La bine si la greu impreuna (cap. 5)
Raspunsuri - Pagina 2

Kariris spune:
Ce kestie, domle!!!! si io care aveam impresia in ultima vreme ca tu esti scumpa la vedere! Spre ex. ieri: cine crezi ca a stat in stand-by? io... Hai ca ne vedem. Abia astept sa ne videm sa iti povestesc ce am mai facut! Ca am facut multe sa stii, n-am stat degeaba! Sper sa nu fi facut si vreo extrauterina, ca vad ca nu-mi vine si am niste dureri nashpa in partea stanga!
O sa zici ca-s nebuna, dar chiar mi-e frica de SE, ca nu vreau sa stiu ca am incheiat capitolul definitiv.

RO ANA spune:
Buna fetelor,
Stiti cumva la ce clinica as putea face testul de sange sambata?Sunt in ziua 30(niciodata nu am depasit ziua 29)DCM, dar testul de sarcina a iesit negativ.
Va pup

Natasha71 spune:
Buna, fetelor! Imi pare tare rau de amanarile la care tot sunteti supuse, KLA si MURA, imi dau seama cat e de neplacut... Rabdare, si totul va fi asa cum trebuie!
RO ANA, daca esti din Bucuresti mergi maine dimineata la Medsana ca acolo se fac recoltari si sambata... dar nu stiu daca iti dau rezultatul tot maine, fiindca au zi scurta sambata... luni cel tarziu insa vei avea rezultatul. Bafta multa, sa fie cu ochisori! Abia astept sa ne dai vestea!

RO ANA spune:
Multumesc mult Natasha,
Tocmai am citit pe aici ca din cauza utrogestanului poate intarzia intre 3 si 5 zile.Asa ca ma mai gandesc daca sa ma duc maine sau astept pana luni, desi pana luni...mai e asa mult

M Oana spune:
Ro Ana tocmai ma pregateam sa-ti spun lucrul acesta cu intarzierea de la utrogestan, dar vad ca deja l-ai gasit singurica....

Natasha71 spune:
Da, si mie imi intarzie de la utrogestan... cum il intrerup, dupa 3 zile vine... RO ANA, e prima data cand iei utrogestan? Cum stai cu analiza progestronului?

M Oana spune:
Natashica care mai e viata ta? Eu sunt in ziua 28 de cand m-ai ghidat inspre Moisica, iar eu m-am dus ........

RO ANA spune:
Nathasa e prima data can iau utrogestan(Dr. Mihalacche mi-a dat sa iau in eventualitatea unei sarcini)Progesteronul in ziua 21 era de 23.1, cred ca ok avand in vedere lim 4-25

Natasha71 spune:
OANA, chiar daca nu prea am mai scris, eu sa stii ca citesc mereu mesajele tale si iti tin pumnii din umbra, tare m-as bucura sa reusesti!
Despre mine nu prea mai am ce sa scriu... nu am mai facut monitorizari, astept... nu stiu ce... probabil ca de la anul sa ma apuc si eu de inseminari, dar sincer cred ca voi trece direct la FIV, varsta nu prea mai imi permite asteptari lungi. In rest, sperante pt mine si pt voi cu carul!
RO ANA, te-am intrebat de progesteron pt ca banuiam ca il ai (ca si mine) spre limita superioara... parerea mea e sa-l intrerupi, pt ca nu exista riscuri la tine (cateva zile, pana se pozitiveaza testul) si daca nici dupa 3 zile nu vin uratii, atunci sa faci un test de sange, la medsana daca te duci pana in ora 12 primesti rezultatul in aceeasi zi la 19,30. Bafta multa!

M Oana spune:
Ro Ana sfatul Natashicii este si sfatul meu....
Natashica deci de la anu' treci la artilerie grea... Sa fie intr-un ceas bun!!!!!