Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

chance, ti-am trimis eu cartea. da-mi de veste daca e ok.

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata si de peste ocean. of, eu tot n-am reusit sa citesc din cartea noua pt ca e mposibil cu mogaldeata mereu printre picioarele mele. poate reusesc sa scot ceva la imprimanta si atunci va fi mai simplu.
ce-mi place ca se dau sfaturi aici, mai afli una-alta, o reteta, o smecherie...
md: lapte 0% cu cereale integrale
p: oua in purgatoriu
c: poate spanac, dar mai vedem
eu deja am inceput sa dau jos, acum nu stiu ce sa zic, o fi monti, o fi si faptl ca sunt in perioada aia si acumulasem lichide inainte...ei, sa vedem cum merge si de-acum incolo.
pupici mici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
desi cantarul arata dimineata un scor bunicel azi am papat 2 covrigi si o ciocolata Poiana intreaga!
Dar ma voi tine de treaba, nu abandonez asa usor. Ceea ce ma bucura pe mine la acest regim e ca nu ma ingras f mult si f repede atunci cand am abateri. Si cantarul asta nou, care imi arata si sutele de grame face toti banii, ca ma opreste de la abateri repetate. Cred ca n-as mai putea trai fara cantarul meu pretios.
Voua va tin pumnii si ne vedem maine, caci si maine e o zi!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

'na seara!

Eu am fost cuminte azi, dar acum am mancat vreo 3 patratele de cioco de casa...

Meniul de azi:
dimineata: mar; covrigei integrali cu gem dietetic de caise (ramas prin frigi; destul de gustos acum...)
pranz: mancare de praz cu masline si putin kaizer, muraturi puse de mine (prima oara!)
seara: idem pranz
Si ceai...

Ponei, la fel fac si eu painea, mai bine zis covrigeii. Numai ca nu framant atata si maiaua o pun de prima oara peste faina in mijloc.
Bineinteles ca nu m-am suparat!

Daca nu-ti place gemul si-l iei ca sa mai mananci si ceva dulce, eu zic ca merge si ala de 2 RON. Dar incearca prima oara gemul de fructe de padure.

Va pup,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Liliana, fii atenta aici la mine, o "babutza" in ale regimului Monty...
Abaterile astea mici care zici tu ca nu-ngrasa, nu sunt chiar bune...
Asa am zis si eu anul trecut: mancam napolitane cu ciocolata si slabeam, spre disperarea Andradei (o dulce care nu ne mai inveseleste de ceva vreme...Pe unde-o fi??) si a celorlalte fete.
Si uite asa m-am culcat pe-o ureche si m-am rasfatat zi de zi cu cate ceva si am ajuns sa pun aproape toate kg-le la loc...

Asa ca, spre binele tau, lasa-le! Ca sa nu te chinui degeaba.

Sper sa nu te superi pe mine...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Am revenit sa va spun ca am calcat stramb.

Am mancat biscuiti cu ovaz inebuneam simteam nevoia de ceva dulce si pe aici pe la mine nu se gaseste ciocolata cu 70% cacao si din astia am gasit prin casa

Adriana am vazut ca i-ai spus Lilianei si sper sa nu se mai repete.

Acum dupa ce am intrat pe net imi pare atat de rau ca am mancat ca imi vine sa vomit de ciuda

Spuneti-mi si mie daca avem voie coca-cola light si am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni de chimen

Cred ca o sa incerc si eu gemul pt a uite cand ai nevoie de dulce pui mana pe ce iti pica la indemana.

Multi pupici, spor la slabit si fara abateri

Ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salut din nou!
Apar mai rar ca bebelusul meu are abia 7 luni si progrmaul la facultate e destul de incarcat, ma rog... apar mai rar dar citesc in fiecare zi ce scrieti voi si incerc sa ma prind si eu cum functioneaza la modul practic acest regim. Cum va spuneam, eu am o carte da' nu stiu ce versiune e (aflu de la voi ca sunt mai multe), am citit-o si m-am apucat si eu de sambata de acest regim. Eu nu am abateri sau mai precis am una singura dar constanta: ceaiul verde pe care il beau cu regularitate dimineata si fara de care nu ma pot pune in functiune (am incercat dar nu merge). Astept sa vina sambata sa ma cantaresc; saptamana asta mi-au venit si rusii asa ca n-am vrut sa-mi fac sange rau.
In general mananc multe fructe dimineata intre 7 si 8 (de obicei mere) si imi beau ceaiul verde, pe la 9 mananc fibrosan si o tin pe fibraosan pana pe la 14 cand iau pranzul care pana acuma constat din gratar de diverse animale si legume crude iar la cina peste la conserva cu gogosari in otet. Toate ingredientele sunt verificate sa nu contina amidon sau alte chestii interzise.
Acuma, ce nu inteleg eu si sper sa ma lamuriti voi, conteaza daca nu mananc totul la 3 mese? Eu mi-am format obiceiul de a manca putin si des.
Se plangea cineva ca se teme sa nu se ingrasa dupa ce s-a lasat de fumat. Eu m-am lasat de fumat acu' 4 ani si nu m-am ingrasat, dimpotriva am slabit pentru ca am inceput sa mananc putin si des ca sa scap de nervozitatea pe care mi-o aducea absenta nicotinei dar aveam grija ce mananc, toata ziua rontaiam fibrosan care se umfla in stomac iar daunele erau minime pentru silueta si eu ma simteam tot timpul satula.
FAINA 650 e faina alba cu cenusa in concentratie de 650mg la suta de grame sau ma rog, ceva de genul asta. Oricum nu e faina integrala.
Va rog mult, daca puteti sa imi dati si mie noua carte a lui nenea Monti va sunt recunoscatoare. Adresa mea este:rona_ro2002@yahoo.com
Nu am multe kg de dat jos, doar 3 dar ultimele 3 sunt cel mai greu de dat jos. Mi-au ramas dupa nastere vreo 12 kg in plus dintre care 4 le-am dat jos alaptand iar in ultimele 2 luni de cand l-am intarcat pe ala mic am dat inca 5kg, prin clasicele diete insa de 3 saptamani stagnez indiferent cat si ce am mancat asa ca am descoperit Montignac care fata de dietele cu care eram obisnuita mi se pare floare la ureche. Ramane de vazut daca are rezultate si la mine cum are la voi.
Va las, urandu-va spor la slabit si cat mai putine abateri!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

claudia, ti-am trimis email, sa-mi confirmi te rog daca ai primit.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare tuturor,
Raport: 63.6
Adriana cum sa ma supar, Doamne Fereste! Doar ca am avut o perioada prea plina de evenimente si n-am reusit inca sa-mi reglez corect viata si regimul. Voi tine cont de sfaturile tale, de fapt, nici nu as vrea sa am abateri, pana pe 30 noiembrie, cand o fi Sfantul Andrei, sper sa n-o mai dau prin abateri. Ai sa vezi ce cumintica ma fac!
Meniu de azi:
dimineata: struguri
amiaza: mancarica de pui cu smantanica
seara: tot fructe, voi vedea de care

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna! Liliana, despre abateri, pot sa-ti spun ca in urma cu ceva timp dupa doar o saptamana de abateri constante intr-adevar (inclusiv dulciuri si ceva alcool) am pus la loc 2 kg., ceea ce mi s-a parut enorm. Sper sa reusesc macar sa nu ma ingras de sarbatori, va fi cam greu cu toate specialitatile specifice.

Ponei si Adriana, va rog sa-mi spuneti cata drojdie include reteta de painica, scuze dar nu am mai copt aluat crescut.

Claudia, si eu beau in fiecare zi ceai verde dar si cafea cu cofeina dimineata.

Spor la slabit!
Mihaela

Mergi la inceput