Unde as putea gasi ghetute/cizme marimea 29-30, ceva dragut si care sa nu coste 3 milioane?
Multumesc
uite, eu le-am cumparat cizme la baietii mei de pe internet:
http://www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?page=footwear&categoryId=8389&storeId=1&catalogId=1&langId=-1&feat=dp32
si cizmele au fost 19.95 de dollari.
Madis incearca in hipermarket, cele mari ca acolo gasesti si incaltaminte pentru toate buzunarele.
andreeat
la Crido Kids pe Calea Victoriei - chiar azi am fost si au tot felul de ghete si cizme frumoase si colorate, toate pana la masura 30 (noi avem nevoie de 33!).
mamica Anei si a Mariei
la Crido Kids pe Calea Victoriei au ghete si cizme frumoase, colorate pentru copii pana la masura 30 (noi avem nevoie de 33!)
Si la Leonardo am vazut niste cizme de copii.
mamica Anei si a Mariei
Eu i-am luat aseara lui Vladut de la Leonardo ,cel din Cora, cizme gen apreskiuri si am dat 470000 pe ele ,cu blanita in ele ,foarte frumoase ,noi asa ceva am vrut dar are si alte modele ,ghetute ,cizme etc.Eu i-m luat 30 si avea pana la 35 .
Iustina
Noi am fost la Tino Brasov si i-am luat Ozanei cizmulite extraordinar de frumoase (unele piele interior exterior lungi, altele piele botina, piele intoarsa partea de sus si blanita naturala interior la 612 mii perechea)facute pt. Primigio Italia. Am vazut incaltaminte de la Tino si in Selgros.
Buna, multumesc pentru raspunsuri.
Am gasit al Leonardo si la Crido Kids. La Crido Kids insa, desi aveau foarte multe modele, erau niste vinzatoare tare nesuferite.
Mercic inca o data