Miresele anului 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
Fetele, am primit ceva super haios, pe mail...va dau si voua sa cititi...asta, ca tot ne plangem noi de bani
Tipuri de salarii:
- Salariul ceapa: il vezi, il prinzi in mana... si incepi sa plangi.
- Salariul canalie: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, dar nu poti sa traiesti fara el.
- Salariul umor negru: razi ca sa nu plangi.
- Salariul prezervativ: iti taie inspiratia si cheful.
- Salariul impotent: cand ai mai multa nevoie de el te abandoneaza.
- Salariul dietetic: cu el manaci de fiecare data din ce in ce mai putin.
- Salariul ateu: deja te indoiesti de existenta lui.
- Salariul ejaculare precoce: abia intra... si deja s-a terminat.
- Salariul menstruatie: vine o data pe luna si dureaza 3 zile.
- Salariul furtuna: nu stii cand o sa vina nici cat va dura.
- Salariul telefon mobil: de fiecare data e din ce in ce mai mic.
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dyadya spune:
Fetelor sa stiti ca n-am dat bir cu fugitii dar nu mai am timp nici sa respir! Mi-ar trebui ziua de 30 de ore ca s-o mai scot la capat. Poate acum cu greva asta(care sper sa tina macar cateva zile) sa mai am si eu timp sa-mi mai pun ordine in activitati! Culmea este ca nu am mai facut NIMIC, dar absolut nimic, in legatura cu nunta, si vad ca voi sunteti tare harnicute: ati fost si pe la biserica si pe la fotografi, cameramani, muzici, nasi(nici cu ei n-am vb inca). OFFFFFFFFF!!Bine ca avem restaurantul arvunit! Macar atat! Credeti ca este necesar sa ma agit acum, repede, cu cele mentionate mai sus? sau nu e chiar asa de urgent? Citisem pe undeva ca sunt biserici care abia dupa sarbatori fac rezervari. La fel si cameramani, fotografi, etc(ca atunci isi stabilesc preturile). Ce spuneti? Sa-mi reorganizez toata agenda sau sa stau potolita ca nu-i chiar asa de negru al cu coarne?!
Giova spune:
Doamne fetelor dar mult mai scrieti.
voi nu mai munciti deloc?
Am descarcat photo shop-ul si maine sa apuc sa vad cum functioneaza. l-am gasit in lb. italiana, dar sper sa ma descurc.
Va citesc mai tarziu, ca acum ma bag putin la somn.
pupicei la toate!!!
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+
Divine girl spune:
Salutare fetele! Sunt si eu o de 2006 si v-am descoperit de atat de mult timp incat cred ca va cunosc atat de bine incat putem vorbi despre orice fara teama de a fi ramas in urma cu ceva. Am citit absolut tot ce ati discutat voi aici si am aflat atat de multe lucruri interesante, dar mai ales am aflat ca nu sunt singura "nebuna"(asa cum zice lumea din jurul meu) care se gandeste atata la nunta si care isi face griji de cum va iesi? m-am gandit la tot? am uitat pe cineva? ceva? etc....
Oricum, la mine marea problema e rochia fetelor! Pt ca nu am nici cea mai mica idee de ce vreau. Si....pt fata care zicea ceva de Pronovias , acolo preturile incep de la 1000 E , dar stiti cum arata!!???? BESTIAL!!! Eu am facut greseala sa intru in acel magazin si am iesit de acolo . Macar vanzatoarea era foarte draguta si nu m-a facut sa ma simt deloc aiurea, chiar daca eram nu prea elegant imbracata (veneam de la serviciu) si mai ales ca eu am fost sincera si i-am spus din start ca stiu rochiile lor si vreau sa aflu preturi. Mai aveam putin si incepeam cu "Da halatu'? Cat e halatu', cat e halatu'??????!!!! Ei fetelor.... Cam atat pt azi, mi-am facut si eu intrarea , restul de barfe si alte alea de maine incolo. A, si sa nu uit, La Multi Ani tuturor pt ziua de maine !!!
ooana spune:
Gio...si te asteptam cu "creatiile" in photoshop!
V-am pupat si mai vorbim maine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Salutare fetele! Sunt si eu o de 2006 si v-am descoperit de atat de mult timp incat cred ca va cunosc atat de bine incat putem vorbi despre orice fara teama de a fi ramas in urma cu ceva. Am citit absolut tot ce ati discutat voi aici si am aflat atat de multe lucruri interesante, dar mai ales am aflat ca nu sunt singura "nebuna"(asa cum zice lumea din jurul meu) care se gandeste atata la nunta si care isi face griji de cum va iesi? m-am gandit la tot? am uitat pe cineva? ceva? etc....
Oricum, la mine marea problema e rochia fetelor! Pt ca nu am nici cea mai mica idee de ce vreau. Si....pt fata care zicea ceva de Pronovias , acolo preturile incep de la 1000 E , dar stiti cum arata!!???? BESTIAL!!! Eu am facut greseala sa intru in acel magazin si am iesit de acolo . Macar vanzatoarea era foarte draguta si nu m-a facut sa ma simt deloc aiurea, chiar daca eram nu prea elegant imbracata (veneam de la serviciu) si mai ales ca eu am fost sincera si i-am spus din start ca stiu rochiile lor si vreau sa aflu preturi. Mai aveam putin si incepeam cu "Da halatu'? Cat e halatu', cat e halatu'??????!!!! Ei fetelor.... Cam atat pt azi, mi-am facut si eu intrarea , restul de barfe si alte alea de maine incolo. A, si sa nu uit, La Multi Ani tuturor pt ziua de maine !!!
Bine ai venit!
...si uite asa ne inmultim! Oare care va fi a 100-a ???
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Bun venit noilor miresici pe !!!!!
Sa inteleg ca am fost barfita putin de Krelia si oana. nu ma joc cu marcollino, am stat la comp., dar n-am avut chef de scris. si i-am spalat niste hainute ca maine e sarbatoare.
Fetelor in poze 2, sunt 2 albume cu burtoaia mea si cu ce a primit marco de la nasa lui si patutul cumparat tot de nasa sambata. noi am dat avansul pt. restul mobilierului pt el, care vine in 15 dec. si uite asa va avea copilul meu mobila de 24 milioane.
Suntem cam nebuni, dar nu ne.am putut abtine.
Fug la somn acum.
poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
Fetele, am primit ceva super haios, pe mail...va dau si voua sa cititi...asta, ca tot ne plangem noi de bani
Tipuri de salarii:
- Salariul ceapa: il vezi, il prinzi in mana... si incepi sa plangi.
- Salariul canalie: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, dar nu poti sa traiesti fara el.
- Salariul umor negru: razi ca sa nu plangi.
- Salariul prezervativ: iti taie inspiratia si cheful.
- Salariul impotent: cand ai mai multa nevoie de el te abandoneaza.
- Salariul dietetic: cu el manaci de fiecare data din ce in ce mai putin.
- Salariul ateu: deja te indoiesti de existenta lui.
- Salariul ejaculare precoce: abia intra... si deja s-a terminat.
- Salariul menstruatie: vine o data pe luna si dureaza 3 zile.
- Salariul furtuna: nu stii cand o sa vina nici cat va dura.
- Salariul telefon mobil: de fiecare data e din ce in ce mai mic.
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Super
Am ras la greu cu iubi.
Rallu spune:
Uite ca am aparut si eu...vorba Dyadiei, nu am timp nici sa respir.
E si ziua mea maineeeee !!!!!
Sper sa-mi ia cine stiu eu ceva frumos.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta