FIV 47
Raspunsuri - Pagina 8
flori76 spune:
Crinuta (mai multe...nu pot sa spun)
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Teli spune:
Pentru fetele care vor sa mearga la Dr Dracea pentru FIV , am o veste.Eu am trimis niste intrebari pe mail legate de viitorul meu FIV iar odata cu raspusurile care le asteptam , dna Doctor mi-a comunicat ca in perioada februarie-aprilie 2006 nu e in spital, probabil merge la vreo specializare .M-am gandit ca e bine sa va spun si voua.
Mult succes tuturor si multa sanatate , va doresc!
andicu spune:
Buna dimineata dragelor!
Revin dupa 1 saptamana de absenta .Ieri nu am apucat sa scriu,azi vad si eu noutatile. O sa ma exprim in ordine cronologica :
Rh, FELICITARI ! SA FIE INTR-UN CEAS BUN! multa sanatate si un bebe sau 2 ?! la fel si frumosi !! asteptam sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii !
Crinuta, iubita, imi pare tare rau si, sincer, parca am un ghem in stomac cand ma gandesc prin ce treci !!! nu dispera, eu zic ca mai ai o sansa! si eu cred ca e prea devreme ptr test si mai ales, pana nu vin uratii nu ai nici-o confirmare clara!!! capul sus si fii optimista!!! noi suntem alaturi de tine !!!
Ceci, iti tin pumnii !!!! stai linistita si relaxeaza-te, gandeste-te numai la lucruri frumoase si fii optimista !!! sa dea Dumnezeu sa ne dai vestea cea mare peste vreo 10 zile!!!
Monica, slava Domnului ca sotul tau e bine ! multa sanatate si refacere rapida ! pupici lui Mihnea si tie multa putere ca ai nevoie cu 2 "copii" de ingrijit !!!
Salutari si tuturor de la mare !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
crinuta71 spune:
Fetelor, va multumesc ca ati vrut sa ma incurajati, dar a ieri am facut testul de snge, nu din urina. Valoarea a fost 0,1 si era ziua 14 de la ET. Am vorbit ieri seara cu dr. si a zis ca nu am reusit si sa intrerupt tratamentul. Din pacate asta e si sunt intr-o stare groaznica. Am sa va mai scriu alta data, cand voi fi in stare. Va pup pe toate.
saftoiu_gina spune:
Crinuta si eu am avut valoarea mica la primul test,nu era ca al tau ,intradevar,era 21 si mi-au spus sa nu intrerup tratamentul deloc si am repetat testul de vreo tri ori la diferenta de doua zile intre ele ,mi s-a spus ca la unele persoane urca mai greu valoarea in primele zile.ma refer la zilele dupa cele 14 trecute de la ET.Mie la al treilea test de singe a ajuns la 1160 .
Eu totusi sper sa -ti mai creasca valoarea,mai repeta testul o data sa fii sigura,eu asa as face.
Kariris spune:
Crinuta, stiu perfect prin ce treci tu acum...din pacate... iti doresc multa putere sa poti trece peste esec, sa intelegi ca viata ta totusi are o ratiune chiar daca ai pierdut acum, tu nu ai absolut nici o vina, asa a vrut Dumnezeu. Toate se intampla cu un rost pe lumea asta...nu o lua razna, te rog! Stiu ca nu concepi si nu intelegi de ce s-a intamplat asa dar incearca sa accepti si SA TRAIESTI mai departe. Si cand ti se vor vindeca ranile vei vedea tu ce vei face. Te pup si iti doresc numai bine. Sa stii ca viata e totusi frumoasa!
flori76 spune:
Lachi,cre ca la Crinuta te-ai referit in postarea de mai sus
Crinuta,oof,Doamne,imi imaginez prin ce treci...sunt convinsa ca nimic din ce ti-as putea spune nu te-ar consola...Un singur lucru iti spun:sunt cu tot sufletul alaturi de tine
Danutza,Ceci,bafta multa
flori76 spune:
Lachi,pana am scris eu,vad ca tu deja ai editat
nounou spune:
Crinuta
Imi pare atat de rau, cuvintele sunt de prisos ..
Stiu exact prin ce treci, la mine valoarea a fost 0.4 in ziua 14, au presupus ca a incercat sa se impanteze, dar n-a reusit pana la capat ..
Timpul va alina aceasta suferinta, acum nu poti decat sa eliberezi toate lacrimile din tine ..