Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 5
sim spune:
Ehei ce de activitate pe aici!
Iulia si eu as zice ca oboseala e la mijloc. Dar ce s-a intamplat cu Tommy de are probleme cu somnul? O fi prea stresat de gradi?
Laura si Laurici bine ati venit si sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede!
Asi, Acd2you eu acu m-am prins ca voi numarati impreuna! Pai poate iese de o dubla bucurie! Va tin pumnii!
Stefania asa te vreau. Mergem inainte ca odata tot o sa ni se intample... Daca vrei sa nu faca nodulet (o galma d'aia mica) la vaccin poti sa-i asezi peste o felie de lamaie. Pe mine m-a invatat o asistenta si tare bine mi-a prins. Febra (daca e sa fie) o sa fie mica, dar ajuta puiul cu ceva antitermic ce aveti pe acolo. Drum bun catre tara!
Cornelia tu mie imi spui de intrebat, ca fie-mea mereu ma bate la cap: "Mi-a mai trimis pupici Edi? (ii plac omuletii astia de pe forum si se uita la mine cand scriu) Sa-i spui ca l-am vazut in poze si imi place de el". Asa ca on sa fie cand o sa-i spun Deja anticipez un pe care o sa-mi ceara sa-l transmit. Ma execut cu cea mai mare placere. Si unul pentru mami
Laurici tu vrei bb4? Pai sa fie, ca si eu am ganduri de productivitate, numai de-as sparge gheata iar cu bb2.
Eliza saru'mana de intrebare, sunt in plin elan muncitoresc. Cred ca am avut o droaie de sticleti la cap cu ovulatia aia cu care ma laudam ca a venit inainte de vreme. Am ajuns sa cred ca orice bazaiala prin burtica inseamna durere de ovare. Azi-noapte chiar am simtit cum ma ia starea aia pe care o ai la ovulatie si mi-am zis ca sigur aveam ceva la bord duminica de mi-a trecut prin cap ca poa sa vina in ziua 8 . Asa ca am o vaga senzatie ca azi e ziua cea mare.
Asi chiar sunt curioasa sa vad cum arata biroul tau acum. Asteptam poze
Mami Irinel ne-ai uitat? Ce face samburel? Tu cum te mai simti? mai treci pe la noi cand ai vreme.
Va pup si sa aveti un we rodnic!
Mami Simona si printesa Ruxi
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Cornelia, . Nu ma supar, de ce sa ma supar? Din pacate, nu cred sa mai recuperez eu vreodata somnul pierdut, iar in ceea ce priveste ajutorul nu are cine sa ma ajute (in afara de sotul meu cat poate si cand poate). Mama este tanara, inca lucreaza, iar soacra nu vrea niciodata sa stea mai mult de 2 luni in Canada, deci...
Sim, nu stiu de ce nu mai doarme Tommy bine noaptea. In zilele din urma a avut nasucul cam infundat si poate si de aceea a fost mai agitat... Eu stiu?
Noi vom intra in curand in perioada de asteptare (asa de urata imi este...). Sotul meu, zapacit de atata activitate , incepe deja sa ma intrebe: "ei, este sau nu este?" Ce bine ar fi daca as stii deja....
Pupici tuturor (mamici si puiuti)!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
cornelia_laura spune:
lauricipani, ma bucur ca ai venit alaturi de noi. Eu citesc mereu la"aspirante" si la "endometru" asa ca stiu ca ai trecut prin multe incercari pana acum( una destul de recent). Te felicit si te admir pentru inversunarea cu care lupti sa mai ai un bebe si pentru puterea psihica de care dai dovada. Un buchet mareeeee de de la mine!
sim, sa sti ca si eu am avut impresia luna asta ca am avut ovulatie , in zile diferite bineinteles, asa ca am ajuns la concluzia desteapta ca nu-i bine sa fi nici ignorant dar nici sa tai firu'n patru tot timpul...ca ajungi sa o iei pe aratura cu atatea semne de ovulatie, de sarcina, de invazie, de....
iulia, si eu tot in perioada de asteptare si desi nu am prea mult timp sa ma gandesc la asta mi se pare foooarte lungaaaaaaaaa...
stefania, DRUM BUN si sa va priasca calatoria asta.
asi, m-ai facut curioasa cu perdeaua, de abia astept sa o vad.
Eu ziua 25 CM si de cateva ore ma doare burtica ca si cum mi-ar veni musafirul. O veni mai devreme luna asta? Ca la un ciclu de 33 zile e cam devreme sa ma doara de acum , nu?
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
lauricipani spune:
asi abea astept sa-ti vad perdeaua.
sim asa este, il vreau pe bb 4 care sper din tot sufletul sa fie bebelushca
cornelia_laura
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Laura B spune:
quote:
Originally posted by lauricipani
Cred ca sunt cea mai batrana mamica
laurici, vrei sa ne luptam in ani?
Oricum, nu varsta din buletin conteaza, nu? Sa-ti traiasca baietii si sa auzim cat de curand despre fetita
asi, multumesc ca m-ai trecut pe lista.
Pentru toate mamicile din nou aspirante: pentru primire si mult succes!
Laura
cornelia_laura spune:
Am intrat doar sa va urez Noapte Buna la toate.
Si un sfarsit de saptamana cat mai reusit
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
roandre spune:
Salut mamici din nou aspirante!
Va citesc de ceva vreme dar tot aman sa scriu. Si eu aspiranta dar sper ca nu pt mult timp. Am deja o fetita, Alexia Maria nascuta pe 26.08.2004 si imi doresc, de fapt ne dorim f mult inca un bb...daca se poate baietel (acum mai fac si nazuri).
Ce sa zic...si prima sarcina am obtinut-o tare greu (monitorizari ecografice, grafice de temperatura, stimulari, etc) cand practic nici nu mai speram.
Desi nu ne protejam de cateva luni bune minunea tot nu a venit. De luna asta incep iar cu grafice de temperatura si sper sa "prind" momentul.
Va pup si sper sa devenim mame inca o data cat mai curand!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mamaluidavid spune:
Neatza dragele mele!
Si uite cum programul meu de facut fetita s-a dus pe apa sambetei,am analizat bine situatiunea si m-a palit! Eu de fapt vreau inca un bb,daca e sa fie fata foarte bine,dar bb sa fie
Sotul meu saracul nu imi zice nimic,stie ca sunt dusa rau de tot,mi-e ciuda ca am dat bani si nu ma pot tine de program dar asta este.
Asa ca lasam totul in mainile lui Doamne-Doamne,El stie cel mai bine
Dezamagirea si "problemele" de saptamana trecuta m-au facut sa vad lucrurile altfel,parca totul e atat de clar acum,brrr
Asa ca,acum ca sunt aproape de ovulatie la greu poate se prinde ceva,daca nu,timp este destul,nu?
Sa auzim de bine!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
mamaluidavid spune:
Roandre bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa vina minunea cat mai repede!
Fetele va multumesc pentru urari,sper si eu sa fie bine pe drum,abia astept sa mananc bunatatile de prin Romania,m-am cam saturat de mancarurile de pe aici
Stefania si David 24.12.2004
Poze