Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ela, bine ai venit printre noi! da-ne cat mai multe detalii despre tine. vrei sa devii mamica? ce frumoooosss.....bafta! am sa te trec in listuta imediat. si ne pare tare bine ca ai hotarat sa scrii!
Dana sa iti traiasca si sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

La multi ani fericiti tuturor !

Ela - bine ai venit!

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor mici si mari!

Ela, ! Ca tot te-am prins pe aici, se lucreaza pe 1 decembrie? Ca imi fac planuri de intors la munca si ...plecat in concediu

Suntem un pic mai bine. Maria doarme mai bine de trei zile si parca am reinceput sa ne intelegem. Stefan e f. bine, are doi dintisori si e tare, tare dragalas! A inceput sa "vorbeasca" si spune intr-una aia-aia, aida-aida, ba-ba si din cand in cand ma-ma!!! Tare mandra sunt, ca Maria, pana sa invete sa vorbeasca de-adevaratelea , numai ta-ta stia sa zica.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Multumesc fetelor pentru primire si va pe toate.
Cornelia, bine te-am gasit si ma bucur ca Maria si Stefan sunt bine sanatosi... Stiam eu ca o sa se termine cu bine mai ales ca te cunosc si stiu ca esti cam "panicoasa"...
Stai linistita ca de 1 dec. este liber, si sa vedem cum facem ca anul acesta picand ziua de 1 dec. joi..am putea face ceva (poate sa recuperam) sa avem liber si vineri..ar fi super, nu-i asa? Dar mai vorbim...
Acum va pupic si gata...s-a terminat si ziua asta de servici.. Dar nu stiu ce se intampla ca multe fete nu au aparut azi la discutii...Sarbatoriti, asa-i??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara constantencele, iubitele!
la multi ani la sarbatoriti si sarbatorite!
eu sunt un pic agitata, am fost in seara asta la dr, si desi ma asteptam la asta, m-a cam luat prin surprindere cand mi-a zis ca martea viitoare stabilim ziua pt cezariana!
doamne, abia astept...
cred ca v-am innebunit si pe voi, numai asta zic.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ela, bine ai venit!! De ce spui ca esti adoptata???

Roxa, ramane pe alta data...hihi...DAvid de abia asteapta, deja a impartit jucariile pt bebe Patrick!!!

Cornelia, ma bucur ca ati revenit la normal...Sa mai pui poze cu Stefan cel cu dintisor...si Maria cea somnoroasa!!! Imi e tare dor de ei, cand mai aveti drum prin C-ta? Sa ne dati si noua un semn...

Adinutza, am ceva pt Degetica ta!!!! Cand ne vedem?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

sinzi, hai ca am citit perlele lui david, e fenomenal juniorul tau!!!

xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/500241861iAOqVz
Am pus cateva poze noi...
multam Andra... sa stii ca ne miram mereu de ce "perle" scoate...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!

ELA, bine ai venit la clubul constantencelor! Sa-ti fie cu noroc! Stim noi la ce!Noi iti tinem pumnii! Da-ne mai multe detalii despre tine, sa ne cunoastem! pentru tine!

SANZI, tocmai ti-am admirat cavalerul- mare si frumos! Doamne, copiii astia parca cresc din apa! Ce "gogosel" era David anul trecut si acum e ditamai cavalerul!Imi place poza unde se da cu ruj si aia unde strange pe mata galbena de gat...saraca pisica-motan?? era terminata

Va pupic.

Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

A, si am uitat sa urez si eu "La multi ani!" si sanatate maxima celor sarbatoriti azi!

Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

Mergi la inceput