Bebelusi de mai-iunie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ruxel chiar nimic nu am avut de la banana,adica nu eu...Delia,nici constipatie...ba chiar am observat ca face mai pastos putin...

Nelia poate la Bucuresti sa fie acei tarani cu frica lui Dumnezeu ca pe-aici sunt si ei prinsi in tot sistemul asta de economie de piata si-ti vand uneori produse vechi...Daca lactatele le poti gusta la oua de pacalesti usor...Eu una am luat-o cu Bianca si mai tare am incredere in etichetele citite de mine...

Adina mama eu iti spusei de vaca din magazin...prolacta sau covalact...

Corni ala de la chicco a fost 390 de la 500...vezi cuu Braun pe Tepes Voda ca este un service pentru electrocasnice si poate au acolo piese...pare-mi-se Dimos de cheama...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Azi clar am avut 3 ceasuri rele, de fapt mi-a trebuit doar 1 secunda. Am fost la bunici la mormant ca e 1 nov si e foarte frumos (ma rog cat de frumos poate fi la cimitir), multa lume, lumini si am dus-o si pe gāza in ideea sa ia aer, ca s-a mai incalzit vremea, nu e frumos dar e cald. Si cum drumul trece peste o cale ferata, viteaza de mine am luat caruciorul in brate cu tot cu 7.420 kg si atat mi-a fost. am ramas blocata de mijloc, nu va spun cum am ajuns acasa, am plans de durere. M-am tarat cu chiu cu vai la farmacie sa-mi dea ceva sa ma repun pe picioare ca am adoptat mersul babutei in baston. Dar acasa am facut niste crize de am zis ca eu una nu-mi mai revin never. Dan i-a facut baie micutei, a schimbat-o, a alaptat-o. Dupa o pastila vad ca mi-au mai trecut din durerile alea si maine sper sa-mi fie si mai bine ca ce ma fac, trebuie sa o iau in brate pe Bianca.

NewMami imi inchipui ce haios trebuie sa fi fost Patrick in costumul de bostan, mi-a trebuit ceva timp sa ma dumiresc unde e printre atatia dovleci. Au costume asa mici pentru bb?
Adina de ce nu-i dai doar cu lingurita papica diversificata? Eu ii dau cu lingurita si apoi ii mai dau 30-60 ml de lapte si ce crezi ca nici nu vrea sa deschida gura la bibe asa ca ma inarmez cu rabdare si ii dau cu lingurita si asa papa don'soara.
Si eu ii dau banana, i-am dat-o si asa cruda si fiarta in coaja (mie mi se pare nasoala fiarta, parca miroase a porumb fiert da' ala imi place) si ii plaaaaaace!
Loreen e asa cum zice Laura, vechimea merge si la civili. De ce nu faci tu o adresa la ministerul muncii sau al vostru si in termen de max 30 zile iti vor raspunde si atunci sa te ti scandal. Las' bine ca ai facut vaccinul, se putea si mai rau, dar de ce nu iei oscillococcinum?
Nelia si eu am un fix cu calcatul exact cum spui si tu, ca se intampla sa calc si 6 ore non stop de ma dor talpile de stat in picioare, dar cum am zis e un fix de-al meu si sa vreau nu pot sa-l schimb.
Si una si alta: noi imbatrinim copiii cresc. De una ne pare rau cealalta ne bucura. C'est la vie!
De ce sa nu o lasi pe Agata daca ai incredere in parintii fetei atunci nu vad care ar fi problema.
Uitatul la tv si Bianca cum scapa ochii glont la tv, o las cu tv dar am inceput sa o pun cu spatele si mai mult la desene (Minimax sau Jetix - unele), ce sa fac daca sunt tv. peste tot.
Iritat deocamdata nu a fost cazul asa ca noi folosim o crema de intretinere pt. popou.
Multe vreau sa spun (stiu, mai bine inchei) dar iar am scris 1 km.
Asta face parte din recuperare.
Corni eu nu am zis-o cu repros, dar va invidiez ca sunteti atatea fete in Costanta si va puteti si vedea, intalni. Bianca mea nu prea vede alti bb, iar cand a vazut-o pe Alexandra a devenit dintr-o data curioasa si captivata de Alex.

COPIII MEI
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Am culcat amandoua capritzele, dar am avut o seara cu chiote. Bianca de obicei doarme de pe la 6 la 7.30 si apoi la 8.30 ii fac baia, papa de seara si gata. Azi, nu stiu ce s-a intamplat, probabil ca a trecut momentul cand ea ar fi trebuit sa doarma si treaba este ca s-a declansat un plans isteric. Eu...ca tot omul, aveam nevoie la toaleta si am lasat-o putin cu Alex in sufragerie. Deodata aud urlete in casa, plangeau amandoua, iar Alex in timp ce plangea mai si striga "mamaaaaa, mamaaaa, vinooooo". Va dati seama, ca am crezut ca s-a intamplat vreo grozavie. Am sarit efectiv (scuzati) cu chilotii-n vine de pe wc si am fugit la ele. Alex era cu Bianca in brate, abea o mai tinea (la modul ca o tinea de undeva de cap si Bianca atarna efectiv) si urlau amandoua. Am luat-o intr-o clipa pe Bia de la ea din brate si am intrebat-o ce s-a intamplat si mi-a zis ca s-a speriat ca a patit Bia ceva de plange asa......dar nu se mai opreau din plans. Atunci am urlat cat am putut de tare (ca nu ma mai auzeam de ele) la Alex sa se opreasca din plans ca Bianca nu a patit nimic si ca daca ea nu se opreste Bianca nici atat. In fine......m-am dus sa o culc pe Bia, dar ce credeti ca avrut ???? Nuuuu nene, plangea intr-una. In cele din urma am reusit sa o adorm pe perna si leganata cu perna pe picioare, ceea ce niciodata nu am mai facut. A dormit 10 minute si apoi da-i iar plans, asa ca i-am facut baie, a mancat - numai lapte, fara cereale si vad ca asa a vrut ! - si acum dorm amandoua.
Nu mai pot de oboseala. Ma uit la tv in paralel la Lacrimi de Iubire si la Inelul Nibelungilor, dar cred ca o sa adorm pe canapea.

Uitam sa va intreb: voua pediatra va da gratuit Vigantol si Calciu lactic la bebei? Mie mi-a zis ca nu se dau gratuit, dar eu stiu in mod clar ca cel putin Vigantolul trebuie sa mi-l dea chiar din policlinica.

Va doresc o seara linistita

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna Fetelor!Ce va mai fac pitici? A mea fetiza s-a iritat intre picioruse de la pampers, ca nu are ventilatie deloc, pe ea nu o deranjeaza, mai mult pe mine..i-am pus Penaten , burt's bee si vad ca tot traditionala pudra merge..
Laura Radulescu-Daca dupa standardele tale, eu nu am simtul umorului, imi pare rau mama, dar sincer, cred ca o sa fiu ok!Cat despre faptul ca am gresit punand 67 cm la nastere, si tu crezi ca a avea 67 cm lungime la nastere este o calamitate, atunci te inteleg, ca nu stii altfel si poate ar trebui sa te documentezi.
Iti multumesc pt complimente, mai ales despre sot, aici sunt de acord cu tine..este tare bun!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ruxel parca ma vad pe mine doar ca Bianca o tine putin mai bine pe Delia fiind mai mare...dar tot asa stau pe wc fractiune de secunda,baile la mine sunt motiv de dat jegul jos fara a apuca sa zic "mama ce m-am relaxat"...CAnd or fi fetele mari si vor avea copii si le vom povestii ce-am patit noi as vrea sa radem impreuna...ca acuma ma apuca plansul...

Elisor eu am luat-o mai devreme cu cocartzul,asa ca mai pun preventiv niste plasturi reumatici care cat de cat mai atenueaza din socul greutatii...Ce sa-ti urez...insanatosire grabnica...Ce sa mai iau oscicocium(cum spune Bianca) ca m-am apucat de polidine...Sunt prea obosita si siktirita de viata ca as lua si o aspirina a saracului,ca bogata de unde cu ce indemnizatie iau eu...

Newmami un dovlecel delicios Patrick...

Dupa ce ca-mi rau de la raceala isi mai bate si Delia joc de mine...o tinem pe burta dar pe burta mea si incepe draga de ea sa faca brrr...brrr ...la un moment dat fleosc...imi trage un scuipat fix intre ochi...am ramas chioara si ce sa mai ma busit rasul...dupa facusem o fata de mare angajament...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dupa succesul de ieri cu cerealele, succes deplin astazi cu pireutul de morcovi! A papat puiutul lui mami de nu mai avea aer. E drept ca am tinut-o pe uscat de la 9.30 la 13, am luat-o cu plimbarica, cu muzica, cu jucarioare si i-am dat pireutul cind a inceput scincetul de tita, cum ii spun eu. Asa ca, mai vedem miine, cind s-o prinde ca am profitat de ea si de stomacelul ei gol! Si sa mai vedem cum va fi cu iesitul afara, dupa cerealele de ieri si morcovelul de astazi, ca pina acum nu a iesit, dar nici nu pare deranjata. Acum doarme moaca, neintoarsa. Iar eu am intrat aici ca sa o laud, minca-o-ar mama pe ea de bebelus frumos si mincacios. Miine ii dau si cartofel, iar poimiine broccoli, iar vineri ma duc iar prin magazine ca sa vad ce ii mai iau. O sa ma uit pe etichetele de pe borcanasele pentru virsta ei, ca sa ma inspir de acolo.
Elisor, eu nu am mai calcat si nici nu cred ca o mai fac astazi. M-am apucat, ca de obicei, si de cap si de fund, adica de toate odata si parca vad ca nu termin nimic. Am spalat si intins rufe, am pregatit totul pentru placinta cu dovleac, ca vrea tati din nou, i-am facut pireut si gratarel de pui Agatei, la cerere bineinteles, ca nu are rabdare sa-i fac cind vine de la gradinita, se repede direct la frigider. Am facut si un pic de dulceata de... cred ca afine, ma rog, niste fructe bune de tot, din care am mai facut o data dulceata si ne-a placut, iese ca cea de visine si o mincam pe clatite. Iar acum trebuie sa string un pic de prin casa, sa termin placinta si sa ma duc pe jos pina la gradinita ca sa luam aer si sa fac miscare. Asa ca, miine calcat, daca oi mai avea timp, ca incep si ziarul.
Colaj – nu am uitat de el, dar daca tot nu m-am apucat ca tot am avut o gramada de treburi de facut si rezolvat, am zis ca il voi face dupa ce termin ziarul si inscrierea la scoli a Agatei, adica peste doua saptamini. Daca imi vine un puseu de energie, il fac si mai devreme printre picaturi, dar nu vreau sa va spun ca il fac si sa nu ma tin de cuvint. Pina atunci sper ca voi avea poze de la toate fetele. Daca mai e cineva care nu a trimis si ar vrea sa o faca, adresa mea este corneliacis@gmail.com
Acum ma duc sa mai apuc sa fac ceva pina se trezeste minunea aia mica.Pa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Inesuca pai si pe mine m-a busit rasul citind de Rebecca ca o si vedeam asa cum zici tu ca si Bianca isi baga mana de-un cot in gura si umbla dupa limba aia de parca o incurca in gurita. Inainte urla daca nu era masa gata cand ii chioraiau...acum poa' s-astepte ca isi gaseste ce sa faca. Ma enerveaza ca si afara face la fel si vine iarna si ea o sa fie uda toata la botic.
Mercedes dar chiar ca vrei sa le faci pe toate. Si pe mine ma batea gandul de examenul de expert dar cu un bb si unul cu lectii de cls I am zis ca anul asta stau cuminte si vom vedea la anul, daca dai examenul sa-mi spui si mie cum ti s-a parut. Anul trecut cica a fost relache, asa sa fie?! Eu nu am avut conditiile anul trecut, acum le am, dar n-am timp.
Ruxel ce-mi faci? Am tras o portie de ras si am mijlocul in pioneze. Vigantolul mie mi l-a dat gratis, dar ce folos ca a trebuit sa-l cumpar ca nu se onoreaza retetele gratuite sau compensate. Dar a fost ieftin (6 lei). Ca lactic - da, nu se da gratuit stiu din timpul sarcinii.
Azi am umblat sa iau si eu laptele ala praf (Vitalact) care nu e bun de nimic dar sa-l am in casa pt. vreo ciocolata de casa si am aflat si eu ca se doar intre 7 si 25 ale lunii si nu oriunde ci de la farmacia (Farmacom, fosta de stat, cred) de care apartin !!!!
Olga nu te vad bine nici pe mai incolo cu Tony, asta-i firea lui si n-ai ce sa-i faci. Cand spui despre Tony am senzatia ca povestesti despre Andreas al meu cand era mic, agitat a fost asa e si acum, nu ma intreba cum e la scoala ca e singurul din clasa caruia ii permite doamna sa se plimbe prin clasa, sa se joace cu degetele, s.a.m.d. nu are stare si tare mi-e ca e hipertonic. Mi-am mai dorit un copil, dar ma gandeam cu groaza ca daca va fi ca Andreas nu stiu cum voi rezista, dar uite ca Bianca e opusul lui, cel putin pana acum. Ea n-a avut nici colici, el da, asa ca nu e obligatoriu sa fie fel. Las'ca va creste si vor ramane doar amintiri de care va veti aminti cu mult drag.
Bianca - prima zi cand a descoperit ca are si picioruse!
Si ea rade la frate-su de numa'numa si nici nu o face in mod expres sa rada.
Ma duc sa-i dau un pupic ca e tare scumpa!

Si la ai vostri bb un de noapte buna!

COPIII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Nelia este superb site-ul cu fetele tale, iar ele sunt minunate. Sa-ti traiasca !
Loreen....vorba ta, ma apuca plansul. Mai dar ma sperii asa de tare cand tipa Alex, ca are o voce de zici ca s-a intamplat o tragedie. Si ea o tine bine pe Bianca in brate, dar atunci a ajuns in pozitia aia, pentru ca a plecat cu ea in brate din sufragerie si venea spre baie (probabil vroia sa mi-o dea mie pe wc!!!!)....si drumul e mai lung .

Apropo, voi va uitati la Lacrimi de Iubire? Eu ma uit pentru ca Bebe Cotimanis joaca BESTIAL !!!!!!

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Am vrut sa va intreb mai devreme dar am uitat..voi cum curatati urechuisa inauntru? Am incercat cu carpulita dar nu am avut prea mult succes..

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Ruxel & Loreen vinovate ca ma doare spatele, ma hlizesc citind ce-ati scris si imaginandu-mi!
Eu nu l-am lasat pe Andreas sa o ia in brate pe Bianca ce mi-era teama sa nu mi-o afiseze de gresie, dar el in barbatia lui isi mai baga mainile in jurul taliei si da s-o salte. Sunt cu ochii pe el!!
Gata, acum chiar ca plec de aici ca vreau o baie fierbinte, oare o fi buna la shale betege?

Boobooricu cu betisoare pentru urechiute de bb, care au aparatoarea aia ca sa nu le varam prea adanc. Atat! Cel putin eu!
COPIII MEI

Mergi la inceput