Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 8
lauricipani spune:
Buna dimineata fete dragi si frumoase! Va doresc la toate o saptamana cat mai buna si plina de vesti bune!
Cornelia Laura, si eu am aceleasi sentimente legate de capitolele deschise la mamici! Totul o sa treaca pana la urma si o sa fie bine si pentru noi. Aaaa, vezi ca sanii nu trebuie neaparat sa doara din primul moment, daca este bebel mai ai de asteptat cateva zile.
asi, noutati???
Va pup pe toate fara sa va enumar ca sa nu fac o gresala!!!
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
acd2you spune:
hai asi, da-ne si tu o veste buna. poate reusim impreuna. eu imi fac ceva sperante de un bebe, mai ales ca week-endul asta am muncit mult la curatenia in casa, am carat pe grasanul de andrei (juniorul) in brate, si cred ca ar fi trebuit sa vina musafirii pana acum, de la efort. am incercat eu sa ma menajez, dar cand nu are cine sa te ajute la treaba prin casa, o faci singur, asta e.
pentru toate fetele de la mine si de la andrei.
va mai scriu, ca azi si maine suntem in concediu medical, doar baiatul e racit si sta mami cu el acasa. dar momentan juniorul demoleaza tot ce a mai ramas nedemolat prin casa, asa ca fug sa il opresc pana nu e prea tarziu.
revin mai acusi.
asi spune:
Fetelor am revenit si noi.
Sambata toata ziua am umblat sa cautam covoare si nu am gasit nimic.Sambata noaptea Razvan a avut "program de urlat" din ora in ora.Stiam ca pregateste ceva.Nu s-a linistit decat cand i-am dat paracetamol.Dumunica avea niste muci pana la genunchi.Acum e la fel.Bine ca nu a facut febra.
Azi dimineta au venit rushii dupa ce toata saptamana nu am avut nici un semn dimpotriva de vre-o 4 zile am avut greturi seara si dimineata ca sa nu mai vorbim de sani care ma dureau de nu ma puteam misca.
Cornelia ai dreptate in privinta bu!Eu am terminat tratamentul de 3 luni.Daca nici dupa asta nu se arata nimic fac inseminare.
Irinuca felicitari si un bebe sanatos!
lauricipani spune:
asi
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
asi spune:
Laurici
Acd2you fa testul ala si da-ne si tu o veste buna.
Mie nu mi-a intarziat nici un minut ca altfel la ce manifestari am avut ma si anuntam gravida.
Luna viitoare trebuie sa vina prin 7-8 deci poate Niculas vine cu cadoul.
Familia mea
Razvan
roandre spune:
Geliza prin ce ai mai trecut si tu!
Sper sa rezolvati problema cu cheile cat mai repede...schimbati butucul la usa si masina ar fi bine s-o duceti intr-un garaj, intr-o curte, undeva.
Ufff, multi nenorociti pe lumea asta!
Mamaluidavid, eu sunt in ziua 11, UM a fost 28 oct. Dar numaram impreuna sa vedem ce iese luna asta!
Am vazut si pozele si tare dulcic este bebele tau.
Ce m-a distrat faza cu programul facut de bebe mic. Acum vreo luna in timp ce mami si tati prestau cu drag si zor iar bb dormea neintoarsa ne trezim ca Alexia se pusese in fund, se uita la noi (doarme cu noi in camera dar in patutul ei) si radea...va dati seama ca s-a dus tot cheful nostru de facut bbei urlatori...hihihi.
Noua din fericire nu prea ne face ea programul caci de mica doarme toata noaptea fara sa se trezeasca pana dimineata pe la 10.30 cel mai devreme. Hehehe cred ca bb2 o sa ne chinuie si pt Alexia ca prea nu am simtit ca avem bb mic in casa.
Cornelia, hai ca poate totusi este cu ochisori ca sa-i faci sotului un cadou frumos.
Si noi ne serbam numele maine, eu si sotul (Mihai si Mihaela) dar poate "punem impreuna" maine de cadou materializat peste 9 luni...hehehe, ce frumos ar fi.
Cica ar trebui sa nasc pe 31 iulie 06 daca as ramane acum....hai ca incep s-o iau razna.
acd2you, te asteptam cu vestea cea mare si tinem pumnii!
Asi multumim ca ne-ai trecut si pe noi in listuta!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
geliza spune:
buna fetelor si va multumesc pentru sfaturi...aoleu...pusesem emoticonul care arunca pupici si ala se cheama "bis"...si l-am sters...
ce sa zic, mi-am mai revenit...masina are casco full...din fericire am gasit al 2 lea rand de chei, deja am cumparat inca o cheie bruta ...saptamana asta ii punem alarma, ca nu avea...si Dumnezeu cu mila....despre casa, da, de dimineata am schimbat butucul de la iala si am pastrat inca una din cele vechi, dar mai sigura...aia e...parca ne-a tras ata acasa ieri ca atat ne-am gandit daca sa aducem cumparaturile acasa sau nu.....am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea...azi am fost pe la banci sa-mi refac cardurile si mi-am dat seama ca trebuie sa-mi cumpar portofel ca n-am unde tine banii....icet incet o sa refac si actele, dar e de alergat...multumesc ca m-ati ascultat, din nou...
despre starea mea de rau sa va zic?m-am trezit dimineata cu o senzatie de voma...care nu mi-a trecut nici acum...uratii...ca de obicei...habar n-am...nici nu au venit in forta, dar nici nu s-au oprit...am asa cateva pete...mai mult pe hartie....
Cornelia, ai mare dreptate...trebuie sa ma vada neaparat un medic
Acd2you, si eu sunt in concediu medical, dar fiindca este gradinita Marei in greva...
Asi, poate vine mos nicolae cu vreun bebel...sau poate mai multi ca asa ar trebui sa-mi mai vina si mie luna viitoare...pe 5-6...apoi urmeaza cornelia careia poate nu-i mai vine luna asta..
toate fetele
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
sim spune:
Irinuca ce ti-am spus??? Asta e nume predestinat pe lista noastra. Sa mai zica cineva ceva... Te pup si iti doresc sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur mult pentru tine. Te rugam sa nu ne uiti!
Daniela bine ai venit! Buna idee ti-a venit si e si mai bine daca te-ai hotarat sa o pui in aplicare. O sa spun si eu la fel ca celelalte mamici: trecutul lasa-l trecutului, tu traieste-ti prezentul ca e cel mai important. Daca iubesti omul asta si daca iti doresti inca un puiut...asta e tot ce conteaza. Iti doresc sa fie de bun augur intrarea ta pe DC direct la noi in lista si sa ti se implineasca gandul cat mai curand!
Eliza minunata alegere dr.Tutunaru. N-am fost la dumnealui niciodata, desi la cate laude am vazut pe DC, ma batea gandul macar sa ajung sa-l cunosc. Si stii ce: daca tot te-ai gandit la ce ti-a zis, poate vei merge asa cum ti-a urat, cu 2 liniute la purtator. Cum sa n-o primim pe Mara? Chiar avem nevoie sa echilibram balanta de fetite si baietei. Transmitem si noi pentru Mara de la Ruxi!
Acum vad mesajul despre hoti...nu am cuvinte. Noua ne-au spart casa acum 3 ani si nici in sfanta zi de azi nu au prins macar urma din ei. Daca masina e model rar intalnit, poate ca e o sansa sa-i gasiti mai repede. Mergeti in targul de masini, poate o vor duce acolo cu gand sa scape repede de ea.
Roandre exact la asta ma si gandeam. Numai ca eu desi am avut o sarcina foarte usoara, mi-a stat gandul la munca, la amenajarea (pe atunci a) noului apartament si ma gandeam din cand in cand in trecere si la bebe. Acum sa spun drept ma uit cu drag la toate gravidutele si imi vine sa le spun: bucurati-va, nu se stie daca sau cand va veti mai simti asa de minunat! Lasa ca ne-o veni si noua randul si sa vezi cum o sa invatam sa radiem de fericire!
Stefania sa-ti traiasca puiul ca tare scump mai e!
Cornelia sambata am prestat la greu activitati artistice de genul , asa ca duminica mi-am luat familia si am fugit in Mall. Am bantuit pe acolo cateva ore si apoi am trandavit la greu. Acasa e mai greu sa pun mana pe calculator, ca am una bucata sot care se joaca la greu si tre sa pandesc momentul psihologic cand merge el la baie or so (si nu totdeauna sunt pe faza). Dar de acum cred ca o sa-i fac program .
Acd2you eu tin pumnii in continuare! Spor la treburi, dar ai grija nu prea multa... Multa sanatate lui Andrei!
Asi hai sa mai asteptam o luna...si daca nu si nu...macar incepi anul cu dreptul . Dar e mos Nicolae, mai e si Mos Craciun...si cu toata nebunia Sarbatorilor, sunt sigura ca o sa mai uitam de preocuparea de bebe2 si o sa vina el singurel.
Va doresc o zi linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
asi spune:
Eliza,Sim
In concluzie nu am ce face decat sa astept sarbatorile.Daca ati sti voi cate sarbatori am asteptat degeba.Dar gata nu imi mai plang de mila.Ce o fi o fi si gata.Megem mai departe.
Familia mea
Razvan