Cele mai haioase faze (cu noi:))
Nu se poate sa nu fi trait momente de care sa radeti cu lacrimi cand vi le amintiti. Vreti sa le impartasim?
Astazi, in timp ce ma indreptam spre gradinita copilului mi-am amintit o faza pe care cred ca o uitasem imediat dupa ce a avut loc, adica de acum vreo 6 ani.
Dupa ce s-a nascut baietelul nostru, am nimerit in salon cu o tiganca, mai de soi asa, careia i se nascuse si ei o fetita, Loredana.
Oameni buni, tiganca asta era cam 2 pe 2, zburda prin tot spitalul, iesea cam la o jumate de ora la o tigarica, de ziceai ca venise la spa nu la nascare.
Loredana ei era o bebelusa grasana si frumoasa, rumena (da!) in obrajori, manca de rupea pamantul si dormea aproape toata noaptea.
Venea pe acolo mereu si tatal Loredanei, un tigan mare si burtos care parca se micsora cand ma vedea pe mine
Eeei, acuma sa ma descriu pe mine si pe micul cartitzoi.
Eu, o lady mey, stateam in varful patului, sufeream de depresie postnatala , imi curgeau lacrimile siroaie pe obraji, ma durea operatia (cezariana) de muream, bebelusul meu nu papa defel si plingea toata noaptea de foame.
In fine , la vreo luna jumate dupa, ma indreptam si eu spre parc.
Aveam urmatorul echipament: carut cu roti uriase, bebe in carut, ciine legat de carut, 'jde mii de genti atirnate de o parte si alta a carutului.
Ma trudeam io cum puteam, cind aud o voce ragusita, cu accent specific:
- Doamna! Doamna!
Iarasi:
-Doamna, doamna!
Ma intorc si pe cine vad? Pe tatal Loredanei, care imi zimbea cu gura pina la urechi zicind:
- Doamna, ce bine ca te vaz pa picioare, ca nu credeam ca mai scapi d-acolosha!
Ma apuca zdravan de umeri si incepe sa ma zgiltiie.
Ciinele, care pina atunci se multumise sa miriie in surdina, se repede si el si ii capseaza putin cotul
Se zbirleste deodata bietul tigan si incepe sa injure rau de tot. Fiindu-mi groaza ca-mi ia ciinele la suturi, ma postez intre ei, nemaicontenind cu scuzele...
Pesemne ca ma schimbasem la fata si i-am amintit de zilele din spital, ca se imblinzeste la loc bietul om si zice:
- Ia mai da-l in p--- mea da ciine doamna, bine ca ai inviat si n-a ramas copilasu' hasta orfan. Hai saru' mana!
Va vine sa credeti ce om dragut? De atunci, nu mai am nimic de zis cind vine vorba de ei...
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Raspunsuri
ingerash spune:
noi la scoala generala in pauze inainte de ora de romana obisnuiam sa facem misto de personajele invatate asa k popa tanda la noi a devenit popa tanga, va dati seama ce fata a facut profa cand m-a ascultat i-am zis odata din greseala si de emotie si ei popa tanga in loc de popa tanda?
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau! Gabriel Garcia Marquez
Jocelyn spune:
denizel mi s-a parut super ce-ai patit...
cred ca fazele haioase care ni se intampla sunt uneori mai jenante ca altfel nu-mi inchipui de ce atatea vizualizari si nu prea multe experiente
promit ca o scriu, dar sa-mi aduc aminte de ceva amuzant.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
ancutzathree spune:
vai ce-am ras!!!dar sa va zic si eu din ce-mi vine acum in minte
bb-le la cateva saptamani nu prea facea kk si ii spun la dr binentzeles,la asta d-sa"ar trebui sa cumparatzi niste supozitoare cu glicerina" la care eu "si de cate ori pe zi tre'sa-mi pun?"nu stiu cum am ratzionalizat pe moment,ca prin lapte ajunge la bb si bla bla bla..."nu doamna,la bebelus tre' sa-i punetzi"...
mai scriu daca imi mai vine ceva in minte
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi
klumea_blondy spune:
eu am patit-o la ginecolog!atunci cand am mers pentru prima data.trebuia sa ma sui pe masa si m-am suit in timpce dr era cu spatele de-si punea manusile!m-am suit eu de suit dar nu stiam cum sa pun picioarele,asa ca m-am intins cat sunt de lunga si am pus talpile stiti voi undecand m-a vazut dr m-a intrebat daca am mai fost vreodata la ginecolog si fiind un tip destul de haios m-a tras el si m-a asezat cum trebuie.doamne ce rusine mi-a fost!si tot acelasi dr mi-a recomandat alta data s"sa tin post"in timpul tratamentului, iar eu am intrebat:"si ce am voie sa mananc?"
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
mamica dulce spune:
supeeer..am ras cu lacrimi la toate intamplarile voastre
mai vreau!!
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
liliac1 spune:
Vin de la servici seara, obosita...Sun la usa...Nimic!! Imi zic "taci ca sotul meu imi face o surpriza, ca doar de odata-n viata implinim 5 ani de casatorie"
Bag cheia, intru...liniste...spoturile aprinse difuz in living...Moama, ce-mi batea inima...il si vedeam pe-al meu in chiloti cu iepurasi si cu sortz de bucatarie in fata, o masa aburinda...ma descaltz tiptil-tiptil, intru ushurel...si cand colo ce sa vezi?? Sotul meu de jumate de ora tremura ca varga pe balcon, ca a fost asa de istetz ca s-a incuiat singur
Inca o chestie simpatica...
Ma duc cu sotul din dotare sa-mi cumpar...sutien. Intru mandra in magazin, cer unul alb . Vanzatoarea:- "Ce marime, Doamna??"
Hait, pana aici mi-a fost...
Raspund indreptandu-mi spatele:-"Nu stiu doamna, dar asa ca pentru mine!"
Se uita aia luuuung la mine si mi-o arunca:-"N-avem Doamna asa marimi mici!!! "
Moama, io sa intru in pamant, hasbandul se prapadea de ras...
Ies nervoasa si intru peste 2 minute:
-"Doamna da-ti-mi-l pe ala!!!" si-mi indrept mana spre unul care mi s-a parut mie frumushel...probez si ies victorioasa, adresandu-ma vanzatoarei:-" Sa stiti ca-mi vine perfect!!!!" L-am platit, l-am bagat in sacosa si ma mandresc cu sutienul meu
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
denizel spune:
ancutzathree, klumeablondy, liliana, nu se poaateeeeeee!!!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
klumea_blondy spune:
Ba se poate,Denizel!
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
ancutzathree spune:
hai ca va mai zic una,dar asta din fericire nu mi s-a intamplat mie,o cunostintza care e stomatolog mi-a povestit-o.intr-o zi a venit la el la cabinet un om de la tzara si avea nevoie de o extractzie,"asezatzi-va ca va fac o injectzie" ii zice dr.,intre timp acesta se intoarce sa pregateasca injectzia,iar pe cand revine,omu'se pregatise sa-i dea injectzia,ce mai ... "domnu',in gingie tre'sa v-o fac..."
hai,pa!
daca imi mai amintesc ceva revin
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
poze cu noi
Lona spune:
Acum mai bine de 20 de ani, eram in liceu.
Ma trimite o profesoara la secretariat, sa cer niste hartie de scris pentru ea. Pe drum, patrunsa de importanta sarcinii mele, m-am tot gandit: "cum sa cer mai frumos, foaie sau coala?"
Ajung, bat regulamentar la usa, intru, si zic dintr-o suflare:
"M-A TRIMIS DOAMNA X SA-MI DATI NISTE COAIE!!!"
Secretarele au innebunit de ras, eu era sa lesin! Inutil sa va spun ca s-a povestit in gura mare istoria, iar tata era profesor in scoala. Dupa ani de zile, mi-a marturisit ca si el s-a amuzat...