Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 71

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Shoricutza...wow..te apropii de 3 luni...ce faci iubita cum te simti?...o ecografie noua ceva?..ce-ti face bebicul scump?
noi tot pe aici...in asteptare si tatonari...
sigur ne aduci noroc!!!
Mishulica
anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Shoricuto!Cum te simti? Ma bucur mult ca ai trecut pe la noi, sa lasi iz de gravideala, ca nu se mai poate fara!
Iti doresc sarcina usoara in continuare si, sa ai grija de 'voi'!

Mergi la inceput

Fetelor!!!de Ratzuscaa mai auzit cineva ceva? Ca de cand s-a intors din luna de miere, nu ne-a mai vizitat!

Mergi la inceput

Bugnar!Mai Liutz, tu ai facut un juramant ceva? De nu ne mai scrii?!? Macar ai citit ce ti-am scris, la capitolul trecut? Si ma lasi asa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

am trecut sa va salut
dau o fuga pana la cap vechi sa vad ce ati mai scris..mey da repede va mai miscati
ma intorc..repede.

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ma simt bine dragele mele (ma lupt cu gretzurile dar merita...) iar maine facem 10 saptamani fix!!! Acum cateva zile am fost la eco si l-am vazut pe bb care se pare ca este bine sanatos si creste corespunzator. Ma rog la Dumnezeu sa traiti cu toate, cat mai repede cu putinta, sentimentul pe care l-am trait eu cand i-am vazut inimioara pulsand .... am simtit cum ma topesc toata ... Cate sentimente nestiute zac in noi, cata duiosie si dragoste ...
As vrea ca voi, fara exceptie, sa fiti sigure si sa CREDETI ca intr-o zi veti simti pe propria piele acest lucru.
Va pup pe toate si astept vestile bune (chiar din seara asta!!!).

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Pup la toate fetele frumoase! Am lipsit jumatate de zi si mi-a luat o ora sa recuperez din urma da' am citit tot!
Simo (pot sa-ti spun asa? ca-mi place cum suna ) azi trebuia sa ma duc la giulesti da' m-a lovit o leneee de dimineata... ca n-am avut chef de nimic toata ziua si cum maine am treaba ma duc vineri, sper sa nu fie prea tarziu pentru foliculii mei (sau foliculul?) ca ar fi ziua 12... am si un test din ala care se face zilnic din saliva dar tot de lene nu-l folosesc si cat m-am zbatut sa mi-l trimita cineva din america.. si nici macar o luna n-am fost in stare sa-l folosesc . Ma dor ovarele zilnic.. ce-or mai vrea de la mine? Voi sunteti bine? Miroase a pe aici... hai cu rezultatul testului Catty ca ne tii pe jar, tin pumnii sa fie . Cam atat deocamdata.. sunt prin preajma.. ma duc sa-mi beau tincturile. PUUUP

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Tanya,poti sa-mi zici cum vrei tu da e rusinica sa nu te duci la dr. de lene! Ma rog...in ziua 12, e tocmai bine pt monitorizare, dar cu conditia sa nu te-apuce iarasi lenea! Promiti?
Pup fata pe amindoi obrajorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Promiiiit!!! fuguta la doctor vineri ca asa nu se mai poate.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

shoricutza
si pe toate fetele
Caty te asteptammmmmmm

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput