Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Felis, bine v-ati intors! Imi pare bine ca a trecut totul. Mihaitza arata foarte bine. Mananca mai bine, nu?

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Daniela.. Da... De ex ieri: 250 ml, 340 ml, 270 ml, 320 ml... De mentionat ca mesele care trec de 300 ml sunt fructe cu biscuiti sau iaurt de baut cu fructe si biscuiti... Cu 2 mese de fructe si tot constipati suntem

Miki... eu nu pot sa vad pozele. Uite ce imi zice:
We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.

If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Ele

quote:
Originally posted by gandacelu

ele, si eu am incercat sa-l intarc, ca sa ma tratez la coloana, si tot ce am reusit a fost sa ii dau mai rar... tot e bine... dar de intarcat... no way! urla numai cand vedea biberonul cu lapte

mami de ileana si ioachim

Deny papa si lapte la biberon de la 5 luni deci ea nu plange dupa tzitzi. Eu i-am dat o perioada ff putin lapte, adica nu i-am scos sanul deodata dar vad ca tot sufar.Dimineata am luat 1 tb brocriptin dar nu mai am rabdare sa isi faca pastilele astera efectul. Sper sa nu ajung la reactiile adverse ale medicamentului.
Deja ma bate gandul sa iau Dostinex (mi-a spus Andreap de el).

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

eu am luat un medicament cand am intarcat-o pe ile si mi-a fost tare rau de la el, acum sper sa reusesc faza cu treptatul

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey,Miki, mey...zau ca am ramas cu gura cascata la pozele voastre ...mey da' ce frumos pe acolo, caldut, plaja...relaxare...ce locuri frumoase mai vedeti si Alex odata cu voi. Bravo vacanta ...cred ca piciul s-a simtit super ...imi place pozita fara comentariu si cea in care e obosit dupa baia in bazin...de fapt toate-s faine. Tu esti o frumoasa, in poza de pe plaja cu Alex m-ai terminat, mey ochisori verzi...

Jasmine, o sa incerc si eu kiwi, multumesc de raspuns si Deliei (din pacate eram la plimbare) cat de curand. Despre branza topita si pastrama...ziceam ca mi-a zis dr sa nu-i dau, au multe chimicale (sa nu zic E-uri) si are timp sa le guste si pe astea. daca te iei dupa ce le place lor....eu nici ciuperci nu-i dau, nu mi se pare o papita ptr copii, chiar se digera greu, da' acuma fiecare cum crede. sunt atatea alte combinatii.
Eu astazi am curatat ptr a doua oara in viata mea peste ...am luat salau proaspat (nu prea gasesc proaspat si congelat nu iau) si i l-am facut cu legumesi lamaie la oala sub presiune. Cand il alegeam de oase (apropo, are oase f putine) Vladut cu mainile intinse sa-i dau...aproape mi-a mancat jumate, inainte sa-l pun in blender...i-a placut mult de tot, plescaia de placere din gurita.

azi am avut chef de vorba, sorry

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, nu vreau sa va bat la cap, dar va bat:)

nu stiu daca stiti parerile pro si contra olita: sunt cativa psihologi (de ex francoise dolto;) care nu o recomanda pana la varsta la care copilul poate cere singur (in jur de 2 ani) pentru ca atunci se termina dezvoltarea muschilor sfincterieni (altfel el nu face constient, ci "dresat"

eu asa am procedat cu ile, pentru ca am inteles ca e o problema si psihica la mijloc, se dezvolta nu stiu ce complexe daca copilul este fortat la olita

e ca si cum va iau pe voi in momentul asta si va pun sa faceti kk ACUM!

in fine, nu mai intru in detalii, ideea e ca, daca tot vreti sa introduceti olita, sa stiti si eventualele preicole pe de o parte, iar pe de alta, in nici un caz nu fortati!

daca copilul sta singur si ii place, bine

nu am spus asta sa va cical, am spus ceva din exeprienta mea de mama si de cititoare

me, again ...
gandacelule...aveam un stres, ca nu sta(desi statea si 10 minute)...da' nici nu-l fortam...acum m-am linistit...eu sunt de principiul toate la timpul lor. a facut de vreo 4-5 ori, bravo !!! da' a fost coincidenta, sigur...si el face destul de haotic, si seara si cateodata si la pranz...o sa-l pun de amuzament ca noi avem catel olita

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetele mai "vechi" din gasca, recunoastetzi personajul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=5080.jpg&.src=ph

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gandacelule cred ca ai dreptate cu pusul pe olitza. Eu una o las sa stea cat vrea, ca oricum nu o pot fortza, da as fi bucuroasa daca macar o data pe zi ar face ceva acolo. poate pana pe la 1 an jumate, 2...ne obisnuim.:)

Inca o nedumerire ( fetele care mai presteaza alaptatul ), la mine se considera ca alaptez sau am intzarcat, ca eu dau la pompa si ii dau din biberon (mai am lapte cat sa imi ajunga pentru o masa/zi)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM tot vrut sa mai spun si eu ceva, dar am uitat: din "Galeria puradeilor" poza mea preferata, pe langa cele cu Paul, este cea cu comentariul "S-a terminat" cu Bianca IOANEI!!! E o scumpa si da, aia, da, expresivitate!!!! s-o vedeti in realitate ce sociabila e!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

fetele mai "vechi" din gasca, recunoastetzi personajul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=5080.jpg&.src=ph

Acu zi-ne si noua, chiar daca nu suntem asa "vechi" ca voi (in gasca, desigur), ca murim de curiozitate.

Mergi la inceput

Mai, Fulgule, cred ca mi-a picat fisa(da daca gresesc, sa nu se supere mami de excursionist pe mine)...nu e baietelul lu Dama? Io pe atunci nu eram in gasca, da va "sorbeam"...si Dama-mi era tare draga .
Oricum, un baietel scump foc .

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Aha...si ce era mai important...seamana leit cu mami, excursionistul .

Mergi la inceput