La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LACHIONE-mersik mult mult dee tot!stiu ca sunt obraznica dar imi poti zice te rog in ce zi a ciclului ai inceput cu diphereline(in cazul meu decapeptyl)????

PICCAFLOR-uite aici multi

va pup pe toate!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Kla, eu am facut decapeptylul in ziua a 21-a a ciclului. Dar erau fete care l-au facut a doua zi a ciclului. La mine asa s-a nimerit sa pot incepe in a 21-a zi. sunt mai multe protocoale. Mult noroc si intreaba-ma ce vrei nu esti obraznica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toate
oana eu am facut deja lista cu intrebarile..si abia astept sa mai completez cu cate ceva de pe la tine..dar dupa ..da..
asteptam raspunsul lui simo..si apoi la atak...da..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor,
Avertisment: Mura, te paste exmatricularea pentru absente nemotivate! Mai chiuleste omul dar nici chiar asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

buna!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Pup fetele si le doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Kla, eu din pacate nu pot incepe nimic pentru ca am un mare chist seros (nu stiu ce inseamna asta Seros???) pe unul din ovare care are 3.51 / 2.70 cm. In conditiile in care ovarul meu are 3.77/4.17, deci este foarte mare.
Ups eu acum am vazut ca ovarul stang are dimensiuni 2.40. / 1.74cm ce diferenta mare este intre cele doua ovare ale mele. O fi normal sa fie asa? Ovarul acesta este polichistic gr.II (nici gr.II nu stiu ce inseamna).
Asta este. Acum trebuie sa stau 3 luni pe bara sa imi puna ovarele in repaos si abia dupa aceea sa incep FIV. Sa speram ca o sa scap de chisturi repede.
Intrebarea mea ar fi, de ce Mihalache nu a vazut chisturile acum o luna cand am facut eco transvaginala la ea???
In fine, nu mai conteaza.

Va pup si Kla, tinem pumnii.

Mergi la inceput

MURA iubita imi pare rau sa aud asta... dupa tot calvarul prin care ai trecut...da,e foarte ciudat ca Mihalache nu a vazut chistul...mai ales ca are o dimensiune deloc mica...
Te imbratisez cu drag si-ti doresc sa treci cu bine si cit mai repede si peste asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele. Azi mi-am facut timp sa scriu un pic. Am facut o parte din analize(dupa cum va spuneam am o caruta). Rezultatul il voi avea cam in 3 saptamani, deoarece sunt multe analize ce vor fi trimise la Bucuresti pt a se face.
Klau, marti vin in Spania Mi-a venit hartia de la politie. Miercuri tre sa ma duc sa pun amprenta. O sa te sun eu.
Picaflor, tu ce faci?
Mura, ai mare grija cu chistul ala.Fa tot ce poti si nu te opera. Ia tratament, sau fa-ti operatie cu laser, dar incearca sa faci tot posibilul sa nu te operezi, si mai ai mare grija la cine mergi(doctor).Sa nu patesti ce am patit eu.
Eu mi-am scos din spital hartia cu rezultatul operatiei mele. Si a trebuit sa merg in spital exact langa salonul in care am stat eu cand m-am operat. Mi s-a ridicat parul pe cap de nervi .E cumplit sa-ti amintesti...............
Va pup pe TOATE, si multa bafta. Sa reusim ceea ce ne-am propus.
Ioana, multam de urari.

Mihaela

Mergi la inceput

ILIUTA ma bucur ca esti bine si ca ai inceput sa faci analizele...in teorie cind se preconizeaza FIV-ul?...
Eu sint super racita si n-am chef de nimic...m-au sunat zilele trecute de la spital,pt HSG, sa-mi spuna ca s-a eliberat un post, luna asta pe 23...numai ca eu pe 23 voi fi in plina invazie...
Alte noutati nu am...pup fata curajoasa si tin pumnii...

Mergi la inceput