Constanta la apel (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Mihai Cristian al Danei, Mihai Rares al Carmenutzei, Mihaita al Cristinei_smn si toti ceilalti Mihai, Gabrieli, Gabriele si Mihaele!
Sanzilici, am veni noi da tre sa plecam care incotro saptamana asta -eu la bucuresti, mugur la ploiesti, Pat la bunica-sa. asa ca....saptamana viitoare. imi pare bine ca si-au facut efectul injectiile.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Un pahar de vin rosu pt adulti si un suculet pt copilasi dragalasi!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Tania-Gabriela, Mihai-Cristian al Danei, Mihai-Rares al Carmenutzei, Mihaita al Cristinei_smn, sotului Danei (Madamsadamy) si toti ceilalti Mihai, Gabrieli, Gabriele si Mihaele!

Tatiana, multumim! O sa se bucure tare mult Costi! Cand ne intalnim? Vreti sa veniti voi la noi?

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani! pentru toti Mihaii, Mihaelele si Gabrieli, Gabriele!

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Multumim mult pentru urari si felicitari.Azi la noi a inceput runda o doua.Saracul Mihai, ca sa fie totul OK si- a zdrelit ieri nasul cu surubelnita,si sufera foarte tare din cauza aspectului.Azi noapte si-a pus propolis si baneocin langa pat si si-a uns nasul toata noaptea.
Adinutza nu stiam ca stai in 4/5 este cartierul meu de cand aveam 6 ani.Asa ca poate o sa-mi arati si mie minunea de masina facatoare de paine etc.
"LA MULTI ANI",pentru toti MIhai,Mihaela,Gabriela si Gabriel si petrecere frumoasa.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Am pus si cateva poze noi de duminica.Am facut mai multe poze, dar cum e si firesc am facut si cateva greseli,am uitat sa programam la aparat eyes red .

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna ..ma primiti si pe mine??
Sunt o "constanteanca" adoptata si vreau sa intru si eu in gasca asta a voastra... V-am tot citit si stiu multe despre voi, dar nu m-am bagat in seama pentru ca observasem ca sunteti majoritatea mamicute si as fi vrut sa fac acest lucru cand mi se intampla si mie minunea care ati trait-o voi..de a fi mamicuta. Dar toate la timpul lor...si gata..m-am hotarat sa va rog sa ma primiti si pe mine...si astfel sa fiu mai aproape de voi..nu doar citindu-va.
Aaa..si sa nu uit.."sa traiti cu numele" sau mai bine zis "cat numele" pentru ca sunt niste nume mari... toti cei care va sarbatoriti ziua numelui azi si sa aveti o zi frumoasa si plina de cadouri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Aa...si am uitat
Un dulce pentru Fiquelle...si multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani pt Gabriele, Gabrieli, Mihai si Mihaele!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

LA MULTI ANI! tututor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui.

Petrecere frumoasa!
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Multumim mult de urari, si sa vi se intoarca inzecit. Eu azi am doi sarbatoriti langa mine micutul, Mihai si sotul, Gabriel. Asa ca sa imi traiasca, sa traiasca toti sarbatoritii de astazi si..party!

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput