Copilasi de sept-oct 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Super pozele de la Polivalenta. Cand mai iesiti sa ma trageti si pe mine de maneca, ca nu e departe de mine si poate ies si eu.

FROSA, ai niste baieti tare frumosi si mereu ma uimesc cat de blond este puiul tau

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne, de cate ori va aud vorbind despre ceea ce indurati cu bebeii vostri la aparitia dintilor ma ingrozesc si in acelasi timp ii multumesc lui Dumnezeu ca ai mei (nici Ioana si nici Damian) nu s-au manifestat deloc. Au aparut dintii, maselele , caninii pe nesimtite.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Sa va spun o veste mare(pentru noi) : are mama bazuc fotomodel DC!!!!!!A aparut gombotzul meu pe prima pagina DC!!!

Iulyp felicitari pentru burtica!!!

Noi ne-am repatriat de la tara cu un dintzoc in plus(dupa o noapte de urlete ca de obicei)!!!Deci are 8 dinti bazucu meu(incisivii)!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Iulyp, felicitari. Sa ai o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.

Pufymic, felicitari micutului pufisor.

Cybip, eu nu i-am dat lapte acru.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mada eu am dat jumperul acum o luna pt ca nu statea mult in el si oricum trebuia sa stau linga el ca altfel se dadea cu capul de rama usii, catelul este al meu dar mai sta si pe la soramea, la olita a facut f bine o saptamina .. acum am stagnat, sper sa te rezolve baia cu sare .. la mine a fost o mare descoperire si usurare

Multumim de aprecieri Georgiana, Roandre si Lili Toma precum si tuturor celor care au vazut pozele si s-au minunat cit de frumosi sunt baietii mei

Pufy mai da ce surpriza, pot sa ma dau si eu mare cu el? in sensul ca uite mai bebelusul (adica baietelul) de pe prima pagina este din grupul nostru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Cam asa ne sta noua parul mai tot timpul....si nu folosim solutii speciale pentru asta :D

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

am vazut pozele din polivalenta, wow ce de copii umblatori si ce draguuuuti, nu s-a batut nici unul ??

mcm este mortal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61259" target="_blank">Copilasi de sept-oct 2004 (90)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

Mergi la inceput