FIV 47

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Dragele mele,

Nu am mai scris pentru ca am avut ceva probleme cu calculatorul si numai acum a reusit sotul meu sa il repare. Tin sa va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat si ati fost alaturi de mine in cele mai dificile momente, voua, prietenele mele pe care chiar daca nu va cunosc, va port o mare recunostinta:
Mi-Ka, Flori, lachione, asi, dodo, Liana, beatrix, lucia, nounou, zisacami, delia, cristinici, Avalon, Monica, Tia, gina, Floran, MRL, mishi, Danita, etc… Sunteti mai multe, precis, una mai deosebita dacat alta, fiecare cu dragostea si crezul ei dar mai ales cu speranta… iar impreuna formati o ECHIPA EXTRAORDINARA din care sunt mandra ca fac parte !!!
Va multumesc ca m-ati “adoptat” si va urez o mie de ani de fericire !!!
Colegelor mele de suferinta:
Danutza, Cecilia si Crinuta, sunt cu ochii pe voi si cu sufletul alaturi.

Va pup pe toate:
Rh, 2s + 6z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Rh si sarcina usoara!

Crinutaaaaaaaa,nu ne tine pe jar!Te asteptam cu vestea cea mare

Danuta,Cecilia,ma gandesc la voi si va tin pumnnii

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Asi,nu stii nimic de Crinuta?

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

O sa va zica ea cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Rh Felicitari din partea lui Danutza ,acum am vorbit cu ea la telefon,ea este bine si iti transmite multa sanatate si sa ai o sarcina usoara in continuare.
Crinuta si Ceciserban tot din partea lui Danutza, este alaturi de voi ,nu va poate posta un mesaj ca nu are de unde.
Fetelor eu va doresc sa fiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna!
toate fetele...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

danuza,sa-ti dea d_zeu sa fi,pt ca o meriti.Ai dat dovada de mult curaj si de multa sinceritate de cate ori am vb cu tine la tel.Sper sa ne dai vestea cea mare cat mai curand.Eu incep FIV in ianurie si tu ai sa-mi dai mult curaj vazand ca ai sa fi.Multa multa sanatate si implinrea tuturor dorinteleor.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, testul e negativ. Acum nu pot sa va scriu mai mult, sunt foarte suparata. Multumesc ca ati fost alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Crinuza,eu nu cred ca e negativ ci doar prea devreme sa faci test.Nu e bine sa mai stepti?mie dupa cum ti-am zis,cand am facut primul fiv,mi-a venit CM la o saptamana dupa transfer.Eu nu stiu ce sa mai spun.Iti doresc multa multa tarie.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Crinuta sunt trista sa aud asa ceva , dar si eu cred ca e prea devreme pentru test.
Fii tare si nu dispera, mult curaj si putere.

Ana

Mergi la inceput