Aspirante optimiste (163)
Raspunsuri - Pagina 4
alexia28 spune:
Buna dimineata
,
Am trecut si eu sa va salut,
zilele astea trebuie sa aiba loc ovulatia asa ca.....
, de abia astept, este si weekend.....
Va pup.

MirelaV spune:
'neata!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
ela2004 spune:
Buna dimineata la cele mai curajoase fete de pe pamant...
Stiu ca nu am mai scris cam de multisor aici, dar sotul meu a fost plecat din tara si neavand activitate am hotarat doar sa va citesc, sa ma bucur si sa plang alaturi de voi la anumite evenimente. Sa stiti ca v-am citit saptamanal si am fost alaturi de voi si la rele si la bune...si pentru toate astea va
dulce pe toate aspirantele si multe, multe 
pentru voi.
Acum as vrea sa revin si eu printre voi pentru ca sotul meu a venit de doua luni acasa si am reinceput lupta pentru un bebe, care este din ce in ce mai dorit..
Acum am si eu o nelamurire...in tot parcursul acesta de aproape 7 luni cat a lipsit sotul, am avut un ciclu regulat de 28 zile si acum sunt in a 30-a zi si nu mi-a venit. Problema este ca am luat in dimineata asta un test Barza si mi-a iesit negativ. Intrebarea ar fi: oare este prea devreme pentru un test de sarcina? Sa mai sper ca poate s-a intamplat minunea, sau doar datorita reinceperii vietii sexuale regulate sa fiu putin dereglata??
Acum eu va pupic pe toate fetele curajoase si oricum ar fii...curajul vostru imi da mult obtimism si incredere ca intr-o buna zi ni se va intampla si noua minunea de a avea un bebe.
lauricipani spune:
Buna dimineata dragelor, sper sa aveti o zi cat mai buna!
Pup toate aspirantele fara deosebire!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o zi cat mai placuta si un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Eu nu sunt intr-o pasa prea buna, dar o sa imi revin.
va pupic dulce pe toate.
lauricipani spune:
Pentru georgicul meu frumos ca sa-i ridic moralul:

Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
Buna dimineata!
va pupacesc si eu pe toate

ma alatur si eu la galeria p[entru georgicu
------

---

-----------

------

dupa cum vezi babutaza mea iubita nu te las niciodata singura![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lauricipani spune:
Liana draga mea, am ocservat! Cum te mai simti?
alexia spor la treaba si sa fie cu oki!
MirelaV pupicei!
ela, eu am avut test slab pozitiv la 4-5 zile de intarziere, nu stiu ce sa spun dar daca intarzie inca cateva zile sa mai faci unul. Succes!
danap, Anca Wish, Tumpi, si celelalte fete 

Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
ela2004 spune:
Mersi mult Laurici pentru raspuns...
O sa va tin la curent...si sper sa fie cu bine..
Daca nu se va intampla acum, va fii data viitoare, nu-i asa?
pentru Laurici.