FIV 47
Raspunsuri - Pagina 9
Kariris spune:
Da Flori, sunt zapacita... in timp ce-i scriam Crinutei, ma gandeam si la ce am vorbit aseara cu Cecilia si ai vazut ce a iesit! M-a afectat rezultatul Crinutei. Desi cu toate stim ca-i una din variante...o acceptam foarte greu!
Kariris spune:
Nounou, stiu ca nu-i momentul de glume dar sa-ti spun o faza haioasa: io-s cea mai tare: inainte de fiv, chiar inainte de diphereline mi-a iesit valoarea Beta HcG 0,9 - deci cand nu eram gravida...ei si dupa fiv, valoarea 0,00! Adica...sa fie clara teaba! Nici macar asa de bun simt un 0,2 sa stiu si eu ca-au trecut niste embrioni pe acolo, nu frate 0,00 de ziceai ca am facut tratament cu apa plata (fara lamaie)!
Kariris spune:
Nounou, dar valoarea de 0,9 dinainte de diphereline era PE BUNE!!! Facuta in 3 laboratoare diferite si un test clear blue slab pozitiv si ultima echo dinainte de diphereline cu un "sac gestational???" care se vedea bine de facuse saraca Denisa P. ochii de melc si m-a trimis la Beta HcG. Ca altfel nu as fi facut eu testul de sange inainte de diphereline!
Nu stiu frate ce-o fi vrut Doamne Doamne sa-mi arate atunci! Ca se poate,...dar doar cand vrea El, sau?
Cert e, ca si eu ca si Crinuta am avut "n" semne ca ar fi cazul s-o las balta! Dar eu sunt perseverenta
nounou spune:
Cred ca ai interpretat corect mesajul de Sus ... in plus trebuie sa ai incredere, ca se poate :)
Offf, pragmatic vorbind, cazatura ta a fost dubla, insa ma bucur ca ai gasit puterea sa faci haz de necaz
Cat despre semne .. in momentele acelea cine mai face diferenta care sunt in realitate si care sunt rezultatul sugestiei? Nu exista, de fapt, semne bune si semne rele, fiecare organism e diferit si oricum speri pana in ultima clipa, n-o sa-ti vina sa crezi, dar speram inca dupa 0.4!!
Kariris spune:
Asta-i viata...cu bune, cu mai putin bune..oricum cel mai de pret lucru-i sanatatea! Hai ca las filosofia si te pup!
asi spune:
Fetelor Crinuta e daramata rau.Ieri nici macar nu a vrut sa va scrie cum a iesit testul.Vroia sa va spun eu.Imi pare asa de rau ca trece prin asta.Eu o cunosc personal si stiu ca ar fi o mama buna.Cam stresata dar buna.Ca sa nu mai vorbim de sotul ei.Fiul meu, Razvan s-a indragostit de el.
Stiu ca va veni si timpul ei.Stie si ea asta.Cu toate o stim dar din pacate noi vrem ACUM.
Va pup pe toate si tin pumnii stransi pentru Cecilia si pentru Danutza.
Lachi.
Familia mea
Razvan
Liana30 spune:
crinuta imi pare tare rau..cuvintele acum sunt de prisos..
sunt si eu alaturi de tine,..si uite am intins o mana,,apuca-ma si hai sa mergem INAINTE impreuna..hai fetelor care mai veniti
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
lucia1 spune:
Crinuza,nu stiu ce as putea sa-ti spun,dupa cum au spus si felele trebuie doar sa-ti gasesti forta si sa mergi mai departe.Viata continua,capul sus si cu D-zeu inainte.Si eu am fost f dezamagita si dezorientata la cele 2 inseminari si la FIV(nu credeam ca viata mai are un sens)dar d-zeu mi-a dat forta sa merg mai departe.Nici nu vroiam sa mai aud de nimeni8fam,prieteni pt mine eru ca si morti).spunea mereu ca nimanui nu ii pasa de mine,ca sunt singura aici si ca toti dorm linistit pe perna lor pe cand eu am prb.Eu nu cunosteam atunci acest sait,eram atat de singura incat de multe ori ma gandeam ca vreau sa mor.acum a trecut un an de atunci,eu sunt mai optimista si dupa cum sti speranta moare ultima.Eu nu stiu cu ce as putea sa te consoloz cu niste cuvinte,dar gandeste-te ca d-zeu nu doarme ci doar ne pune la incercari grele.Vreau sa-ti spun ca eu de o sapt mi-am cumparat un catelus si ma simt mult mai bine.am timpul mereu ocupat cu catelusa mea si sunt f bucuroasa ca a venit in viata mea.Stiu ca nu tine locul unui bebe dar ne mai alina durerea.Eu te pupic si iti doresc tot binele din lume.Pe curand!
lucia1 spune:
Scuzati de greselile de ortografie pe care le-am facut la subiect dar eram pe fuga.PUPICI!