Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salut gagici
of, marcela, imi pare asa de rau ca ati juns la transfuzii...pt fetele care intrebau, alexandra are rotavirus, mititica de ea.
carmen, ai 2 copii...jos palaria, unu mai reusit ca celalalt. sa fie sanatosi!
caro, rozeola a tinut 2 zile (adica petele), dar au ramas mofturile. ma bucur insa ca a reinceput sa pape. la multi ani inca o data pt maine
ieri l-am lasat pt prima data pe pupi cu o prietena vreo 3 ore si a fost super cuminte. a incepu sa planga cand m-am intors
simona, sa va fie bine cu bona, fara incidente
simona cealalta, cum e la munci, nu zici nik?
sanatate la copilasii mucosi si va pup pe toate

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Simona, pai tu nu ai decit motive de bucurie !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liniste multaaa pe la voi...mey..nu-i vineri!
Marcela sanatate..deci pina la urma tot ati ajuns la spital...
Carmen ..am vazut belita...s-a mai ingrasat! Leita tati! Si mall-ul...tare frumos pare...
Alice l-am vazut pe Gizmo...doctorul in devenire...
Simona R..ma bucur ca ati rezolvat-o pina la urma cu bona...si inca bine...
Daria...ce draguta esti..cum povestesti..Uite link-ul...se pare ca mai multe nu ati putut sa-l accesati http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/cb7e&.src=ph&.tok=phFe53DBheYbOVyB
Nicole..te dadusem disparuta...
Adina iar ai disparut mami? Am uitat sa te felicit pentru avansare...
Nici Luca nu sta la imbracat....
Roxi...fa si tu un filmulet cu Patrick dansind...si trimitemi-l si mie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata. Hmmm, dimineata, la mine, caci voi v-ati saturat de munca azi.
Olivia, vazut dinozaurasul cel verde. hehehe, vazut si codita lui. Si din cate inteleg dinozaurul cel mic are afinitati catre pisici.
Fete cu copiii "virusati", ce faceti? Vremea asta bat-o vina, ea le incurca pe toate. Si mai ales da bataie de cap la pitici si mamici. Uff si cate mai avem de tras cu ei, pana se marita sau insoara. Asta nu e decat inceputul.
Tot citind mesajele voastre mi-am amintit de Adeluta, ce mai face ea scumpa mami.
Cum danseaza ea dand din fund. De fapt picioarele ii raman pe loc si numai fundul si putin umerii se scutura in ritm de dans. Am filmat-o si i-am aratat-o lui tati. Cica de la mami (subsemnata)i se trage ca asa dantuia mami cu ea in burta.
A si vorbeati de buzunarit...sa va spun eu ce face puiul meu. A invatat-o fratele meu cel mare care sta in aceeasi curte cu ei, ca de fiecare data cand vine acasa sa-i aduca cate ceva. Si sa vedeti cum il vede cum il cauta prin buzunare sau prin plase. Am si fotografiat-o cu capul bagat intr-o plasa. Dar asta numai cand vine "tati", ca asa ii spune. E drept ca seamana cu sotul, mare de tot, dar si aude prin casa nepotii mei "tati" in sus "tati" in jos.
Si cel mai frumos a fost cand incerca ea sa probeze papucii lui mami. Habar nu am cum de stia cum se baga piciorul ii ei, cert este ca se cocotate in papucii mei si voia sa mearga. Dar nu prea ia reusit chestia cu mersul. Si radea fericita , aratand ca motanul incaltat.

Hai multa sanatate puiutilor si nu numai lor, ca sunt si mamici bolnavioare pe aici.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, 3.500.000 /luna pentru 8h/zi??
olivia, asa ti se pare, ca s-a mai ingrasat? m-as bucura, da` numai io stiu cum imi iese pe oki... si-n seara asta am pus-o la tat-su in brate, el minca orez, nici n-a vrut sa se uite spre mincare, intr-un final i-am pus doua boabe in mina, le-a studiat pina ce le-a strivit intre degete. am incercat si aseara si-n seara asta cu piine cu almette, isi scutura limba de brinza adica si-o stergea cu degetele... n-ati vazut asa ceva!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

azi la mine a fost o ziua mincarurilor arse, in fine, orezul numa` s-a prins da` acum am reusit sa ard fasolea... si am o hota, trage tot, pina nu-i arsa mincarea de tot nu se simte miros de fum...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen ..he,he..si eu le am cu arsul..Da asa mi se pare ca s-a mai implinit....Ai incercat sa-i dai singurica sa pape....sau cind ii dai tu ..sa-i dai ceva sa se joace ..si astfel sa deschida gura fara sa realizeze? Stii ce mai fac eu? Uneori .cind nu vrea ce-i dau eu..ii desfac o banana,de care stiu sigur ca vrea..ma fac ca-i dau si cind deschide gurita...ei hop cu mincarica...si merge!
Liliana..ee draguta este Adela...fetita mare ce mai!

Mergi la inceput

Hai sa va arat ceva haios....uitati aici o vrajitoare adevarata...chiar sefa mea:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/8314&.src=ph&.tok=phXR63DBvoiIIkWW

Mergi la inceput

olivia, cum sa va explic io ca sa ma fac inteleasa... pe ea nu o pasioneaza mincarea, nu maninca cu lingurita, ia citeva guri si gata, deci chestia cu "azi doua lingurite, mine mai multe" nu a fost aplicata pina acum... pina la urma fac un filmulet s-o vedeti, asa o sa intelegeti ce zic... stiu si eu pacaleli, ca nu le-am uitat inca de la ionut da` la ea nu tine!!
ema, pe unde esti? cum ti-e??
tiii, ce miroase-a fum in casa....

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

hihihi, o stiu pe sefa ta, am mai vazut-o in poza aia de la NASA

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput