Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
acu ca m-ai luminat sa stii ca o sa-mi cumpar plasa din aia de lumini...dar...spune-mi cum se prind alea pe perete??? ca poate astia de la restaurant nu vor sa puna 2 cuie sa-mi prind eu plasa!Exista alta varianta?

Deci merge trisat si cu instalatie de brad ? si cum se prind de perete ? merg cu scotch ? ca ma gandesc ca pe sub perdea nu se vede... ia uite, eu deja imi fac planuri...

...m-am zapacit de tot!

Raza...eu ma refer la instalatie de brad tip plasa, nu firu ala pe care sunt insirate luminite!
...si tu unde te gandeai sa le atarni? la geam? eu ma gandeam pe perete in spatele meselor!

Aaaa...imi mai venit o idee...stiti pietricelele alea de decor di plastic care se pun si aranjamentele de flori in boluri transparente? Oare ati inteles ceva?
As pune pietricele portocalii pe mijlocul mesei printre bolurile mele cu flori......hai ca am luat-o razna!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

stiu chestiile alea de diferite culori pe care le gasesti de cumparat in saculeti. eu am folosit la mai multe evenimente organizate pentru firma la care lucrez si arata super pe masa, aruncate ashea la misto .
si eu vreu pentru nunta mea asa ceva pe mese. cred ca se gasesc si la sara blu'.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Ok...incerc sa va iau pe rand...
Ingeneral nu se pot bate cuie pe pereti...Toate ghestile care se agata se prind cu fir de undita deceva existent in restaurant. Nici cu scotch nu e voie/ frumos/ estetic.
Eu spun un da hotarat suselor de scaune. Vedeti ca sunt de mai multe culori...crem, aurii, visinii...
Lumanarile merg bine si la ffori si la baloane. Fiti creative...Pe o masa 3baloane cu heliu(2albe, 1 visiniu) si 3 lumanari visinii cu fundite albe de organza.(ex.)Lumanarile sa aiba aceeasi forma, dar dimensiuni diferite.
Intr-o sala mai simpla se pot aplicafunde mari din tull sau organza, in locurile dorite.
Daca sunt stalpi, imbracati-i in spirala in tull, iar pe tull se pot aplica: flori, funde, iedera,etc.
Raza...pastreaza petalele pt noaptea nuntii...
In rest. se usuca repede, nu vor sta pe masa mai mult de o ora, aerul conditionat le poate imprastia. In plus, la fiecare nunta exista un nea Gheorghe.
Sper sa nu fi uitat nimic, daca da....mai scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Raza...eu ma refer la instalatie de brad tip plasa, nu firu ala pe care sunt insirate luminite!
...si tu unde te gandeai sa le atarni? la geam? eu ma gandeam pe perete in spatele meselor!

Pai tot la ceva de genu' ala... unde ? ori doar la miri, pe perete ori si... si la geam, unde va fi una din mese... aia din partea mea... ... nu stiu, mai vedem, ca mai e timp...
Sefa se tot fereste de mine... si nu stiu dc o prind pana plec, adica urmat 45 de min...
Pup u all !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Raza....
Se supara cineva ca eu dau sfaturi, idei aici?
Ce publicitate sa-mi fac, ca eu sunt in Oradea si nici macar nu am mentionat numele firmei...

Mergi la inceput

dianete....
Si mie pretul mi s-a parut bun.
Am vazut pozele tale....super!!! si eu am avut alb si portocaliu.
Pozele mele acum se incarca...sau ma rog...
Sper sa le vedeti dat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papusika spune:

quote:
Originally posted by pepenash

In alta ordine de idei, in urma cu cateva pagini cineva intreba de restaurantul hotelului Caro;

Buna Pepenash...eu eram disperata ca sunam , sunam si de madam Anca nu dadeam...dar m-am lecuit dupa ce am auzit preturile...Multumesc oricum pentru detalii si pentru interes......esti o draguta...mai cautam...am fost si noi la Yda si am primit aceleasi vesti ca dupa 20 se stie ce si cum...Mi-am mai revenit asa cu moralul fata de ieri...Doar nu au intrat restaurantele in sac...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, io zic sa scoateti o broshurica cu superstitii... Zau, nu'sh de un' le scoateti, da nu prididesc sa ma minunez...

quote:
Originally posted by Raza de soare
Ah, fetelor, voi ati auzit de-o tampenie, ca nu e voie ca in ziua nuntii sa ajunga mireasa la rest, cica nu iese petrecerea bine ?... adica, asa cum vreau eu, sa dau o fuga pt ultimele detalii... nu ca as baga in seama asta, dar... ati auzit ?

Fata mea, io zic sa nu te faci ca n-auzi cand iti mai trec pe la ureche chestii d-astea!! Noi am avut o super petrecere, se vede si din poze, iar eu, cu cateva ore inainte fusesem la restaurant sa duc bautura, fructele, sa aranjez cardurile....Ce-o avea sula cu prefectura nu pot sa-mi dau seama....

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papusika spune:

Am mai auzit si eu nishte tampenii..de genu ca nu e bine sa se pozeze mireasa singura...:)) Chiar la o nunta vroia sa faca mireasa poze cu noi fetele...si i spune fotografu ca nu e bine sa se pozeze fara mire...tot sa te minunezi....:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by papusika

Am mai auzit si eu nishte tampenii..de genu ca nu e bine sa se pozeze mireasa singura...:)) Chiar la o nunta vroia sa faca mireasa poze cu noi fetele...si i spune fotografu ca nu e bine sa se pozeze fara mire...tot sa te minunezi....:

chestia asta am auzit-o si eu de la bunica mea. zicea: 'maica sa nu faci poza singura ca aduce ghinion!!!!". eu nu cred. astea sunt superstitii aiurea. daca stam sa ne gandim cate superstitii exista.....

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

hmm, mie imi pare rau ca nu am poze eu singura si cu parintii mei doar... Eu oricum nu mi-s de fel superstitioasa, dar un sfat si pentru voi> nu va mai consumati citind si gandindu-va la toate prostiile, nu fac bine nimanui, si pana la urma tot gandindu-te ajungi sa le crezi, sa fiti indispuse etc...
Acum e vremea doar de lucruri bune! Faceti cum va place. Originalitatea e cautata azi!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput