Mamici din nou aspirante(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinere!Va veni si luna aia cand o sa dau si eu vestea buna ca doar o astept de 7 ani.Poate chair luna asta!

Multumesc si de sfaturi pentru perdea si covor.
Bun venit Laurei si Lauricipani.Dragame aLurici fiul tau cel mic e nascut in aceeasi zi cu mine!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

asi, asta este motivul pentru care m-am simtzit aproape de tine de la inceput. Acum stiu ca sigur o sa obti ceea ce doresti repede.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Laurici, iar fiul tau cel mare e nascut in aceiasi zi cu sotul meu

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

geliza ma bucur. Dar, ia spune-mi si mie, este baiat bun sotzul tau? Ca al meu baiat este tare zapacit! auzi la el: student la psihologie... cred ca doreste sa afle cat de traznita este mamica lui

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Gata,am facut si vaccinul!
Mai ce baiat curajos am si habar nu aveam! Eu ma asteptam la tipete si crize,de unde el a ras tot timpul,nici nu a simtit cand a introdus acul
Laura B/b] si [b]Lauricipani bine ati venit si sedere cat mai scurta!
M-am hotarat,pe 15 luna asta o sa venim in Romania,sper sa fie mai bine ca data trecuta,anul asta in aprilie a fost groaznic,David avea 4 luni,12 ore am stat numai cu el in brate,plangea
Acum ca e mai mare sper sa fie mai bine,am scurtat si drumul,nu mai mergem in Otopeni si de acolo cu masina pana la Sibiu,am gasit bilet Tokyo-Austria-Sibiu.
Asa ca nici luna asta nu o sa vina fetita mult asteptata,aveam unda verde in perioada 17-21 nov(sincera sa fiu oricum era imposibil fiind foarte departe de ovulatie)
Asa ca acum incep pregatirile pentru plecare,mama mea e in extaz,ce bine o sa fie!!!!!!!!!!!!!!!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

da Laurici, baiat bun sotul meu...nu-si neaga zodia...numai ca el e nascut a 2 a zi de paste...si sub o stea norocoasa...melodia lui favorita e "m-am nascut cu mir in frunte"...manea, bineinteles

Mergi la inceput

mamaluidavid sa ai drum bun catre patria mama!!!
Sa vezi ce bine o sa fie acasa!

geliza, eu l-am nascut in Vinerea mare! melodia asta chiar ca nu o stiu, cine o canta? Ce-ti este si cu baietzii(barbatzii) astia...sensibilosi rau.

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

laurici, hai ca mi-ai dat tema de cercetare...uite ca am si gasit...pai cine sa cante, daca e manea....Adrian...ACM, sau de vito cum si-o zice acu'...v-ati prins ca nu sunt fan, nu?...sper sa nu-mi sara nimeni in cap........
Stefania, sa ai un zbor placut, David sa fie cumintel...si sa va simtiti bine in familie

Mergi la inceput

Sotzul meu (cu toate ca este Grec) este fan ACM!!! Cand il vede asa pitic moare de dragul lui........

Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laurici

Fetelor mi-am gasit perdea!Dupa ce e gata fac o poza si v-o arat.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput