Mamici de ianuarie-februarie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 4
ralirali spune:
Hello, burticute.
Am reusit si eu sa intru sa scriu doua randuri pentru ca oana acum am fost tot pe fuga. Noutatile sunt ca am fost sambata la eco si bebita avea la 29+ 1487 g, o babana din cate zicea medicul si aproximativ cu o saptamana mai mare. Fericirea mea e ca de 4 zile nu am mai avut contractii asa de puternice si nu am mai luat pastile.
Fetelor, super pozele de la intalnire si mi-a placut la nebunie ca ati fost vesele.
Denisa e f dragut patutul si leaganul, sa le folositi cu placere.
Cata, esti bestiala cu masuratorile, am ras ieri ca dementa.
.
Giova, ma bucur ca ati gasit patut, abia astept sa il vedem in poze.
Dana, multumim de sfaturile pe care ni le dai, eu sunt ca o sugativa 

.
Fetelor, voi cum va ganditi sa nasteti? Eu m-am uitat duminica seara la "In pantec" si m-a speriat nasterea naturala si cum tragea de bebel. Tot incerc sa pun in balanta avantajele si dezavantajele nasterii naturale si a cezarienei si nu ma pot hotari 100%, desi balanta inclina spre cezariana.
Pe de alta parte, ma uit la maimicile un pic mai mari decat noi si ma iau fiorii cand vad ca vin bebeii..incep sa ma tem un pic de ce va fi desi abia astept sa tin buburuza in brate.
Ralu 30+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
dana_ene spune:
Astery, sanatate multa soacrei tale.
Ai dreptate, bine ca a fost redata circulatia pe podul de la Maracineni, era mult mai greu sa ocolesti asa de mult pana la Ramnic.
Tie iti doresc multa putere.
Sa ai grija de tine si de bebe
.
Raluca, chiar ma gandeam la tine azi-dimineata. Ma bucur ca ne-ai dat de veste.
Intr-adevar, e durdulie Anastasia, bravo !
Si eu imi doresc mult s-o tin in brate pe Roxana.
Ma gandesc cu foarte mult drag la fetele mele,
.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Buna dimineata bebici din burtici!
Iarasi o noapte dormita pe apucate! M-am saturat sa dorm cu ochii pe ceas! Oare asa sa fie de acum incolo ca pe mine ma puca groaza cand ma gandesc numai ca vreo 3 luni de acum incolo somn pe apucate! Noroc ca nu ma duc la munci ca nu stiu daca as fi rezistat, dealtfel chiar acum sunt cam ametita asa ca ma duc sa fur vreo ora de somn
!
Rali, eu m-am gandit sa nasc cum o fi, numai sa nasc!!! Si ma rog sa fie totul bine ca eu asa m-am saturat...Ma iertati fetelor, poate voua va place sa fiti gravi, pentru mine este un stres si daca copilul nu ar fi fost lucrul cel mai dorit de pe lumea asta nu stiu daca as fi suportat! Evident exista motivatia!
Janina nu stiu cum tii tu socoteala ca eu stiu ca maine facem 26 fix, eu m-am luat dupa calculatoarele astea de pe forum!
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
Neatza burtici 
March, si eu abia astept sa nasc. M-am saturat de sarcina ca de mere acre. Si cred ca mere acre as fi putut sa mananc mai mult de 9 luni. Eu m-am hotarat ce vreau. Vreau cezariana !!!! Sa fie cat mai repede
In felul asta se reduce durata sarcini cu cateva ore
Dana, tu te-ai refacut repede dupa cezariana? Ziceai mai inainte ca nu o sa avem chef de alea-alea dupa nastere si nici nu o sa putem. Si dupa cezariana o sa fie la fel?
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
J G spune:
March eu stiu ca mi-a venit ciclul ultima oara pe 3 mai, marti. asa calculez. DPN mi l-a spus doctora si oricum s-a schimbat de cateva ori de cand a fost scris pe site - eu am incredere in ce a spus Iosup care le nimereste - 5 febr.
Sa stii ca nici eu nu inteleg de ce toata lumea (ma refer la reviste, nu la oamenii normali ) spune despre sarcina ca e o perioada minunata, pe care trebuie sa o traim la intensitate maxima! Eu nu ma simt confortabil deloc. Abia astept sa treaca, sa o vad pe fetita mea, sa slabesc, sa ma misc usor... sa dorm bine. Eu nu ma consider ciudata ca gandesc asa, desi am prietene care s-au simtit foarte bine in sarcina.
Astery multa sanatate soacrei tale, sa nu te obosesti, ok?
Ralirali, si eu tot la "in pantec" m-am uitat, de aceea m-a apucat stresul cu nasterea. Probabil ca in luna a 9-a o sa fiu atat de disperata sa scap de burtoi ca nu o sa-mi mai pese cum reusesc sa fac asta.
J 26 fix
dana_ene spune:
Deea, simpatica observatia ta. Ai dreptate... se reduce, macar cu cateva ore. 
Sa stii ca eu m-am refacut destul de repede dupa cezariana.
Totul este sa fii pregatita, sa stii ce te asteapta si sa fii curajoasa.
E f.f.f.f.f. important ca a 2-a zi dupa operatie sa incepeti sa va ridicati singurele, sa incercati sa va dati singurele jos din pat.
E f. greu, nu vreau sa va aburesc, dar se poate !
Eu am nascut-o pe Oana pe la ora 4 dupa-amiaza, iar a doua zi dimineata m-am fortat sa ma ridic mai intai in fund, apoi sa cobor picioarele din pat, dupa care sa ma dau efectiv jos.
Primele dati dureaza mult, doare, dar daca o s-o faceti singure, fara ajutorul asistentelor, o veti face in ritmul vostru, incet-incet si e mai bine. Asistentele va mai forteaza cate-un pic, pentru ca nu ele sunt cele care simt durerea.
In ziua aceea, a doua dupa operatie (asadar !), m-am dat singura jos de 4 ori. Ba chiar am mers si pana la salonul unde era Oana, undeva intr-o alta aripa a cladirii.
Mi-a prins f. bine ca m-am ridicat singura, pentru ca in a 3-a zi ne-au mutat cu copiii in saloane si atunci chiar ca nu am mai putut sa tin cont de faptul ca eram operata.
In total, cam in 3 saptamani eram refacuta 80%, dupa o luna eram ca la inceput.
In privintza prestatului, nu se va putea, ganditi-va ca e vorba de taietura pe burtica.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
toanca spune:
neata fetelor...
Intru si eu, cam tarziu, ce-i drept, da mai bine mai tarziu decat deloc..
dana_ene e chiar pe bune ca dupa nastere iti piere cheful de
ca eu nu vreau asa ceva
....; tine mult acest "nechef"?
Eu, spre deosebire e voi, dorm ca o valiza in gara; daca nu ar fi sa ma trezesc de vreo 3-4 ori pe noapte sa ma duc la buda, as dormi non stop; da chiar si dupa ce ma duc la wc, adorm instantaneu dupa ce ma bag in pat.
M-am cantarit azi dimineata: 8 KG in plus

;
Si eu as inclina chiar foarte mult sa nasc prin cezariana, dar nu cred ca o sa reusesc s-o conving pe dr. care o total impotriva; mi-e tare teama de momentul propriu zis al nasterii si cred ca asta ar fi motivul pentru care as prefera cezariana.
Cata, 2 luni fara hatza-hatza?
Da cum ai rezistat?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
LunaNoua spune:
Dana, merci mult de lamuriri
Dupa o luna ziceai ca erai ca la inceput, deci ... se poate hatza-hatza dupa o luna, nu? Cam atat cred ca dureaza si la o nastere normala cu taieturi.
Eu abia astept sa reintre totul in normal, si mai ales relatia cu sotul...
Pe toata perioada sarcinii ... noi am avut doar de 3 ori ceva "tentative", si nu mai sper la nimic pana dupa nastere. Va dati seama ca scorpioanca din mine deja numai la asta se gandeste
Ei.. nu numai la asta, doar cand nu ma gandesc la ce frumos o sa fie cand o sa am cu cine sa ma joc toata ziua 
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Giova spune:
neatza
!!!!!
Uite ca n-ati scapat de mine. Mi-au bagat astia netul.
Ce bine e acasaaaa!!!! Dar presimt ca ma voi plictisi ingrozitor pana voi naste.
Azi am spalat ceva din hainitele lui Marco (e super bun detergentul de la Sensiblu, nu are miros si spala super), acum calc camasile sotului si-l astept sa vina acasa in pauza de masa.Dupa-amiaza merg la dr. de fam. sa-mi dea trimitere pt.analize si maine la intepat.
RaliRali ma bucur ca bebita e bine si grasuna.
Fetelor va las acum ca trebuie sa citesc prmele 2 pag. sa vad ce ati mai scris.
Si eu abia astept sa treaca astea 2 luni si sa-l tin cat mai repede in brate. Ne este asa drag de el, cand il vedem cum misca prin burtic cand il strigam, sau il pupa Clau, sau il mangaiem.
ne auzim mai tarziu.
Pupici.
poze
gio
si bb Marco 29 +
dana_ene spune:
Deea, se poate
.
Eu, recunosc, ca am facut-o la 2 saptamani dupa nasterea Oanei, dar a fost complicat... trebuie avut mare grija.
M-am uitat la albumele tale. Ma declar fan Deea !
Tu in ce conditii realizezi modelele ? Colaborezi cu o casa de moda ? Sau le faci singura apoi ?
Jucarelele tu le-ai facut ? BigBaby e super
.
Poate de Craciun ne vinzi niste ponturi despre cum sa decoram casa, am vazut ce minunatii ai la ornamente.
Giova,
. Lasa, ca tot mai bine e acasa, chiar daca te vei mai plictisi. Gandeste-te ca trebuie sa te odihnesti cat mai bine si cat mai mult, pentru ca urmeaza o perioada lunga cu nopti nedormite, fractionate de somn.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA