Aspirante optimiste (163)
Raspunsuri - Pagina 3
flori76 spune:
Vale,spor la 
![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
lauricipani spune:
floricika, io tot singurica pana saptamana viitoare ... poate c a este mai bine pana-mi revin putzin
sa nu ma vada chiar ashea urata.
vale spor la treaba, sa fie cu oki!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
etemaaaaaaaaa...sunt bine si nu cazui in butoi![]()
va pupacesc pe toate
simo raspunsai mama..la endo..da mai tarziu ca dehh.ma dusa grasu sa ma plimbe![]()
stiu..ca e devreme..e ziua23..da ce sa le fac eu daca venira?????????
hai dati-va voi cu parerea ca eu nu stiu de ce venira asa repede...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
cantitativ cum este? nu cumva este de la implantare?
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Tanya spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Tanya fac tratamentul pentru trompa infundata si pentru ca am pierdut mai multe sarcini oprite in evolutie.
Merci mult de raspuns dana, pai o sa-l scriu si eu si il pun aplicare de luna viitoare ca rau nu poate sa-mi faca nu? oricum si eu suspectez ca am trompele infundate si de-asta nu am ramas pana acum... merci inca o data!

PS: cine ti-a prescris tratamentul?
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
tumpi spune:
seara buna la fete,am trecut cat sa va salut,stau sa citesc pe aici cat mi se usuca unghiile si apoi ma bag in pat sa recuperez orele care le-am pierdut aseara.
laurici, nu mai stiu nimic de raluca, i-am trimis sms ,dar nu mi-a raspuns,am sa incerc sa o sun dar nu vreu nici sa o deranjez
fetele
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
tumpi, mercic mult. Eram si eu ingrijorata ca nu stiam nimik. O sun si eu maine poate.....raspunde.
Noapte buna dragelor, ma retrag la TV si nani.
Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
flori76 spune:
Va pupic si eu de noapte buna,ca sunt...franta!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo