pret Prograf ?

pret Prograf ? | Autor: Porumbel30

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutorul vostru!
Daca cineva dintre voi are in drum o farmacie si poate rupe cateva minute din timpul lui sa intre sa intrebe cat costa o cutie de "Prograf" (ma intereseaza cutie cu capsule de 1 mg in special) ar face o fapta super buna!
Ma mai intereseaza daca acest medicament e gratuit sau nu (cu reteta de la dr. bine-nteles!).
Multumesc anticipat!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cutia de Prograf - 50 caps de 1 mg este 5.750.000 lei (pret de farmacie). Nu se gaseste decat in anumite farmacii care au contract pt produse de transplant. Din cate spun colegii mei, se elibereaza gratuit daca ai reteta de la dr. Am inteles ca medicii stiu ca trebuie reteta speciala un formular de GRATUIT, caci acest medicament e cuprins in programul de transplant. Mai multe detalii nu iti pot furniza, trebuie lamurit aspectul asta cu eliberarea retelor gratuite, care pot avea ceva special in cazuri din acestea pt medicamente mai deosebite./
Sanatate multa!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Iti multumesc mult pt. raspuns!
Mai am o intrebare:orice dr. de familie poate da reteta din asta speciala sau numai dr. nefrologi?
Imi poti recomanda dr. sau clinici de nefrologie "bune"?
Multumesc anticipat pt. ajutor!

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Draga mea, eu nu lucrez direct in domeniu, de aceea mai schipatez si nu-ti pot da informatiile complete. Acvum am intrebat ce stiu colegii mei si mi-au spus ca stiu ca reteta se obtinme de la un medic urolog, ca urmare a recomandarii primite de pacient, in scris, de la clinica unde s-a efectuat transplantul.
Daca imi poti spune mai CLAR care este problema, s-ar putea sa iti gasesc un raspuns cu detalii. Altfel bajbai si eu.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput