Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna!

Alice...calciu gluconic...jumatate de fiola(5ml);inainte existau si de 5ml pt.copii,dar acum nu mai sunt decat de 10 ml.

Fetelor,azi a fost prima zi cu BONA!!!!!!!!!Chestia e ca suntem acasa si eu si tata(a intrat in concediu de azi)..dar asta e..are timp sa invete tot ce trebuie.A fost super bine,neasteptat de bine,David s-a comportat ca si cum ar cunoaste-o de mult;si tipa cu curaj..nu-i era teama ca ii spuneam eu ca s-ar putea sa nu manance,sau cand a inceput asta sa faca crizele de riguare ca nu-l lasam la calculator;vroia chiar si sa-l culce dar nu am lasat-o,azi a stat cu noi in camera ,dar l-am culcat eu,am zis sa vada deocamdata cum fac .Mamaaaa..a stat copilul meu sa-l hraneasca asta...nu-mi venea sa cred,chiar ii facusem azi cartofi cu orez la cuptor si mi-era ca nu mananca,dar sa vedeti ce a halit de la bona...Bun...ok....

Marceloooo...ce a avut fata?Enterocolita?

Va las...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Asta patesc si eu, transpir leoarca pana ajung jos in strada cu el, si-s deja plina de nervi, ca io nu suport sa fiu transpirata de cum ies pe usa mai ales. Si acum de cand a dat frigul si trebuie 4 bluze si ciorapi lungi si fasul si caciula si ghete....oioioi....ce bine era vara cu bermude si un tricou acolo!
Normal, la dezbracat e primul, mai ales daca-i spun ca mergem sa facem baita, se dezbraca instant si sta ca pisoiul sa trag toate hainele de pe el.

Mergi la inceput

Na, Simona, te-ai pricopsit cu bona ca lumea se pare....cat ii dai pe luna? si ce are de facut? E tanara? Deci de acum, o sa fi fresh tot timpul, si cu nervii la locurile lor, ca ai ajutor :)) Io raman singura pe baricade, cu nervii sariti. Da-mi deschid agentie de bone la anul, am stabilit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - sanatate muuulta Alexandrei !
Lia - pupacionesuri de la noi
Simona - felicitari pt bona !
Carmen - Ilinca e o fumoasa, imi place ca face si ea parte din categoria slabanoagelor :-)

Mey, io mi`s singura nebuna care iese cu copilu` pe intuneric, ceata, vant ???
Adica aseara am stat pana pe la 21,20 prin fata blocului ... infofolite si noi Giuliei ii place afara foarte mult, pe jos si mai mult. Ne imbracam din mers ... io full, pe Giulia o scot fara geaca si caciula din casa si le luam in lift si cand ajungem in casa scarii E problema cand venim acasa ... deh, nici caini nu mai umbla pe strazi ... urla si daca o iau in brate se zbate si face scandal; ii trece doar cand o las sa intre singura in lift .

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria- curajoase foc suntet voi sa stati afara pana-n 10 seara. Lui Danut nu-i place pe intuneric. L-am scos si aseara, am iesit pe semi-lumina asa, sa se plimbe pe jos ca in carut ii e frig, si cand s-a-ntunecat bine-bine s-a catarat in brate.
Io in loc sa sforai stau si belesc ochii-n computer, ca deh, sunt hodinita....da m-a pus nevoia sa beau 2 pahare de Cola si asta a pus capac la somnul meu. In fiecare zi promit ca-ncerc sa dorm cu Danut MACAR O ORA DUPAMASA, si ba rod o ciocolata, ba beau cola, ba un capucina si culmea, nici nu mi-e somn, da-s obosita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liooo - io am renuntat de luni (iarasi) la cioco si capuccino si pepsi si alte de`astea ... de dormit ... instantaneu cum apuc, dar tot nu-mi revin, nu stiu ce draqu` sa mai fac sa nu cad franta la datorie seara, efectiv sunt rupta de oboseli, cu nervi si suparata foc
Pe Giuoia nu o deranjeaza bezna, din contra, fuge de mine si nu o deranjeaza sa ramana singura, cand o strig raspunde cu cate un "daaa" si gata, dupa ce alearga si se satura vine la mine si ma imbratiseaza, iubirea asta dureaza o secunda si incepe iarasi alergarile. Daca ati vedea ce moaca am cand ajungem acasa, zici ca m-au impuscat, iar capra mica e fresh

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumim de aprecieri!
daria, sa stii ca asa cind o vezi zici ca e slaba, da` e imbarnata, daca intelegi ce vreau sa zic. asta e, intra in categoria "pana de pasarica"
eu evit sa-i scot pe vint si/sau ploaie , in rest ii scot, da` exista o big problema, nu prea apuc si dupa amiaza ca uite se trezesc tirziu si eu mai am de facut una, alta iar la capitolul ajutoare suntem cu liniuta. acu` de exemplu l-am trimis pe ionut in fata blocului singurel, macar el sa ia aer.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simona, multumesc ! Banuiam eu ca e vorba de 5 ml de calciu si nu de 10 ! Doar ca proasta aia de doftorita a uitat sa precizeze amanuntul acesta cind mi-a explicat ca tre sa ii dau o fiola intreaga, nu jumatate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si felicitari pentru inceputul fructuos cu bona ! Sa tina tot asa, Simonici!
P.S. Am facut un album nou, de noiembrie, si am pus trei poze ale smecherelului meu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Da,femeia pare de treaba ,si ce mi s-a parut misto este faptul ca a mai avut grija de copii si stia despre ce-i vorba:ora de culcat,mancarica pasata,tra-la-la la masa..se pricepea...

Mai,eu i-am zis ca trebe' sa stea cu copilul,sa-l hraneasca,sa-l culce;la capitolul iesit afara eu sunt cam in urma,tot pt.motivele pe care le-ati enumerat si voi,dar tipa a insistat sa iasa cu el afara azi dupa masa de pranz..asa ca am iesit cu ea ca ea era dispusa sa iasa singura....maine a zis ca vrea carutul ca a cocosat-o azi....

Ii dau 3500.000 pe luna.

A am uitat sa va zic ca s-a bagat azi la spalat vase,la sters praf,mi-a spus sa-i zic daca am nevoie de ajutot ca n-o deranjeaza;a zis chiar ca o sa ne faca si pizza intr-o zi..deci pare ok...na..o fi vrut si ea sa impresioneze...eu sti..sa fie asa de minunata?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput