Suceava (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

meg da, Nechita, si de el mi-a placut....nu cred c-am vazut om mai calm decat el.
Carmen draga mea, nu stiu daca am mai spus (la subiectul asta cel putin) dar eu dupa ce am nascut am ramas cu 30kg in plus....pe care le-am dat super de usor jos (spre marea mea uimire, si spre imensa uimire a sotului care se consolase cu gandul ca asa o sa raman), din aprilie pana in iunie....si asta numai impingand caruciorul prin oras cu orele....si fara paine, fainoase, dulciuri, multe salate si carne la gratar....fara sa ma fortez in vreun fel, multa cola (care nu e indicata deloc) si numai pizza in we.......
Si ma gandesc ca vine iar caldura (sper) si o sa ies iar la impins caruciorul (sau dupa caz: alergat dupa Bia)....asa ca nu stiu daca sa mai "servesc" si o sala....s-ar putea dupa o dimineata si o dupamiaza de plimbare prin parc sa nu mai am putere efectiv....oricum, ideea ramane deschisa.....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Carmen super tare! M-am uitat la fotografii (sa-ti traiasca copilasii, sunt frumosi) si am staaat si m-am uitaaat si nu stiam de unde sa te iau, si intr-un tarziu il vad pe sotul tau si bingo! Am facut legatura repede, imi erai asa cunoscuta si numai nu stiam de unde. Ce mic e orasul nostru! Mai vorbim.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen il stii pe tatal meu?? pai cum m-ai identificat asa usor, ca n-am nici o poza pe net si nu cred ca am dat atatea detalii despre mine...hm, da noi ne stim?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Megbeng noi doua nu ne stim dar am facut eu tot felul de corelari si legaturi si apoi pentru putin timp ai avut pozele de la nunta in semnatura si mi s-au confirmat "banuielile".
Nu ai dat deloc multe detalii despre tine. Hai sa-ti spun de unde am inceput eu sa ma gandesc daca nu te cunosc: la un mom dat cineva intreba daca sa-si faca sau nu casa pe structura de lemn si tu spuneai ca tatal tau e in domeniu si ma gandii eu ca nu sunt multe firme care fac asta ...... and so on.....
Eveline din pacate la mine nu merge asa usor cu slabitul.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

eveline se pare ca iti fac rost de joc, baietii prietenei mele il au si mi-au promis ca mi-l copie.
te anunt

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

carmen, imi fac spiritele astea de "detectivi"..si eu am descoperit pe forum persoane cunoscute si tot mai caut, am impresia ca e asa mare, ca ar trebui sa fie toata lumea aici..mi-am innebunit prietenii din SV, daca stiu forumu, daca intra, daca au cont......
sper ca ai avut o colaborare buna cu tata

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor da'v-ati dat la scris, nu gluma !!!
Iliuta, ce poveste trista ti s-a intimplat, uneori ma gindesc cum e posibil in anul 2000, 2000 si ceva, cu toate progresele medicinei, sa se intimple asa ceva, parca am fi in sec XIX nu alta...sa iti dea bunul Dumnezeu sanatate si putere sa rezisti acolo, printre straini, iar noi o sa incercam si noi sa te tinem de vorba, ca sa nu iti fie urit, nu-i asa fetelor cochetelor ?
Va multumesc frumos pentru informatiile desprre marsupel... stiu despre ce e vorba, insa eu am deja obiectul si e din ala obisnuit, cred ca se cheama ventral de vreme ce ti-l anini de burtica ! am hotarit sa stau cumincioara macar pina face Zamfiruca doua luni - doua luni jumate...
si apropo de burtica, bineinteles ca si eu am ramas cu ceva kg in plus dupa ce am nascut... de la 87 kg, virful de greutate din luna a noua, am constatat acum vreo doua saptamini ca am ramas cu 72.. nu-i rau, nu ?... dar maninc de pocnesc, asta e reactia mea la frig, dintotdeauna, vara ciugulesc ca o vrabiuta, insa iarna bag in mine ca intr-un spital de nebuni.. nu rideti !!!!!!
A, de sala vroiam sa va povestesc, am avut acum citiva ani o tentativa, era o sala linga statia de autobuz de la Banca, e complexul cooperatiei si acolo la etaj era o sala nu foarte mare.. mie imi convenea ca lucram la doi pasi mai incolo, la Directia Agricola, si am mers de citeva ori dupa ce terminam programul... adica ajungeam exact la 16,00 , chiar primele (eu si nasa mea de cununie) si faceam intii ceva aerobic si apoi bicicleta, stepper, diferite aparate... trec peste detaliul ca transpiram copios si trebuia sa merg asa "naclaita" pina acasa, sa ma dusez, ca la sala respectiva nu aveau nici macar un vestiar ca lumea, ne schimbam dupa un paravan si ne puneam lucrurile unul peste altul... totul a mers brici citeva saptamini (servici, sala, foame grozava, cina copioasa, efect zero!!!)pina intr-o zi cind avind mai mult de lucru am mai intirziat pe la birou, iar cind am ajuns la sala era lumea deja adunata, era full si m-a izbit o combinatie de aer inchis, praf si transpiratie la greu, ca mi s-a facut rau si am pretextat ceva si am plecat, cxhiar daca aveam platite inca citeva ore... nu mi-a mai trebuit !!!!! asa ca m-am lecuit de capitolul asta !!!!!
Astept cu nerabdare sa se usuce pe jos si sa se incalzeasca serios si am de gind sa stau numai prin parcuri si sa fac km impingind la caruciorul Zamfirucai....
Eu nu am terminat la "Stefan", ca eveline si meg, si oricum eu sint o baba, tinara mamica de acord, dar baba cel putin fata de meg, pentru ca eu am terminat liceul in 1983..eheheee, ce mult mi se pare de atunci !.. important e ca ma simt de 17 ani, ce conteaza ca am 41 impliniti ? nu ?
dar fiindca orasul e mic, cunosc multa lume care a trecut pe acolo si am auzit si de profesorii de la Stefan, asa ca nu ma uit ca la pereti cind citesc ce postati voi despre profesori si colegi de la Stefan.
Carmen, daca ajungi la Bucovina, sa ne povestesti neaparat despre ce ai vazut pe acolo, ce fel de pantofi si mai ales pe la ce preturi !
gata, v-am facut capul calendar ! pe miine !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc..."

Mergi la inceput

ilincalif, am fost si eu la aerobic la sala de care vorbesti tu, si era un nene instrucor stoleru, nu? doar ca la vointa mea am renuntat dupa 2-3 sedinte..acum insa avem acasa bicicleta de camera si inca un "dispozitiv" pentru abdomene..baia e imediat dupa colt, asa ca dispare senzatia aia nasoala de mers transpirat prin oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by megbeng

ilincalif, am fost si eu la aerobic la sala de care vorbesti tu, si era un nene instrucor stoleru, nu? doar ca la vointa mea am renuntat dupa 2-3 sedinte..acum insa avem acasa bicicleta de camera si inca un "dispozitiv" pentru abdomene..baia e imediat dupa colt, asa ca dispare senzatia aia nasoala de mers transpirat prin oras

meg, nu stiu cum il chema pe individ, nasa mea il stia, ca doar ea m-a "tirit" acolo ! mi-amintesc ca avea ochelari, cam atit... dar pot sa o intreb pe ea ...
eu ma pastrez , dupa cum ziceam, pentru plimbari in aer liber si impins la carucior. sotul meu in schimb e in plina cura de slabire, maninca numai morcov si mere si bea ceai special pentru slabit, si face abdomene si genuflexiuni la greu, ca i s-a pus lui pata sa ajunga la 80 de kg pina la 1 iunie ! drept ii ca era mai pufos decit ar fi trebuit, dar e oricum un frumusel, la 100 sau la 80 de kg !!!

Intrebare : Am un fisier in PowerPOint, exceptional.... cum fac daca vreau sa vi-l trimit si voua ? Pentru ca da, vreau !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi, Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna seara, noi suntem Cassandra si Dragos si am auzit ca pe aici se da petrecere in cinstea sucevencelor. Asa ca am venit si noi. Cu Eveline deja am facut cunostinta de la Copilasi de nov-dec. 2004 si ea ne-a recomandat aceasta pagina de discutii.
Speram sa ne primiti si pe noi in clubul vostru.

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Mergi la inceput