Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Am citit ca vorbeati de doliu.
Eu nu am tinut dupa bunicul mort de curand, din 2 motive, care e de fapt unul singur: sunt si nu as vrea sa ma imbrac in negru tot timpul si nici nu am haine negre, insemna sa-mi cumpar alte haine, in care sa ma incapa si burtica si era prea de tot. Il tin in sufletul meu, mereu mi-l voi aminti si-l voi pastra in inima mea.
Ralu, chiar asa, ieri mi-ai promis niste poze cu noul look.
Asteptam pozele de la chef de sambata.
poze
gio si bb Marco 30 fix
krelia spune:
V-am pupalit, fetele!!
Am construit listutza din nou....sper sa va placa...ma dor degetzicutzicutzelele...dar, a meritat...pentru o cauza nobila!
Ne mai povestim maine!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
V-am pupalit, fetele!!
Am construit listutza din nou....sper sa va placa...ma dor degetzicutzicutzelele...dar, a meritat...pentru o cauza nobila!
Ne mai povestim maine!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Cum sa nu ne placa listuta? Iti multumim frumos.
Andita spune:
Am sunat in cele din urma, iar, la Mariaj Lux. Am vorbit cu o tiupa super, super finuta, pe nume Stefania, din cate am inteles. Cica cu ea vorbisem si acum o luna, ca ma cunosteau....cand m-am porezentat. Mi-a spus ca cel mai bine e, intr-adevar, sa revin dupa 15, intrucat tot ce pot face pentru mine acum e sa-mi arate cataloagele, din care marea majoritate a rochiilor nu sunt pe stoc, fiind sfarsit de sezon de nunti. Comanda o sa vina ori pana la jumatatea lui noiembrie, (in decembrie e perioada de concedii), ori in ianuarie,. Orcand ar fi, eu zic ca merita sa astept. Asa ca ca, draga Krelia, ne vedem acolo.
Cel mai mult mi-a placut cum mi-a vorbit la telefon, ma simteam ca un om important....M-a intrabat cand am nunta, parca era o prietena interesata direct. Super au fost. Abia astept sa ma alint......
Nunta noastra
Poze
jesia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
E randul meu azi sa fac cinste. Am si eu prima steluta Si ceva de papa...
Hei ...bravoo ..... si la cat mai multe stelute...
madutza_1978 spune:
Am si eu o intrebare intrebatoare, daca cu restaurantul am rezolvat trebuie sa ma duc sa aranjez si biserica de acum? Ma gandesc ca e cam devreme dar am zis ca e mai bine sa intreb. Am avut deja surprize cu restaurantul ca ne-au mutat data stabilita nu vreau sa patesc acum ceva si cu biserica.
ralu_trancu spune:
Du-te si incearca. S-ar putea sa iti zica sa revii in decembrie. Sau poate nu!!
quote:
Originally posted by madutza_1978
Am si eu o intrebare intrebatoare, daca cu restaurantul am rezolvat trebuie sa ma duc sa aranjez si biserica de acum? Ma gandesc ca e cam devreme dar am zis ca e mai bine sa intreb. Am avut deja surprize cu restaurantul ca ne-au mutat data stabilita nu vreau sa patesc acum ceva si cu biserica.