Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Pune cat scrie pe cubul de drojdie: 25gr la 500gr faina.

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Fetelor sunt tare fericita ! M-am cantarit dimineata si cantarul mi-arata 1 Kg in minus ! Primul din cele foarte multe pe care le am dedat jos dar e un progres , nu?
Ca abatere n-am avut decat o gura de suc ,ca pe mine asta ma omoara cel mai mult intr-o dieta , sa beau doar apa , mi-e foarte greu dar ma stradui.
Poneimultumesc pentru reteta , am sa incerc sa fac si eu maine .
Meniul meu de azi :
D: iaurt 0% cu paine
P; salata de ton cu rosii si ardei gras
S : nu stiu inca dar credca ciuperci la gratar sau la cuptor

Va pup si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ponei, o sa te anunt cand dau peste un gem bun cu fructoza, de fapt eu caut o dulceata, sa aiba fructe prin ea, nu sa fie ca o peltea, dar slabe sperante... Chimen ai voie, nu vad de ce nu ai avea... La mine micul dejun e mereu pe la 10.30-11, monty nu zice nimic de ora la care trebuie sa iei micul dejun. Mie personal, mi se pare ca mananci prea putin, poate de aceea ai chef sa calci pe de laturi... Cat despre faina 650, ti-au zis deja fetele ca nu e permisa, este faina alba. Coca-cola nu ai voie sub nici o forma!!!
Eu eram ok pana aseara pe la ora 21, cand am calcat pe bec cu un baton de cereale (ce continea zahar, of course...). Cu toate astea, vad ca sunt in scadere, mica..., dar e scadere totusi :)
Meniul meu de azi:
ora 10.30: 2 kiwi;
ora 11: un covrig (60g) integral cu putin gem fara zahar, o cana de lapte 0% cu cereale integrale;
ora 14: creier de porc (facut in tigaia Tefal fara ulei) cu putin cascaval ras deasupra, salata de rosii, castraveti, gogosar;
ora 17.30: piept de pui la gratar, salata de rosii cu branza rasa;
ora 21 (trebuia mai tarziu, dupa 5 ore, dar...): o cana de lapte 0% cu cereale.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Care este intervalul de timp intre mese? N-am apucat sa citesc inca toata cartea ..
Eu mananc doar micul dejun glucidic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dupa o masa glucidica trebuie de asteptat macar 3 ore pana a manca ceva cu grasimi, dupa o masa cu grasimi min. 2 ore pana la una cu glucide.

MENIUL :
8.30 mar
9.00 cafea
10.00 muschi file, cascaval, rosie, ardei
13.00 mancare de varza dulce cu carne de pui
17.00 omleta cu carnatsi ceapa, muraturi
20.00 fructe

spor la slabit fetelor

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la toata lumea!!!

Ieri am reusit sa tin Monti 100%, dar azi am inceput ziua cu o cafea cu lapte 0% +6 biscuiti cu ciocolata!!! Am dat-o in bara!!! Sper macar pranzul si cina sa fie ca la carte!!!
Va pup!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

anda, totul e ok. am si inceput sa studiez cartea. fetelor stiti cumva vreo reteta de biscuiti monty indulciti cu frunctoza pe care i-am putea consuma dimineata?
dim: paine integrala prajita + cafea.
pranz: telemea si snitel de pui.
cina: mancare de varza cu carne de porc.
intre mese: mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Sunteti maatinale, eu nu am loc de sot asa dimineata (acum a plecat)

Binenteles ca sunt foarte suparata, aseara a fost o seara de cosmar, am mancat biscuiti de ovaz, seminte de floarea soarelui si nu era de ajuns si am mancat si doua batoane de slabit care au zahar normal

Vreau sa tin si eu de luni scarsdale, a mai tinut cineva? Mai vrea cineva sa inceapa cu mine?

Laura stiu ca mananc foarte putin realizez asta dar nu pot, ma ridic de la masa bubuind (dupa 2 cremwusti, un cubulet de branza topita si o gogonea) tinand cont ca dimineata mananc f.f. putin (2 chifle goale), ce sa fac sa mananc mai mult? Ti-am mai spus ca pe tine te admir pt ca stii cum si cat sa mananci (te invidiez )

Larra sa-mi spui cum a iesit

Meniul de azi:
dimineata: cafea
pranz: acum am mancat niste mere si cred ca peste o ora o sa mananc niste branza topita
cina: vreau sa fac si eu varza a la cluj cu smantana

ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Azi:
iaurt 0,1% cu 2 felii de paine graham
pui cu salata de rosii si castraveti
2 guri de ecler
ciorba de perisoare

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!

Ponei, am tinut si eu 1 data Scarsdale, dar...Am slabit vreo 3 kg pe care le-am pus rapid la loc! Si asta dupa ce m-am chinuit teribil sa-mi gatesc ce era in regim, sa nu mananc nimic pe langa, sa nu inlocuiesc nimic. Batatie de cap!!

Asa ca nu stiu ce sa zic...Daca vrei, incearca si o sa vezi sau nu rezultate!

Bravo, Larra!!

Meniul de azi:
dimineata: 1 mar; 3 covrigei integrali
pranz: restul de praz de ieri, 2 copane la capac si gogonele
seara: nu stiu inca...
Si ceaiul nelipsit...

Pupici,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput