Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by dianette

quote:
Originally posted by ooana

Dianette...spune-mi si mie cat au fost invitatiile tale...mi-au placut foarte tare!
Si inca ceva...am vazut pozele facute de tine in photoshop...ramele de unde le-ai luat? Eu acum incerc sa descopar programul asta![/font=Comic Sans MS][/navy]

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

ooana, invitatiile mele au costat ~30.000 bucata (incluzand si scrisul aici) si le-am luat de pe cheiul Dambovitei (ca acolo erau cele mai ieftine)
Unele dintre ramele pozelor vazute de tine sunt facute manual, din capul meu sau am urmarit niste tutoriale, dar am si actions in Photoshop (gasite pe net de mine sau luate de pe la altii) care fac asta automat. Vezi ca sunt si cateva actiuni care vin default (care fac vignetta, sepia si inca niste ceva-uri, nu mai tin minte). Daca nu ai paleta afisata, vezi in Windows - (Show) Actions. Succes!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

...in seara asta incerc sa fac si eu...sa vad daca imi iese!

...si inca o intrebare...literele alea imbarligate? Lumineza-ma si pe mine pleaseeee!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Buna...frumoase poze ai in album...mai ales daca le-ai facut tu.....m-ar interesa de unde ai luat Photoshop ...si daca ai putea sa-mi dai direct adresa ca sa nu mai stau eu sa caut...mai ales ca sunt destule Photoshop si daca nu-l iau pe cel bun.........merci anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu stau pe unirii deasupra la magazinul de mobila Ceasar. Fostul Nippon.

In concluzie stam pe aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Urez si eu bun venit noilor miresici din 2006.
Va spuneam vineri ca abia astept sa recuperam cu iubi ce am pierdut cu o saptamna inainte. Dar planurile mele de la servici nu s-au potrivit cu cele de acasa. Asa ca....
Una peste alta, a fost un week-end linistit, in familie.
Dar e iarasi LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Veste proaspata, fierbinte chiar: AM REZERVAT RESTAURANTUL!!!!!!!!

Felicitari !... stai linistita in privinta datei... si cu socrii, stii unde sa-i barfesti...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Bun venit noilor miresici !...

Fetele, n-am reusit sa luam bautura... ca i-a cerut tac-su masina lu' puiu', sa mearga la bunici sa ia mere... si pt ca stia ca ma voi supara, nu mi-a zis decat cand era prea tarziu... am scos flacari, dar... sa speram ca azi, cand o voi anunta pe sefa ca in sfarsit, vreau concediu, o sa-l si iau si vom merge dupa sticle... stiu ca n-a procedat tocmai corect, dar ar fi iesit alte discutii, ca doar nu muream daca nu luam bautura... nu-mi convine, dar are dreptate, ca merele inghetau la Ramnic, ca e fff frig... dar tot nu-mi place !...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Va spuneam vineri ca abia astept sa recuperam cu iubi ce am pierdut cu o saptamna inainte. Dar planurile mele de la servici nu s-au potrivit cu cele de acasa. Asa ca....

Tinand cont ca am fost singuri acasa... noi am recuperat !... si ne-am giugiulit mai rau ca porumbeii... tot timpul... si am gatit impreuna... si ne-am intre ciorbita de porc si prajitura cu branza... si... nu numai atat... adica si noi am avut un weekend linistit, in familie... ce frumos suna, " in familie "...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by a.cicel

Tinand cont ca am fost singuri acasa... noi am recuperat !... si ne-am giugiulit mai rau ca porumbeii... tot timpul... si am gatit impreuna... si ne-am intre ciorbita de porc si prajitura cu branza... si... nu numai atat... adica si noi am avut un weekend linistit, in familie... ce frumos suna, " in familie "...

Raza de soare

Mie mi-a incurcat planurile baiatul lui, care a venit la noi. De fapt nu pot sa spun ca mi le-a incurcat, dar nu pot sa fiu asa dragastoasa cu iubi cand e fiul lui la noi. (am uitat sa va spun ca iubi a fost casatorit si are un baiat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetelor....

krelia ma facusi bat? hihihih...da chiar sunt!!!! Sa povestesc si eu ce-am facut in weekend: NIMICAAAAA. Am lenevit amandoi, si duminica m-a dus la cautat de pantaloni de snowboard si mi-a luat al meu iubit o pereche (asa precadou de ziua mea de nume ca sunt si eu o mihaela).
Chiar cine mai intra la sarbatoriti martea asta?

Pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor...inca o zi frumoasa si somnoroasa de luni ...si ca de obicei lunea sunt zombi...sper sa-mi revin (pana la sfarsitul saptamianii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

La buchet m-am inspirat dintr-o revista acasa la decoratoarea mea, dar cred ca sunt si pe net, normal, o gramada de modele... Mie imi placea chiar si un buchet simplu de cale (7-9 buc) prinse cu o funda ... Asa as fi vrut la cununie, dar nu a gasit atunci cale.
Nici eu nu sunt superstitioasa ... (bravo noua ! )

quote:
Originally posted by anamariame

Bine v-am regasit fetelor!
Am intrat doar sa va salut, eu citesc in continuare ce scrieti voi (cat apuc, ce-i drept), insa nu reusesc sa tin pasul.
Dianette, mi-a placut foarte tare buchetelul tau de mireasa, modelul l-ai luat cumva de pe net? Ca ceva asemanator am gasit si eu si planuiam sa imi dau comanda pentru nunta mea, chiar cu cale portocalii. Nu cred nici eu in superstitiile legate de flori, de fapt sunt putine superstitii pe cre le iau in considerare.
Am dat astazi intr-o revista de un numar de telefon al unei firme care vinde rochite Pronovias in Romania, si o sa sun luni sa vad si eu ce preturi au...Imi plac foarte tare modelele respective, aproape la fel de mult ca cele Demetrios. Si ma tem ca la pret se aseamana...
Va pup, weekend placut!

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput