Miresele anului 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia

Adekatelea sa-nteleg ca vrei sa-mi faci frun vizit???
Nu de alta, da' sa-mi spui dinainte, ca sa nu intru-n panica...ca io-s di fel mai prapastioasa...ashea..parol!

Bhei...eram "invidioasa" pe tine ca pleci acasa si eu mai raman la "scarbici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fetele!!
Nu'sh cum se face...dar, evident ca si azi sunt zombie..ca in fiecare luni...si unde mai pui ca ne-am culcarit aseara pe la 12...12.30...nici nu mai stiu..in sfarsit fusaram si noi la amicu' pozar/cameraman, vazuram ce poate...si il "arvuniram" (de parca nu se stia )...deci, am mai bifat ceva pe lista...

maimu, si eu stau pe langa o banca ...BCR ..ashea ca, ne putem intalni toate trei sa ciocnim o ciorba la Spring ...ralule, ti-ai pus net acasa, fata??
Cryssy, pai, nu prea ai..decat de pe la prieteni..sau din programele alea de sharuit de pe internet, gen dc++ sau e-mule....sau...renunti la rokitza de mireasa (cum mi-a zis si mie dianette ) si-ti cumperi fotoshopu' pt 28 de bulioane
plici, pai nu te-am vazut in poz(n)e? , remember? Snowboard zici? Hm...misto...eu nu m-as vedea nici pe schiuri, daramite pe snowboard...brrr....well...cu sarbatoritii..eu, de pe 8 noiembrie pana de boboteaza....deja incep sa "intru in fibrilatii"....sarbatoriti...tata, fratelo, iubi, buni, unkiu', eu , apoi vine Sf. Nicolae (care, hai sa zic, ca-i mai sarac si aduce numa' bobo si porto), Craciunu' (care tre' sa fie cat de cat mai baban, nu?)...bunicu', varu'....Revu' (in care, daca vrei iei, daca nu , nu..) si ziua lu' fata...si gata sarbatorile...si gata si banii......

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
in sfarsit fusaram si noi la amicu' pozar/cameraman, vazuram ce poate...si il "arvuniram" (de parca nu se stia )...deci, am mai bifat ceva pe lista...

Si asa... fara detalii ???

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coradyne spune:

Buna dimineatza...

Ca tot a fost frumos afara duminica, am fost cu my love la o plimbare... Si in plimbarea noastra, am trecut si pe la Hotel Caro, despre care am vazut eu ca s-a vorbit numai de bine pe aici. Si e dragutz, intr-adevar. Cu o singura rezerva: urat e "acoperisul" ala de la "terasa" din capul scarilor, pe care se vede mare o reclama la bere. Strica tot peisajul . Dar ma rog, per total e bine; si daca e noapte, paote nici nu se vede hidoshenia aia...
pentru toata lumea ca tare ma binedispune greva asta de la facultate !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by plici plici

pantaloni de snowboard si mi-a luat al meu iubit o pereche

Nu mai vorbi de zapada... schi, alea, alea... ca eu anu' trecut n-am papat nici munte, nici schi... si la cum se vede treaba, ma indoiesc ca pana dupa nunta, mai pup... si asa am un chef sa-mi invat puiu' sa schieze... dar bugetu' nu permite...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
Si asa... fara detalii ???

Pai, detalii despre ce???
Ca deocamdata nu discutaram nimic....a ramas ca ii spun eu ce si cum vreua sa faca...si vorbim!
Ah, si vreau sa-i fac un cedeu cu filmuletele alea.....stim noi care , ca sa vaza iegzact ce si cum .....sau tu vrei detalii financiare?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ralnied...felicitari pentru restaurant!
Krelia...hopa uite ca se rezolva cu fotograful ...si eu ma gandeam sa fac un cd cu filmuletele ca sa fie mai explicit ce vreau, cand o sa vorbesc cu cameramanul...nu care cumva sa nu ne intelegem!
Bun venit noilor miresici maimu si tehereea!
Gio...??? e acasa? gata cu scarbiciul?

La sfarsitul asta de saptamana am fost la croitoreasa, ca isi face fata un paltonas...am fost la cimitir...si la o zi de nastere...in rest am stat linistiti pe la domiciliul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

'Neata fetili!!
Acu' imi dadura si astia drumul la net la serviciu ( ca acasa inca nu beneficiez, desi avem in plam de cateva luni...) Si eu vin dintr-un vechend super relaxand la mamicuta mea acasa si m-am intors pe plantatie..Da nu-i nimic, ne asteapta inca o saptamana glorioasa in slujba dragului nostru popor...
Krelia, eu stau pe langa Patinoarul National, pe Campia Libertatii, deci destul de aproape de voi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Dap, de martea trecuta e acasa ...casnica, ce mai!!
Femeie de casa! in toata regula!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

quote:
Originally posted by ooana

Dap, de martea trecuta e acasa ...casnica, ce mai!!
Femeie de casa! in toata regula!

26 august 2006

Se odineste cu Marco...stau amandoi si se joaca toata ziua!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput