La bine si la greu impreuna (cap. 5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Buna fetelor,
Sa va povestesc ce am patit: ma duc la Moisa sa ne cunoastem,are loc introducerea de rigoare, se uita peste analizele care le-am facut si ma intreaba in a cata zi sunt.Intamplator eram in ziua a 13 si zice: "pai sa facem inseminare peste 2 zile".Eu ii spun ca vreau sa fac inseminare in ianuarie, ca nu am facut stimulare, ca asa si pe dincolo.Ea nici nu vrea sa auda de stimulare.Asa ca in ziua 15 ma prezint la inseminare, endometrul 8.5, folicul de 20, sotul 46 mil.Ma cheama si a doua zi pentru o a doua inseminare si surpriza: zice ca foliculul s-a micsorat dar este inconjurat de lichid.Cu asa edometru si folicul mititel credeti ca era cazul de inseminare?
Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

ro ana: din cate am mai citit eu pe aici, consider ca valorile tale nu erau prea mici, si ca o IA era binevenita. Pe mine a vrut o dr. sa ma insemnize cu endometru de 6,7. E drept ca foliculul era de 28. Dar ovulatia era pe partea cu trompa infundata, asa ca mai tragem un loz in ian. eu sper ca a prins IA. In leg. ci foliculul care s-a micsorat, nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ro Ana, foliculul de 20 mm era f bun, nu mititel; endometrul mergea...dar nu era chiar cum trebuie; minim 9 trebuie sa aiba. Ideal este peste 10-11. Eu la fiv am avut endometrul de 13. La 9 il considerau micut. Oricum sa dea Domnul sa iasa ceva bun. dar eu nu am inteles cum de s-a facut foliculul tau mai mic si nu s-a spart??? Nu ti-a facut un pregnyl inainte de inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

S-a deschis cap. 6. Va asteptam acolo.

Mergi la inceput