumea bajbaia in bezna pe la rafturi....bine, eu m-am distrat copios, da nu snt sigura ca e de ras
iliuta, sunt si eu cu un gand bun langa tine, mai ales ca ne mai intersectam si pe la "aspirante"..si, cum ziceam si acolo..primavara e cu noroc si cu fertilitate crescuta, asa ca, fruntea suuuus!
ilincalif, da, stoleru e cu ochelari si nevasta-sa e medic nu stiu exact de care,,medicina muncii zice carmen..aaa...si in alta ordine de idei, felicitari pt bebe...sa stii ca anul trecut a nascut o matusa de-a sotului meu, care avea 42 de ani si sotul ei 43, si au o bomboana de baietel..un copil minunat si..perfect!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
eveline spune:
Da, Dr. stoleru e de medicina muncii (in particular) ca la DSP e pe alte probleme...
Parerea mea e ca in viitor urmatorii care or sa vina o sa fie Selgros, care-s tot ca Metro, deci.....
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, vad ca nici azi n-ati stat degeaba, ati tot scris ! :)
Eveline, zic si eu ca Iliuta, vreau sa pun pozute dar nu ma pricep ioc.. la cite calitati am, trebuia sa am si un defect, nu ? iaca il am, nu ma prea pricep cu tehnica asta moderna :)
Bineinteles ca abia astept sa ne intilnim si in parcuri nu numai online.
Meg, sa stii ca anul trecut cind am fost la un ecograf la medicul meu de familie (dr Draga Buimistriuc) si mi-a confirmat sarcina, dindu-mi vestea cea minunata, exceptionala, ce mai, mi-a spus ca avea in urmarire deja sapte femei insarcinate si toate la prima sarcina si trecute de patruzeci... se pare ca hormonii, dragii de ei, bata-i vina !, o iau razna pe la patruzeci de ani si isi fac de cap ! lucky me !!!!
Pupici, mici da' multi.
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor,
nu mai stati o clipa pe ginduri, luati-va pruncii si iesiti la o plimbare, e un soare grozav afara, eu tocmai m-am intors, am stat o jumatate de ora la soare si acum Zamfiruca doarme tun, iar mami nu are mult si adoarme si ea !!!!!
A venit, am recunoscut-o din prima !!!!!
Cum cine a venit ? PRIMAVARA !
Pupici, mici da' multi.
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
eveline spune:
Chiar ca-i fain afara....pe tati l-am trimis la plimbare cu Bia si eu stau la cratita....i-am facut spanac fetei, taaaare-s curioasa daca o sa-l manance....eu cand eram mica nu puneam gura pe asa ceva, dar poate la asta nu-mi seamana. Si am facut pentru nou spaghetti cu carne tocata, bulion si usturoi....asa ca dupa ce o sa ne umplem burta la pranz, poate ioes si eu.
Ilinca tu pe unde te plimbi de obicei, vii in oras sau prin Obcini?
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
Eveline, eu ma plimb si prin cartier, cind de voie-de nevoie plimbarea e scurta...fac si plimbari medii, de exemplu pina in George Enescu pe linga Piata Mica si inapoi... dar si plimbari adevarate, spre centru. Depinde de cit chef am si mai ales de cit timp am la dispozitie !
Mmmmmm, faci spanac ? De care ? Proaspat sau la cutie ?
Eu tocmai am aflat de la o prietena ca vrea sa vina sa ne vada, si am facut azi o prajitura delicioasa, de post.. Reteta am gasit-o bineinteles pe DC, dar, ca de obicei, am adaptat-o.... e foarte gustoasa, dar simpla si deci usor de facut (nu uita deviza mea : "Efort minim si efect maxim" !), e cu nuca macinata, praf de copt, faina, zahar, zahar vanilat, cacao, apa si ulei. O vrei ?
Si, intre timp, am facut un mic album cu poze cu Zamfiruca, n-o fi calitatea unora dintre ele grozava, insa garantez pentru original ! :)
http://community.webshots.com/user/ilincalif
Pupici, mici da' multi.
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
megbeng spune:
DANA< am gasit la "poznasi" capitolul cu perlele aniei...sunt absolut delicioase!!! am ras cu pofta, ba am insistat sa i le citesc si sotului, asa ca ne-ati inveselit duminica!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)