FIV 47

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Fetelor dragelor,eu de citit va tot citesc ,dar scriu rar.Asta nu inseamna ca nu traiesc fiecare emotie alaturi de voi.In afara de felicitari pt. Rh,si muulta bafta Ceciliei si Danutzei,vreau sa scriu cateva cuvinte pt. Crinuta.
Draga mea,e dezastruos prin ceea ce treci ,dar trebuie sa ai credinta si forta de-a merge mai departe cu un singur gand,acela dea-ti stringe in brate copilasul muuuult dorit.De ce spun toate astea?Pt. ca sunt Stan Patitu"Am la activ 8iui si 4 FIV,iar acum sunt in plin foc si cu muuuuuulta speranta la al 5-lea FIV.(in 12 punctie si cu ajutorul lui Doamne Doamne in 14-15 ET).Dupa fiecare esec aveam senzatia ca nimic nu maai conteaza ,ca sunt fara iesire ca nu voi avea niciodata bebe,si mai mult imi spuneam gata a fost ultima data.Dar cum timpul le vindeca pe toate ,iata-ma din nou inhamata la treba cu multa speranta .Intre timpde un an avem si dosar de fam adoptatoare,dar cum legile la noi in tara in privinta adoptiei sunt tare proaste,nu am reusit sa luam un bebe mic-mic,iar acum trebuie sa ne reinoim atestatul.Deci draga Crinuta,te inteleg mai mult decat iti inchipui,si iti doresc sa ai taria sa treci peste acest moment nefericit,iar daca mai tarziu vei crede de cuviinta sa o iei de la capat.Eu tot cred ca perseverenta e calea spre reusita.
Va imbratisez cu mult drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Crinuta ,draga plangi ,descarcate si mergi inainte, viata e frumoasa cu tot ce ne da D-zeu. Eu la primul FIV am avut HCG 0.04, iar la al doilea ca si Lachi 0.00 ( cred ca de aia i-mi place de lachi). Si eu mam gandit atunci "de ce oare numai pe mine?", dar in zilele acelea am vazut pe strada un om fara picioare care nu cersea si mi-a fost rusine de gandurile mele ( se poate si mai rau am zis).Sa fim sanatoase si sa perseveram asta e deviza.
Cecilia si Danutza bafta , sa fiti cuminti si cu la purtator.
RH felicitari si sarcina si sarcina usoara.
Monica si pt Mihnea.
Celorlalte fete.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ati vazut aseara la stiri ca la Spitalul Universitar Buc este o metoda pt extrauterine sa nu mai taie trompele? Bombardeaza fatul cu niste granule care nu-l mai lasa sa se dezvolte si apoi se resoarbe.
Ce pacat ca s-a descoperit prea tarziu pt mine.........
Daca se intampla asta acum 9 ani nu mai trebuia sa-i intalneasca doctorii pe cu bietele ovule pt a rezulta embrionii si apoi daca se prind .
Dar sa speram ca vor descoperi nu f tarziu reconstruirea trompelor. I-mi doresc copii, dar nu la 67 de ani ca madam Iliescu.
Va pup cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor,
VA MULTUMESC MULT la toate ca sunteti alaturi de mine. Nu va mai scriu prin ce trec, majoritatea stiti din pacate. Va multumesc mult, nu stiu cum ar fi fost fara voi.
Cecilia, Danutza, Minnie si celelalte fete care faceti acum tratament sau asteptati va tin pumnii.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinuta, cand simti nevoia, cand poti, cand simti c-o iei razna sau cand ti-o fi bine, sa stii ca noi suntem aici, te iubim, am trait alaturi de tine toate momentele si vom fi alaturi de tine oricand!!! Aici vei gasi intotdeauna suport. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cristinici, deci...m-am prins io bine ca-ti place de mine, ai? E reciproc sentimentul, sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Crinuta,ma bucur ca mai treci pe aici,sa-ti descarci sufletul

Minnie,iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie cu noroc si sa ne anunti ca esti .Imi pare tare rau pt esecurile tale .

Danutza,Ceci ,bafta muulta va doresc!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Am fost joi la dr., din pacate nu are rost sa mai repet analizele - am fost la cel mai bun genetician din tara, situatia nu e foarte roza, dar nici tragica. Sunt sanse destul de mici sa reusesc, dar totusi exista si am decis sa continui. Ar fi fost ideal daca s-ar fi facut si in Romania diagnostic pre-embrionar, din pacate nu este posibil. In felul asta as fi fost sigura ca se introduc doar embrionii sanatosi. Am inceput ieri injectiile si voi continua 12 zile. Cred ca pe 16 noiembrie ( dupa calculele mele ) voi face punctia si pe 19 nov. embriotransferul.
Eu sunt ok, inca sunt optimista, nu ca si pana acum, poate sunt doar mai realista.
Cu Gonalul am rezolvat, multumesc fetelor care s-au oferit sa ma ajute.
Crinuta: alaturi de tine! Nimic din ce ti-as spune acum nu te-ar consola! Ma rog sa gasesti puterea sa o iei din nou de la capat, cat mai curand!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Cami,ma bucur ca ai decis sa continui.Iti doresc din suflet sa fie bine,iar tu nu inceta sa te rogi Domnului sa ai bb sanatos..Te pup si tinem pumnii

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Flori multumesc din suflet!

Cami

Mergi la inceput